Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Misschelle píše:
Pustila bych je spíš na Maledivy než do Turecka
Souhlas.
@Lenka002 No vidíš. Takže děti se v základu domluví, tchán s tchýní taky. Oba asi budou vědět co si zdravotně můžou dovolit takže nevidím důvod proč děti nepustit. Taky bych měla nervy to přiznám. A stát se může cokoli i když pojedou jen do Krkonoš. Bohužel je to tak.
Příspěvek upraven 10.04.15 v 20:46
@Loll píše:
Ve dvanácti jsou už puberťáci celkem nesnesitelní, já bych jim zabalila kufry do hodiny hned po zprávě, že je prarodiče berou s sebou
Myslíš, než si to stihnou rozmyslet? ![]()
@tulipán V turecku budou s námi a se švagrovou pediatrem a té je 32
.
@Lenka002 píše:
@tulipán V turecku budou s námi a se švagrovou pediatrem a té je 32.
Pardo. V Turecku.
@Lenka002 Koukam, ze bez lekarskeho dohledu necestujete. Ja jsem srab, do Turecka, Egypta, Tunisu apod. me nikdo nedostane. Si pamatuji, jak jsem byla v Egypte pred x lety a pred hotelem jsem zahledla kulometne hnizdo a v nem tri ozbrojence se samopaly. Strachy jsem nemohla ani mluvit.
Tak ja bych je tedy taky pustila. I kdyz musím rict, ze ja jsem tam s dětmi byla a trochu trpěla. Pořad jsem premyslela, kdyby v noci potřebovali do nemocnice, jak by se tam dostaly. Z letiště jsme letěli hydroplanem a ty létali pouze za denního světla. No ale ja jsem trochu kalamita
jinak nevím, ale v létě je tam období dešťů, to bych tam nejela a hlavne nevím, proč bych se hrála tak daleko, kdyz je hezky v Evrope. My tam byli v únoru. Jinak pokud jsou deti akční, tak se tam budou nudit. A výlety, to tak maximálně lodi na snorchlovani. A to ze by se ztratily u hotelu nehrozí, na ostrově jeden hotel, a ostrůvek přejdes za půl hodiny. Jo a cesta to byla velká paráda! Zpět let 10hod ale na cestě asi 28hod.