Vpáčené bradavky- upraví se po ročním kojení?

224
24.6.06 08:27

Vpáčené bradavky- upraví se po ročním kojení?

Ahoj holky,
pátrala jsem ve starších diskuzích, ale nedopátrala jsem se - nevíte, jestli se vpáčené bradavky ročním kojením samy uvedou do normálu? Čekám druhé mimi a nechce se mi investovat do formovačů, pokud by to nebylo nezbytné. Taky se mi ale nechce mít na začátku zase problémy s kojením.

Moc díky za odpovědi,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2725
24.6.06 08:37

Ahojky

Kojila jsem první holčičku 5 měsíců a formovače jsem při druhém těhotenství používala. Nechtěla jsem zažít to co bylo u prvního kojení :evil: Teď je to v pohodě, Johanka je zatím formovač k nezaplacení :lol:

Xenie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1045
24.6.06 10:01

Mayo ,
rozhodně doporučuju do těch formovačů investovat. Ušetří Ti to spoustu nervů. A ty Ti žádný prachy nezaplatí…Tedy jestli máš pořád vpáčené bradavky. Jestli se upravily, Ti řekne gynekolog. Nebo prostě zkus, jestli se dají vytáhnout, nebo se drážděním napřímí. Pokud ano, tak to bude v pohodě.
Asi nejlepší by bylo, nechat si je prohlédnout od lakt.poradkyně.
 Mickie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
24.6.06 19:27

Ahojky

Já mám vpáčenou jen jednu. První dceru jsem kojila necelé 2 roky, pak se ale bradavka vpáčila zpátky. po 7 letech jsem měla druhou dceru, pro opravdu nesnesitelné bolesti jsem kojila úspěšně 7 měsíců pouze z jednoho prsa. teď čekám třetí mimi, tak jsem sama zvědavá.
Myslím, že uvidíš sama, jak si stím mimi padí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová