Vosky Yankee Candle - dotaz

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24992
9.12.19 19:57

Mate zkusenost s těmi YC vůně do auta? budu asi pořizovat chlapům k vánocům, tak abych věděla, kde začít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4645
9.12.19 20:12

Já aromalampu vytřu kapesníkem a je čistá, ale nedávám vosku moc, muž mi pak brblá, že z toho jdou akorát toxiny do vzduchu. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
10.12.19 09:40

Taky lampu po vosku nemusím čistit. Když mě vosk omrzí, vyloupnu to, co z něho zbylo (taková loužička na dně lampy) a dám si jinou vůni. Mně vosk pěkně provoní celou místnost a vydrží fakt hodně dlouho. Hodně, hodně dlouho… :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
13.12.19 08:46

Vosky miluju, mam je doma neustále, aromalampu mam elektrickou od airwicku, černou a tak jako ostatní jen vyloupnu ztuhly vosk, zmrzle jde lip ale i normálně vyloupnu. A čistit nijak nemusím. Rozhodně provoní celou místnost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
10.12.20 14:34

Před dvěma roky jsem měla velkou svíčku All is bright. Pamatuju si, že nádherně provoněla takřka celý dům. Od té doby jsme pálila většinou vosky, ty také voněly krásně. Před pár dny jsem si koupila All is bright znova, tentokrát malou svíčku. A ještě k tomu malou Christmas Eve. A musím říct, že jsem velmi zklamaná, o nějakém provonění nemůže být řeč. Svíčky cítím jen pokud jsem v jejich bezprostřední blízkosti. Je to normální? Říkala jsem si, jestli to není menší plochou. Jaké máte zkušenosti, opravdu menší svíčky voní míň než velké?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
10.12.20 14:39

@jessikka jo ja to zrovna nedavno pozorovala a byla hrozne zklamana, že ta mala svicka prakticky vubec nevoni. Jediny jak mi vonela bylo, kdyz nebyla zapalena a ja cuchala primo s nosem prilepenym na ten vosk :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
10.12.20 14:42
@jessikka píše:
Před dvěma roky jsem měla velkou svíčku All is bright. Pamatuju si, že nádherně provoněla takřka celý dům. Od té doby jsme pálila většinou vosky, ty také voněly krásně. Před pár dny jsem si koupila All is bright znova, tentokrát malou svíčku. A ještě k tomu malou Christmas Eve. A musím říct, že jsem velmi zklamaná, o nějakém provonění nemůže být řeč. Svíčky cítím jen pokud jsem v jejich bezprostřední blízkosti. Je to normální? Říkala jsem si, jestli to není menší plochou. Jaké máte zkušenosti, opravdu menší svíčky voní míň než velké?

No, ttaky záleží, jaké jezírko se tam udělá. jinak jasně. Větší je intenzivnější právě do větších místností. Já právě v menším pokoji musím mít jen tu malou. Jinak mě z toho bolí hlava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
10.12.20 14:43

@Kriss Tina přesně tak! Já zas tak moc svíčky nepálím, vlastně jen v zimě a ještě ne každý den. Proto je pro mě velká svíčka naprosto zbytečná. Obzvlášť, když ráda vůně střídám. Dvě nebo tři malé by mi krásně vystačili na půl roku. Asi se teda vrátím k voskům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15845
10.12.20 15:00
@jessikka píše:
Před dvěma roky jsem měla velkou svíčku All is bright. Pamatuju si, že nádherně provoněla takřka celý dům. Od té doby jsme pálila většinou vosky, ty také voněly krásně. Před pár dny jsem si koupila All is bright znova, tentokrát malou svíčku. A ještě k tomu malou Christmas Eve. A musím říct, že jsem velmi zklamaná, o nějakém provonění nemůže být řeč. Svíčky cítím jen pokud jsem v jejich bezprostřední blízkosti. Je to normální? Říkala jsem si, jestli to není menší plochou. Jaké máte zkušenosti, opravdu menší svíčky voní míň než velké?

Nemáš Covid? :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
10.12.20 15:45

@Zumpa Nemám, dík za optání :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26862
10.12.20 15:59

@jessikka Nekde jsem cetla, ze zalezi na tom, kde byla vyrobena. Zda v USA (ty intenzivne voni) nebo v CR (ty voni mene). Porovnani nemam :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
10.12.20 16:20

@cecetka Ja si teda je vozim z usa a letos resim stejny problem. Ta velka svicka voni mene a navic me nejak drazdi. Coz jsem nikdy nemela :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
10.12.20 16:23

YC svicky palim uz tak 6-7 let celorocne. Nakupuji si vzdy novou kolekci a mam par stalic. Ale vypozorovala jsem cim je svicka svetlejsi tim min voni, a je jedno jestli to je mala nebo ta xxl. Ted davam cajove svicky do svicnu, je to letosni vune, cervena a za par minut provoni obyvak s kuchyni a ta vune drzi i po vyhoreni. Na podzim jsem mela nejakou stredni bilou s medvidkem a jako bych nic nepalila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
10.12.20 16:42

Já jsem právě kvůli intenzitě přešla na woodwick - mnohem rychleji jezírkují a intenzita nesrovnatelně lepší. Nyní pálím tmavě zelenou novinku a je opravdu jako živý stromek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
4.1.21 21:31

S yankee vosky mam tu nejlepší zkušenost, vůně je oproti svíčkám více intenzivní a opakované pálení není žádný problém. Jen teď dost omezili výrobu, tak nakupte, dokud můžete :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák