Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lucenka píše:
Takže nepomůže své zemi, když by bylo pozreba? Nechápu a za takovýho chlapa bych se styděla
přesně…
dřív byla pro chlapi čest jít bojovat za svou vlast…mrzí mě, že dneska to už nikoho nezajímá a tím pádem naše západní civilizace se bohužel blíží pádu…
@lucenka píše:
A jinak proti odvodům nic nemám. Naopak děti na zš by se měli podle mě učit nasadit si masku, vědět kde je nejbližší kryt, co si vzít s sebou.
To jsme se jeste za nas na zs ucili.
Mesic v kanadach… to by slo. Muz na vojne byl, jen rok, to povazuji za prehnane, ale ten povinny mesic mi neprijde az tak od veci i pro zeny.
@Izzz píše:
Můj manžel by šel radši sedět, než by šel bojovat. To samý vtluču do hlavy svým dětem.
A pro takovýhle srágory naši /pra/ dědové a /pra/ babičky položili životy… smutné.
@lucenka Mne by zajímalo, jestli ty masky ještě mají ve školách schované nebo jestli se to vyhodilo. Ono už za nás byly poněkud jeté. Obávám se, že by nebylo co nasazovat a ten kryt bychom asi taky v okolí nenašli (u nás to teda jistí metro).
Výcvik by mi taky nevadil, krásně bych si tam vyčistila hlavu, akorát už by asi takovou starou rachomejtli nechtěli.
Měsíc základního výcviku není vůbec špatný nápad, aspoň by většina populace uměla základní manipulaci se zbraní. Taky bych do toho šla.
@Izzz prý muž
Tohle, ze je chlap? Za takovyho sragoru bych se stydela a ne ze se s nim budu vychloubat na verejnosti.
Radeji hezky v teplicku nez aby bojoval za zem ve ktere zije a neutrpel nejaky bebinko. Hnus.
@Black Cat píše:
A pro takovýhle srágory naši /pra/ dědové a /pra/ babičky položili životy… smutné.
přesně si to vystihla, opravdu smutné…
@Black Cat píše:
né každý má na to koule, to tak prostě je. Osobně obdivuji lidi, co jsou ochotni položit za svoji vlast život, ale rovnou přiznávám, že já jsem srab a zahrabala bych se 10 metrů pod zem
No jo, holky, kdyz bojovat pujde, tak co? uz se nam nevrati? ja bych ho nepustila ![]()
Jsem pro. V Evropě máme v posledních letech dost vojenských konfliktů.
Je dobře, že bude přehled o tom, kdo by byl schopný bránit svou vlast.
@dani24687 píše:
No jo, holky, kdyz bojovat pujde, tak co? uz se nam nevrati? ja bych ho nepustila
Kdyz bude nouze nejvyssi nebude moznost vozit se na zadech ci mrtvolach tech, co je manzelky pustily ![]()
@Poison Eve píše:
Kdyz bude nouze nejvyssi nebude moznost vozit se na zadech ci mrtvolach tech, co je manzelky pustily
Manzelky pustily nebo ne, pokud by musel, tak by musel.
@dani24687 píše:
No jo, holky, kdyz bojovat pujde, tak co? uz se nam nevrati? ja bych ho nepustila
A neda mi nevzpomenout na Formanovy vlasy a Bergera, ktery omylem odleta coby pacifista do Vietnamu bez jakehokoliv vycviku.
A jinak proti odvodům nic nemám. Naopak děti na zš by se měli podle mě učit nasadit si masku, vědět kde je nejbližší kryt, co si vzít s sebou.