Vsetín a okolí

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2475
8.3.10 15:10

Já tam s Márinkou chodila až když jí byl rok a něco. Byly tam hračky co neměla doma a jedině tam si hrála sama a já měla chvíli čas jen tak koukat - na to povídání s maminama moc nejsem, ale to tam bylo dobré, že kdo chtěl si popovídal, kdo né tak si tam prostě jen přišel pohrát.

V parku se určitě potkáme, ale asi až bude trochu jarněji, co? :kytka:

Dnes jsem byla ve městě a v parfumérii vedle Britanie mají na vše 50% slevu, budou to tam rušit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.3.10 16:44

ja bydlim na rybníkách,ale momentalne resime situaci,jestli se odstehovat do Janove k babicce nebo koupit novy domecek:-(
Taky budem chodit do parciku,tak doufam,ze se tam budem potkavat

nibell:a nevis jak dlouho tam bude ta sleva-v te parfumerce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
9.3.10 13:49

To nevím, je to od včerejška, ani prodavačka nevěděla, jen že to majitelka ruší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
9.3.10 16:49

Tak to je mi té prodavačky léto,co????Že ani neví,že nebude mít práci :zed: .

Bianco a to je tvoje babička????Ted jsem se bavila se vzdálenou kamarádkou a ta taky bydlí v Janové a moc je tam spokojená.
A kolik se ted pohybují ceny baráčků???A jsou vůbec ještě na VS na prodej?Jo,vy chcete nový???A můžu se zeptat kde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
12.3.10 08:37

Holky,prosím Vás má se tady od 2.dubna otevírat DM drogerie.Nevíte náhodou kde?díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
12.3.10 09:36

Já vím, já vím :mrgreen: Místo nábytku Vaculík, vedle Planea. Rekonstrukce je v plném proudu. Už se na to hrozně těším…

Vyšpiónily jsme to s mamkou, měli na pracáku vyvěšené pracovní místa a byla tam adresa :lol: :lol: :lol: Já jsem zas nevěděla kdy, ale tipovala jsem ten začátek dubna, když lidi nabírají od 15.3.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
12.3.10 10:10

Super,díky Anguo :potlesk: .Taky se moc těším.Dnes jedu do DM do Valmezu na mléka rýžové,telefonem jsem si je tam objednávala a paní prodavačka mi říkala,že se to tady má otevírat snad 2.dubna,ale nevěděla kde???Tak to je super,to budeme mít docela blízko,co :palec:Četla jsem na to samou chválu…a ty ceny :mrgreen: .Super!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
12.3.10 10:21

No já to mám nejblíž, jak to jde, výš do kopca už se obchody nestaví :lol: :lol: :lol: Já tam mám právě i slevové kuponky pro malého, ale buď nakupuju nárazově (a tedy za moc peněz) ve Valmezu nebo ve Zlíně. Ceny jsou super, věci jsou super, i ty jejich privátní značky jsou fajn a v neposlední řadě se tam dostanu bez problémů s kočárem - což je teď pro mě důležité. Takže už aby to bylo :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
12.3.10 10:25

Já jsme četla,že tam funguje nějaká slevová karta?To myslíš?Já tam jedu dnes poprvé…jsem moc zvědavá co tam všechno najdu.A to místo Vaculíka bude docela velké,že?
Prosím tě kde to v tom Valmezu je?Asi????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
12.3.10 10:26

A co tam tak nejvíce kupuješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
12.3.10 10:39

Oni tam mají program babybonus - zaregistruješ se tam klidně už jako těhule nebo dítě (ale nevím, do kolika let) a oni posílají slevy na pleny, kosmetiku, příkrmy, šťávy… Takové knížečky. Myslím, že tam byla i nějaká sleva do Litexu nebo 10 % na všecky dětské věci a tak.
Pak k tomu mám ještě i tu jejich kartu, ale tu mám chviličku a zas tam moc nechodím - což se změní :mrgreen:

Já kupuju hlavně to, na co mám slevu :mrgreen: Teď jsem byla na nějaké kaše, příkrmy, přesnídávky, ubrousky. Koupila jsem do tašky i ty jejich babylove - takové menší balení a jsou taky fajn, přitom levné.
Ale i bez slev se mi tam zdály dobré ceny - třeba kaše Humana tam byla za 55,–, v Hypernově i mají za 70,– :roll:

Ve Valmezu je to,jak se jde zespodu na náměstí - je tam most přes Bečvu, tak po pravé straně pod tím mostem. Dřív tam byly potraviny. Když přijedeš autobusem a projdeš přes tržnici pod nadjezdem, tak to uvidíš přímo před sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
12.3.10 11:01

jo,super.Díky.Už jsem se dívala na jejich internetové stránky.Na ten babybonus nedostaneme,protože je ještě pro děti narozené v roce 2008 a my jsme rok narození 2007,sice 28.12.ale bohužel???Zeptám se tam prodavaček???Tak já spíš na ty potraviny,jestli jsem to dobře pochopila ten jejich sortiment,tak to bude dobrá konkurence zdravé výživě u nás 8-o ,která teda je nic moc!!!!Aspon podle mě.Nepotřebuju výrobky bio,ale dcera je alergická na bílkovinu kravského mléka a tam by měli být hodně výrobky rýžové a ovesné.Tak jsem natěšená :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
14.3.10 11:49

Jsem kazdy den na prochazce v parku kdyz dobre pocasi. Uz tak chci teplo a slunca ale opet snih. Ja vim o centru pro mimino,Chci jít tam ve středu, protože je otevřena do 5, a další den až do 2, ale mne to nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
14.3.10 12:02

Spring, tak když vás uvidíme, tak se k vám budem hlásit :lol: :lol: :lol: Ale my parkem většinou jenom krátce procházíme po cestě někam… Což se změní, až začnem využívat místní hřiště :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
14.3.10 12:12

To znamená, že zítra otevře nový obchod, tak se můžete s kočarkem, jeden musí nutně jít. Takže do Valmezu chtela by, a může rozhodnout, že se tam ještě.
Holky,prosim, lepší říct, kde hledat nové obchod,kde Hipermarket ja vim,chodim tam.Budet kolem jeho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová