Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mne mamka uz v tehotenstvi rekla, ze druhe dite hlidat nebude. Starsi je jeji milacek, presne takoveho akcniho ulicnika si prala. Mladsi je naopak cela ja, uknourany a liny mamanek.
Dupnout si nemuzu, hlidani potrebuju kvuli praci, mladsi byva u taty.
@Malina7 píše:
To Tě vyvedu z omylu. Mě bylo letos 40 a rodila jsem před rokem a čtvrt a musím říct, že té energie po 40 tce ubývá. Mám ještě skoro 10 ti letého syna. Cítím na sobě, že tělo jede do odpočinkového režimu, člověk chce mít více klidu. Tudíž chápu rodiče, že se nechtějí stresovat víc, než mají síly. On opravdu každý rok je na síle těla a psychiky znát ( s blížící se čtyřicítkou a pak po ní). Pochopíš to sama.
Ale jdi ty,já hlídala předminulý víkend 7 letého syna,jeho ještě ne 7 letou kamarádku,pětiměsíční dvojčata,vnučky a psa.Ne,že by to pro mne byla nějaká lábuš to mít každý den,ale normálně,v pohodě,necítila jsem se potom jako horník z dolu.
@boball píše:Jo a je mi 49.
Ale jdi ty,já hlídala předminulý víkend 7 letého syna,jeho ještě ne 7 letou kamarádku,pětiměsíční dvojčata,vnučky a psa.Ne,že by to pro mne byla nějaká lábuš to mít každý den,ale normálně,v pohodě,necítila jsem se potom jako horník z dolu.
@boball píše:
No vidis, mamce je 45 a po vikendu s mym sestiletym je vzdycky silene vycerpana ![]()
@boball píše:
@Tamtama Málo trénuje
Nerekla bych, dela dvanactky a ve volnem case je vetsinou s nami ![]()