Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, co si o tom myslíte? A že se to týká i žen? Maminky děti nad 3 roky musej taky a co když tam půjde celá rodina co podle státu bude s tím dítětem? A nebo že když nepůjdete k odvodum že to bude bráno jako trestný čin? A když odmítete půjdete pomahat do nemocnice? Co si o tom všem myslíte? Souhlasíte s tím? Nebo si myslíte že se stát pobouří a zrušej to?
Odvod je pouze registrace ne nastup na vojnu. To uz je pitom dobrovolne
@Misssha2 zatím to ještě neschválili, ne? Měl by tam jít vždy ročník, kterému je 18 let.
Určitě nestojím o tom, aby to probíhala. Všichni ví, že nejlepší je profesionální cvičená armáda. Ne branci, kteří vůbec nechtějí být odvedení…
Já se o to nijak nezajímám…odkud tu informaci máš? Stačí odkaz na článek nebo reportáž.
Já jsem nejdříve pochopila, že odvody budou pro ty, kdo dovrší 18 let, ne tedy pro starší. Ale tady píší: Každý plnoletý Čech by dostal pozvánku dostavit se k odvodu. Pokud by byl shledán způsobilým, byl by zařazen do záloh.
Zdroj: http://www.lidovky.cz/…y-domov.aspx?…
Tak nevím.
Přijde mi to nesmysl.
Každopádně v případě války pokud někdo nechce nastoupit do armády, tak je logické, že půjde někam, kde je ho potřeba třeba do nemocnice.
![]()
Můj manžel by šel radši sedět, než by šel bojovat. To samý vtluču do hlavy svým dětem.
Já jsem to pochopila tak, že všichni plnoletí se budou muset podrobit nějakému vyšetření jestli jsou způsobilí nastoupit do války. Ti co způsobilí budou si budou moci vybrat jestli půjdou na výcvik, zbytek by ale v případě války byl rychle zaučen a nastoupit do boje by museli všichni. ![]()
@Izzz píše:
Můj manžel by šel radši sedět, než by šel bojovat. To samý vtluču do hlavy svým dětem.
Pokaždé když v novinách není o čem psát vytáhnou toto a pak vždycky nějaká sojka panikářka založí diskuzi
Je mi to naprosto a zcela lhostejne. Klidne se pujdu nechat premerit, zvazit a proklepnout tez. Pokud by me chteli naucit zachazet se zbranemi a byl povinny i nejaky minimalni vycvik, nevadilo vy mi to. Kde je pripraven, neni prekvapen ![]()
@Izzz píše:
Takže nepomůže své zemi, když by bylo pozreba? Nechápu a za takovýho chlapa bych se styděla ![]()
@Poison Eve Já bych na nějaký krátký výcvik, třeba měsíční, taky klidně šla.