Voláte si taxi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
529
13.9.19 15:32

Aha, příprava proreklamu na baby friendly taxi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24190
13.9.19 15:52
@Paajii píše:
Dobrý den maminky, chtěla bych se Vás zeptat, zda nemáte někdo zkušenost s taxi službou, která by měla i autosedačky pro miminka? Bohužel jezdit MHD po Praze je opravdu šílenost, výtahy tam a pak zase tam… Schody.. Cizinci, určitě to znáte… Nemáte prosím někdo s tímto problémem zkušenost? Děkuji za odpověď a případné doporučení ???? Pavlína

Přemýšlím v čem je šílenost jezdit MHD s kočárkem v Praze. Jezdila jsem tak normálně. Pokud jsem věděla, že jedu někam, kde jsou jen schody, brala jsem šátek. Cizinci mi přišli jako ten nejmenší problém. S kočárem mě spíše přijde horší cestovat v příměstské dopravě, tj. v autobusech 300 a výše, tam většinou neberou více jak jeden kočárek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
13.9.19 16:21

Jezdit po Praze MHD s kočárkem není vůbec žádný problém.
Případně požádáš někoho, aby ti pomohl kočárek vynést do schodů, ale to snad už nikde ani není potřeba. Autobusy často nízkopodlažní nebo ti někdo pomůže. Já využívala možnost vyhledat na idosu spojení, které je celé bezbariérové a jezdila podle toho, vyhla jsem se nutnosti shánět někoho, kdo pomůže s kočárkem do autobusu/tramvaje - ale pokud by nikdo po ruce nebyl, měl by pomoci řidič (aspoň u autobusu to tak je).
Myslím, že jednoduší bude překonat odpor k MHD nebo si brát do taxíku vlastní sedačku.

A Roan Marita jsem měla taky, jen jsem nevěděla, že se to považuje za tank :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
13.9.19 16:39

@Paajii já vždycky když musím MHD, tak hledám nízkopodlažní spoje, jinak jezdim autem, co třeba využít car sharing, že by sis to sama odridila :wink:
Jinak poprosit na dispečinku, někteří taxikáři je vozí i někteří řidiči Uber…

Mě ani tak nevadí cizinci, jako bezdomovci a přecpané tramvaje všeobecně, když ti na kočár při zabrzdeni padají lidi :zed: ale když vím že někde nezaparkuju beru na milost mhd

Příspěvek upraven 13.09.19 v 16:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1008
13.9.19 16:39

@LKL tak to paní přejte :) nejsem z Prahy a taky mi to v první chvíli přišlo jako dobrý podnikatelský nápad :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10260
13.9.19 16:48

@pikola Hele jo. Preci jen, ty zkousky cizinec, co neni naturalizovanej, lehce fakt neda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4749
13.9.19 17:10

Jezdivam, proste zavolam a optam se, zda jsou schopni mi poslat vuz s autosedackou, nejdy jo, nekdy ne, nekdy musis vic volat, je dobry mit svou, ja to obcas resila, kdyz jsem jela necekane a nemela ji u sebe..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5950
15.9.19 14:55
@Premek_Orac píše:
@pikola Hele jo. Preci jen, ty zkousky cizinec, co neni naturalizovanej, lehce fakt neda.

Jezdím výhradně s taxislužbou a ten poměr 50:50 bych tipovala taky. Rusové, Ukrajinci, občas Vietnamci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10260
16.9.19 06:31

@blobfish Fakt? Tak asi mam kliku, ale u vetsich dispecinku jsem na cizince snad jeste nenarazil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5950
16.9.19 13:04
@Premek_Orac píše:
@blobfish Fakt? Tak asi mam kliku, ale u vetsich dispecinku jsem na cizince snad jeste nenarazil.

No, já jsem s cizincema nikdy problém neměla. Když pozdraví, ví, kam jedu a jak se tam dostat a nesnaží se mě oškubat (a to odpovídá mojí dosavadní zkušenosti), je mi jedno, odkud je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10260
16.9.19 13:26

@blobfish Já to myslel, že mám kliku na místní… Taky je mi to celkem fuk. Ale ok, mohlo to vyznít takhle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.10.20 20:29

TAXI

VAŠE TAXI OBJEDNÁVKY TYDEN DO PŘEDU DĚTKÉ AUTOSEDAČKY MÁME TAK NENÍ PROBLÉM

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie