Tcháni chtějí vzít děti na Maledivy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31672
10.4.15 20:57

Takhle velký byhc pustila i já..akorát bych jim to záviděla..tak bych koupila obří kufr, a zabalila bych se do něj :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
10.4.15 21:00

Nebránila bych jim rozhodně!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
10.4.15 21:04

Neměla bych s tím žádný problém, hlavně pokud už jsou takhle velcí, upřímně bych měla větší strach z toho Turecka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27265
10.4.15 21:04

Bejt puberťák a ty mi jako matka zakázat jet na maledivy, tak tě do smrti smrťoucí budu nesnášet :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9128
10.4.15 21:05

Pustila bych je jedině v případě, že to zaplatí i mně :lol:
Tam bych se chtěla podívat, i když jen tak na týden, asi tam není moc co dělat :think: A my jsme akční rodina, malý ostrůvek, žádné hory a tak akorát šnorchlování, válení, výlet lodí, nebo turistika od palmy k palmě :)

Já bych radši, kdyby děti vzali někam blíž, je tolik pěkných destinací, které nejsou na druhé straně planety a v případě nějaké nouze je to pak lepší. ale tak asi bych je pustila v tomhle věku no, i když obavy bych měla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15435
10.4.15 21:06
@kačka25 píše:
Tak ja bych je tedy taky pustila. I kdyz musím rict, ze ja jsem tam s dětmi byla a trochu trpěla. Pořad jsem premyslela, kdyby v noci potřebovali do nemocnice, jak by se tam dostaly. Z letiště jsme letěli hydroplanem a ty létali pouze za denního světla. No ale ja jsem trochu kalamita :oops: jinak nevím, ale v létě je tam období dešťů, to bych tam nejela a hlavne nevím, proč bych se hrála tak daleko, kdyz je hezky v Evrope. My tam byli v únoru. Jinak pokud jsou deti akční, tak se tam budou nudit. A výlety, to tak maximálně lodi na snorchlovani. A to ze by se ztratily u hotelu nehrozí, na ostrově jeden hotel, a ostrůvek přejdes za půl hodiny. Jo a cesta to byla velká paráda! Zpět let 10hod ale na cestě asi 28hod.

To jsem ráda, že nejsem s podobným uvažováním sama :D. Já bych brala Mauricius, tam se autem do nemocnice dostaneš i v noci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
10.4.15 21:07

Pustila bych úplně v klidu. Ať si to hezky užijí.

• Citovat
  • Upravit
4885
10.4.15 21:08

Tak vám moc děkuju, jdu balit :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
10.4.15 21:08

@Lenka002 jen jim to dopřej, ale chápu tě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
10.4.15 21:10

@ivašot. - jako přesně. Ja o tom vždy večer premyslela. Na Mauritiu jsem taky byla. Tam je to taky super, ale ja fakt exotiku řeším v zimňich měsících a v tom únoru zase prší na Mauritiu. My to tedy riskli, naštěstí celkem dobrý, ale v noci šílený lijáky, přes den to šlo. Ale jinak Maledivy jsou úžasný a ja mam v plánu tam jeste vyrazit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3030
10.4.15 21:11

Nechápu tě a je to napřesdržku. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
10.4.15 21:11

Teď koukam, ze mají jet asi jindy než v létě. V létě mate Turecko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
10.4.15 21:13
@Lenka002 píše:
Ahoj.
Asi řeším blbiny, ale byly byste nadšené, kdyby tcháni chtěly vzít vaše děti takovou dálku? Já bych osobně ani nechtěla, stačí mi Turecko, kam pojedem v létě, ale děti se těší, je to na 10 dní, jsou v pubertě, tchánům je sice 60 a 68, ale jsou zdraví a domluví se 3 světovými jazyky, tak snad, snad se to bude ok.
Nechápu, proč neletěj do Řecka nebo na Kypr, ale tolik hodin v letadle, pro mne šílenost.
Vadilo by vám to?

Nevadilo, byla bych ráda, že se děti někam podívají a prarodiče je mají natolik rádi, že je vezmou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
10.4.15 21:28

Mně by vadilo jen to, že mě chtějí nechat doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
10.4.15 21:29
@Lenka002 píše:
Ahoj.
Asi řeším blbiny, ale byly byste nadšené, kdyby tcháni chtěly vzít vaše děti takovou dálku? Já bych osobně ani nechtěla, stačí mi Turecko, kam pojedem v létě, ale děti se těší, je to na 10 dní, jsou v pubertě, tchánům je sice 60 a 68, ale jsou zdraví a domluví se 3 světovými jazyky, tak snad, snad se to bude ok.
Nechápu, proč neletěj do Řecka nebo na Kypr, ale tolik hodin v letadle, pro mne šílenost.
Vadilo by vám to?

už máš zabaleno? Než si to tchánovci rozmyslí…
Jo, ale bacha, ať neletí s Germanwings… ;) :mrgreen:
Já bych je pustila… ne, já bych nejraději letěla s nima… :mrgreen: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová