Vlezlé báby

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ontar
3.6.18 04:57

Z každé ženy bude jednou vlezlá bába…od 50 let by už neměly vycházet na ulici!!!

• Citovat
  • Upravit
19388
3.6.18 06:23

Já nevím, když je to v dobrém, tak to není taková traga, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1543
3.6.18 06:44

Dítě teda teprve čekám, ale neomalená pozornost, zejména bez zeptání dotyky, pískání, volání… mě vytáčí i u psa :mrgreen:
Takže předpokládám, že jestli mi někdo bez dovolení hrábne na kočár, budu asi dooost nepříjemná :cert:. Neřeknu, prohodit nějakou normální větu, zkusit zapříst hovor, někdy z toho byl i celkem fajn pokec. Ale určité hranice se podle mě musí respektovat.
Jen přemýšlím, čím budu odpálkovávat ty neomalence u dítěte. Na rozdíl od psa „cizí může kousnout“ asi nezabere :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
3.6.18 08:29

@Hazentla tak u psa striktně zakazuju krmení. Hlazení mi ani tak nevadí. Když jsem od psa dál, tak se ani pohladit nenechá, občas od dětí. Normálně zdrhne. Když jsem u toho, tak se nechá třeba po hlavě pohladit. On moc kontaktní není. Druhá fenka je víc, ale ta mi chodí za nohama, takže když se baví někdo přímo se mnou, jde si ocuchat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
3.6.18 08:30

@Hazentla ale volání a pískání jsem nezažila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9414
3.6.18 08:39

Určitě existujou i nějaké neomalené autistky, co nevhodně navazujou kontakt, to jo. Ale jinak mi připadá konverzační vložka směrem k někomu, kdo evidentně řeší něco radostného (těhotenství, děti) jako milá, je to ukázání pozornosti a solidarity, i když je to vlastně nezajímá, nebo za 5 minut zajímat nebude. Já to neumím, pouštět se s cizími lidmi do řeči. A připadá mi neuvěřitelný, jak některý ženský reagujou - jako by byly nějaký sélebrity, nebo princezny z Winsdoru, na které se stojí fronta a kterým platěj novináři za rozhovory. A tedy, neviděla jsem ještě nikoho, kdo by na cizí děti z plezíru hrabal. Asi máte nějaké štěstí na kontaktní divnolidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1108
3.6.18 09:27

Smarja nestacim se divit, jak jsou dneska zensky haklivy.
Ja tedy za pozornost vuci mym detem byla vzdycky rada. Ale ja jsem ten tip, co si v autobusu vyklada z duchodci.
Nevim, babky z toho mely vždycky radost a my s detma take. Dokonce mi jedna donesla pro dcerku uhackovanou kočičku - to bylo velmi mile :srdce:
A kde je tedy ta hranice - clovek se nesmi na tehotnou pomalu podivat, jakakoliv otazka je tabu, aby se necitila dotyčna dotcena, na druhou stranu, pokud je jeji evidentni stav prehlizen, je taky dotcena…stejna situace nasleduje po narozeni ditete. Bud jsou vsichni vlezli, nebo se zase nezajimaji. Stred pomalu neexistuje.
Mimochodem, oni ti lide na ta bricha a kocary zase tak extra zvedavi nejsou, mnohdy je to jen spolecenska konverzace…
Kdyz potkam evidentne tehotnou znamou, tak se taky zeptám, protoze je divne se nezeptat, ba primo vylozene neslusne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1108
3.6.18 09:28
@Takyjedna píše:
Určitě existujou i nějaké neomalené autistky, co nevhodně navazujou kontakt, to jo. Ale jinak mi připadá konverzační vložka směrem k někomu, kdo evidentně řeší něco radostného (těhotenství, děti) jako milá, je to ukázání pozornosti a solidarity, i když je to vlastně nezajímá, nebo za 5 minut zajímat nebude. Já to neumím, pouštět se s cizími lidmi do řeči. A připadá mi neuvěřitelný, jak některý ženský reagujou - jako by byly nějaký sélebrity, nebo princezny z Winsdoru, na které se stojí fronta a kterým platěj novináři za rozhovory. A tedy, neviděla jsem ještě nikoho, kdo by na cizí děti z plezíru hrabal. Asi máte nějaké štěstí na kontaktní divnolidi.

Jo. Presne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
3.6.18 09:43

@Luca82 já si právě taky vždy pokecám. Mně to fakt nevadí. Jsou často nevypovídani. Mně to nic neudělá. Možná i profesionální deformace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
3.6.18 10:03

V ČR mi to nevadilo. Tu tam nějaká babička/dědeček s námi prohodil pár vět. To bylo i takové příjemné.
Zato teď mi kluka pořád otlapkávají a už jsme na to alergický. Holt je pro ně pořád exotický… Ale někteří v tom pokračují i přes jeho odpor. A to už kluk není žádné miminko. Způsobili tím, že na tenhle národ získává kluk naprostou alergii.

• Citovat
  • Upravit
10425
3.6.18 10:10

@Luca82 tobe prijde, ze v Praze v MHD treba je nutna spolecenska konverzace? Takze kdyz potkas deset tehotnych behem hodiny, tak se s kazdou das do reci, protoze je divny se do reci nedat? :-O Nebo tvuj prispevek spatne chapu… Ale ja treba fakt nejsem typ na vybavovani s cizima lidma a je mi to neprijemne. Jako kdyz pronesou jendu dve poznamky, usmeju se (i kdyz mi to je neprijemne) a dobry. Ale nekteri rposte furt neco melou, i kdyz je evidentni, ze proste nemam naladu si povidat a chci mit chvili klidu. Nevim, co je na tom hakliveho nebo neslusneho. Ja na ty lidi ani nekricim, na prvni vetu dve odpovim, ale pak uz proste nemam zajem. :nevim: A ano, lidi mi na dite sahaj. Vim, ze to mysli dobre, ale vadi mi to. Nevim, na co ten clovek sahal, kdo nebo co je zac a nevim, proc by mel nunat po tvarich moje uplne cizi dite. (a to opravd nejsem superhygienicky utlocitne cistotna matka, spis naopak, ale je mi to proste velmi proti srsti, aby mi nekdo cizi bez dovoleni hladil deti nebo i toho psa.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontar
3.6.18 10:42
@sakota píše:
@Luca82 tobe prijde, ze v Praze v MHD treba je nutna spolecenska konverzace? Takze kdyz potkas deset tehotnych behem hodiny, tak se s kazdou das do reci, protoze je divny se do reci nedat? :-O Nebo tvuj prispevek spatne chapu… Ale ja treba fakt nejsem typ na vybavovani s cizima lidma a je mi to neprijemne. Jako kdyz pronesou jendu dve poznamky, usmeju se (i kdyz mi to je neprijemne) a dobry. Ale nekteri rposte furt neco melou, i kdyz je evidentni, ze proste nemam naladu si povidat a chci mit chvili klidu. Nevim, co je na tom hakliveho nebo neslusneho. Ja na ty lidi ani nekricim, na prvni vetu dve odpovim, ale pak uz proste nemam zajem. :nevim: A ano, lidi mi na dite sahaj. Vim, ze to mysli dobre, ale vadi mi to. Nevim, na co ten clovek sahal, kdo nebo co je zac a nevim, proc by mel nunat po tvarich moje uplne cizi dite. (a to opravd nejsem superhygienicky utlocitne cistotna matka, spis naopak, ale je mi to proste velmi proti srsti, aby mi nekdo cizi bez dovoleni hladil deti nebo i toho psa.)

Každá civilizace má své můry a pavouky… :,(

• Citovat
  • Upravit
36504
3.6.18 19:01
@g.sandova píše:
@Hazentla ale volání a pískání jsem nezažila.

třeba je neskutečně sexy :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1543
3.6.18 19:23

@Burj Chalifa Sexy ani ne, spíš neskutečně roztomilej :srdce: Ale protože je z útulku a má něco za sebou, tak nenadálé pohlazení od cizího člověka je fakt blbej nápad :cert:
(Pro ty co nečtou celou diskuzi, psala jsem, že mi vadí, i když se mi lidi bez dovolení sápou na psa, dítě teprv čekám :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
4.6.18 07:53

@Luca82 souhlasím s tebou. A protože jsem holka z Moravy, my tady všeci halekáme jeden na druhýho a nikdo se nešklebí jak kyselo. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí