Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, prosím o doporučení vůně - parfému z řad kvalitních ale cenově vyvážených - vůně, která vydrží i více hodin. Prozatím špatné zkušenosti. Děkuji
@Dn0712 píše: Více
Noo nee, je to jen parfemovaná voda. Ale vydrží vonět dlouho.
@KKK85 píše: Více
Právě ja jsem si rikala, vuni mám ráda a zda se mi, ze i ta parfemovaná voda vydrzi dlouho, ale parfémy mi obecně přijdou docela agresivní.
Kolega třeba používá jen kvalitni parfémy a je to hodně vtirave a když jsem s ním třeba seděla v kanceláři delší dobu, tak mě z toho až hlava bolela. A v tehotenstvi se mi z toho dělalo nevolno.
Ja mám raději parfémove vody. Dobrou zkušenost mám s YSL Black opium, ta vydrzi dlouho a Armani My way, taky mi přijde dlouhá vydrz
Příspěvek upraven 09.06.25 v 13:23
Skvělý vůně má Armani. A aktuálně si ujíždím na Prada - Flower scent. To je nádhera.
A vydrží fakt dlouho.
Jak dlouho ti vydrží vůně, to hodně závisí na tvé kůži. Doporučuju koupit vzorky a zkoušet. A tady bys měla napsat, jaké vůně ti sedí a kolik chceš investovat. M
Já miluju Chanel Chance eau Fraiche nebo Dior J´adore parfum d´eau
@Janli já třeba nemohu mít jakoukoliv variantu J'adore. Vždy mi nějak divně zreaguje s kůží a za chvilku voní jako mýdlo nebo slivovice.
@nozu píše: Více
Já zase DNKNY Be delicious. Voní nádherně, miluju ho, ale jak ho dám na sebe, tak to smrdí, jak kdyby to jabko někdo zkompostoval…. ![]()
@nozu píše: Více
Mně taky J'adore nesedí, voní na mě jakoby kysele.
Jé já to tak ráda čtu
už jsem si říkala, že jsem divná.
Zakladatelko, jdi do parfumerie, výběr si nějaké favority a ty pak vyzkoušej přímo na své pokožce. Ať pak nejsi překvapená nebo zklamaná, že vůně není to, co jsi čekala.
@Dn0712 neříká se, že by si ze sebe vuni ty sama neměla po čase cítit?
Mě sedlo jen pár vuni. Cokoliv, co ze sebe cítím déle, jak půl hodiny, nesnesu. A začalo to právě prvním těhotenstvím.
A není to tím, že by to bylo slabé. Cítí to okolí, jen já ne. Já to cítím zase ráno, když si beru třeba ten samý kousek obleceni, šátek, bundu a tak.