Vojenské odvody

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14396
11.4.15 14:04
@dani24687 píše:
No jo, holky, kdyz bojovat pujde, tak co? uz se nam nevrati? ja bych ho nepustila :oops:

A když nepůjde nikdo, tak co? Vtrhne sem nepřítel, holčičky a ženy znásilní a zotročí, kluky si dá do svého výcviku a mužský buď zabije nebo zavře do pracovního tábora. Nebo myslíš, že by bojovníci IS postupovali jinak???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
11.4.15 14:06

@Capelucita ano, ja vim, mas pravdu…no radsi si to ani nepredstavovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
11.4.15 14:06

@Poison Eve on šel k odvodu za kamaráda, pak střih a válka ve Vietnamu. Mmch, co tam vlastně Amíci hledali? To nebyla obranná válka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
11.4.15 14:08
@bozska-mrcha píše:
né každý má na to koule, to tak prostě je. Osobně obdivuji lidi, co jsou ochotni položit za svoji vlast život, ale rovnou přiznávám, že já jsem srab a zahrabala bych se 10 metrů pod zem

Takb případě nějakého konfliktu jsou potreba chlapi i v zázemí

• Citovat
  • Upravit
14396
11.4.15 14:08

@dani24687 představa je to hrozná. Ale hrozba ze strany radikálů je děsná. Lepší být připraveni a bránit se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10287
11.4.15 14:10

No bráno kolem a kolem, při naší velikosti a při pohledu do historie si myslím, že pokud na něco dojde, ať už třeba ze strany Ruska či IS, můžeme být naprosto v klidu, slupnou nás jako malinu :roll: :D @Capelucita takže nějaká branná povinnost nám bude leda tak na parádu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
11.4.15 14:11
@Capelucita píše:
@dani24687 představa je to hrozná. Ale hrozba ze strany radikálů je děsná. Lepší být připraveni a bránit se.

Vcera jsem cetla clanek, co udajne delaji is holkam, zenam, skoro detem…hromadne znasilnovani na verejnosti, pak ji tam dali pusku a strelili. V noci jsem hodinu cucela do tmy, jak mi bylo zle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
11.4.15 14:12

@bozska-mrcha Slupnou nás jak malinu? Při pohledu do historie… Zatím jsi tady, mluvíš česky a svobodně dýcháš… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3087
11.4.15 14:13

Tak já jsem to taky pochopila tak, že budou muset všichni 18ti letí a starší ne. No asi budu jediná, ale radši bych se odstěhovala do jiný země, než jí k odvodu. Na výcvik, ani kdyby byl na jeden den bych nešla. Jsem posera a za svojí zem bych prostě nebojovala. Kdybych se omylem k odvodu dostala, doufám že dioptrie by mě zachránily a nebyla bych způsobilá k boji. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
11.4.15 14:13
@bozska-mrcha píše:
No bráno kolem a kolem, při naší velikosti a při pohledu do historie si myslím, že pokud na něco dojde, ať už třeba ze strany Ruska či IS, můžeme být naprosto v klidu, slupnou nás jako malinu :roll: :D @Capelucita takže nějaká branná povinnost nám bude leda tak na parádu

Jsme i v nato, teoreticky teda tak mali nejsme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
11.4.15 14:14
@dani24687 píše:
No jo, holky, kdyz bojovat pujde, tak co? uz se nam nevrati? ja bych ho nepustila :oops:

A když tam chlapi nepůjdou, tak se dobrovolně vzdame? Necháme cizí chlapy ať klidně znasilnuji malé holčičky. Četla jsi v poslední době články o is, jak dávají vojákům za odměnu zajate mladé dívky? :poblion: :poblion: myslíš ze tady by ti bylo jiné?

• Citovat
  • Upravit
Poison Eve

@Capelucita Dostal se v ukradene uniforme na vycvikovou zakladnu, prohodil se s Bukowskim, aby ten mohl na par hodin za hippie kamarady, nicmene mezitim probehne presun smer Vietnam a tak se Berger dostane do Vietnamu. Strih a zaber na Bergeruv nahrobek a hrbitov spolupadlych.

Vietnam nekomentuji, to by bylo na jine a hodne dlouhe tema :-).

• Citovat
  • Upravit
16906
@lucenka píše:
Takže nepomůže své zemi, když by bylo pozreba? Nechápu a za takovýho chlapa bych se styděla :nevim:

On by bránil svoji rodinu.
Mě přijde naprosto zhovadilý nasazovat život kvůli nějakejm papalášům, kteří se „pohádali“ nebo vše neběží dle jejich představ.
Aby střílel po někom, kdo má doma ženu, děti, je to mladej, jinak užitečnej člověk? Třeba je hodnej, třeba by vynalezl lék na nějakou nemoc. A má běhat po lese, poli se samopalem a střílet po cizích? Ježiši proč?
Můj muž byl by doma, bouchačku by měl připravenou a bránil by nás. Za to se opravdu nestydím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10287
@Black Cat píše:
@bozska-mrcha Slupnou nás jak malinu? Při pohledu do historie… Zatím jsi tady, mluvíš česky a svobodně dýcháš… ;)

a proč? protože to z valné většiny vybojoval někdo úplně jiný ;) záležet na tom co si vybojují pouze a jen obyvatelé naší malé kotliny, tak se tu česky už dávno nemluví :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10287
11.4.15 14:16
@dani24687 píše:
Jsme i v nato, teoreticky teda tak mali nejsme :mrgreen:

no tedy záleží na tom jak se ubrání naši větší sousedé, pokud se prolomí oni, my můžeme klidně otevřít hranice jako v roce 38 :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová