Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj.
Asi řeším blbiny, ale byly byste nadšené, kdyby tcháni chtěly vzít vaše děti takovou dálku? Já bych osobně ani nechtěla, stačí mi Turecko, kam pojedem v létě, ale děti se těší, je to na 10 dní, jsou v pubertě, tchánům je sice 60 a 68, ale jsou zdraví a domluví se 3 světovými jazyky, tak snad, snad se to bude ok.
Nechápu, proč neletěj do Řecka nebo na Kypr, ale tolik hodin v letadle, pro mne šílenost.
Vadilo by vám to?
Podle toho kolik je dětem Ale píšeš že jsou v pubertě tak proč je tam nepustit.
Malé dítě bych tak daleko nepustila, ale když píšeš, že jsou to puberťáci, tak nevidím absolutně v ničem problém
Když tobě stačí Turecko, tak si jeď tam, ale děti přece mohou mít zážitky i z exotičtějších destinací… Když je ta možnost
Děti v pubertě bych pustila kamkoliv
Za sebe říkám proč ne, rozhodně bych jim nebránila.
@Lenka002 nevadilo, naopak
obzvlast, pokud uz jsou deti velke. A ja bych si po tu dobu doma udelala s manzelem Havaj…
Nevadilo a byla bych ráda, že prarodiče a puberťáci mají tak dobré vztahy.
@Gobca píše:
@Lenka002 nevadilo, naopakobzvlast, pokud uz jsou deti velke. A ja bych si po tu dobu doma udelala s manzelem Havaj…
přesně tohle jsme chtěla napsat já bych byla ráda, že se jich zbavím a odpočnu si
Kdybych byla dítě v pubertě, babička s dědou mě chtěli vzít na Maledivy a rodiče by to zatrhli, asi bych nebyla úplně šťastná ![]()
@Lenka002 píše:
Bojim, bojim
čeho? Na Maledivách žerou domorodci děti nebo důchodce?