Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Anquo, taky jsem byla na Beatles revival, super zážitek pro mě..
Evi, já to miluju, člověk zná každou písničku, je to fajn
Bych chtěla jet do Zlína na tu multimediální šou, jak říkali… Uvidíme, jeslti seženu lístky ![]()
Jo byli skvělí, jen mě tam iritovaly ty opilé maminky s malýma dětma, v podstatě mi zkazily večer, jsem věčný řešitel a nedalo mi to o tom furt nemluvit ![]()
Tak to jsem naštěstí neviděla
My jsme se s mužem vystřídali, on byl v pátek a já v sobotu a Samík doma. Akorát přes den na jarmarku byl. Nevím, co by tam z toho jako měl…
A když mám s sebou dítě, tak si sice něco dám, ale abych nebyla hvízdlá - což po mém těhotensko-kojícím období není mnoho
![]()
A teď už jsem stejně zas nemohla ![]()
No ona tam jedna maminka polehávala vedle nás, kolem běhaly dvě holčičky kole 3 až 5-ti let, fuj…
Pročpak jsi nemohla? ![]()
Polehávala? Až tak? Tak to už je moc
Že se člověk hvízdne, se stane, ale toto… ![]()
Nemohla, kvůli mému druhému metříku
A kromě toho jsem teda byla vozem ![]()
Angua píše:
Polehávala? Až tak? Tak to už je mocŽe se člověk hvízdne, se stane, ale toto…
Nemohla, kvůli mému druhému metříku
A kromě toho jsem teda byla vozem
jeee,Angu,převeliká gratulace!!!
Ahojte!
Prosím, poraďte, jak zase uvidím metříky druhých? Nějak si to nepamatuju a nemůžu to najít.
Nahoře jak je na stránce,fotoalbům tématu,přidat téma k oblíbeným,ZOBRAZIT PODPISY.Tak klikneš na zobrazovat:-)
Ahotje, byli jste někdo na tom farmářském trhu? Co na to říkáte?
Trochu mě odradilo to množství lidí, tak jsem to celé neprošla, ale ségra tam byla a prý kromě medu a sýrů tam nic nebylo.
![]()
Hledala jsem nějaké pečivo, bylinky a domácí uzeniny a nenašla jsem.
Já jsem se tam nedostala, byli jsme pryč. Já jsem chtěla zas, jestli tam nebude nějaké „domácí“ maso - nějaké kuřata třeba nebo tak…
Ale sýry jsou dobré, vozí mi je tchyně ![]()
J.citra - díky… Momentálně čekáme na srdíčko, otěhotněla jsem později, tak je to i trochu menší, tak je to mírně psycho
No doufám, že to dopadne… ![]()
Anguo,budem držet palečky:-)hlavně se nijak nestresuj,všechno dobře dopadne!:-*