Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já tam s Márinkou chodila až když jí byl rok a něco. Byly tam hračky co neměla doma a jedině tam si hrála sama a já měla chvíli čas jen tak koukat - na to povídání s maminama moc nejsem, ale to tam bylo dobré, že kdo chtěl si popovídal, kdo né tak si tam prostě jen přišel pohrát.
V parku se určitě potkáme, ale asi až bude trochu jarněji, co? ![]()
Dnes jsem byla ve městě a v parfumérii vedle Britanie mají na vše 50% slevu, budou to tam rušit.
ja bydlim na rybníkách,ale momentalne resime situaci,jestli se odstehovat do Janove k babicce nebo koupit novy domecek:-(
Taky budem chodit do parciku,tak doufam,ze se tam budem potkavat
nibell:a nevis jak dlouho tam bude ta sleva-v te parfumerce?
To nevím, je to od včerejška, ani prodavačka nevěděla, jen že to majitelka ruší.
Tak to je mi té prodavačky léto,co????Že ani neví,že nebude mít práci
.
Bianco a to je tvoje babička????Ted jsem se bavila se vzdálenou kamarádkou a ta taky bydlí v Janové a moc je tam spokojená.
A kolik se ted pohybují ceny baráčků???A jsou vůbec ještě na VS na prodej?Jo,vy chcete nový???A můžu se zeptat kde?
Holky,prosím Vás má se tady od 2.dubna otevírat DM drogerie.Nevíte náhodou kde?díky
Já vím, já vím
Místo nábytku Vaculík, vedle Planea. Rekonstrukce je v plném proudu. Už se na to hrozně těším…
Vyšpiónily jsme to s mamkou, měli na pracáku vyvěšené pracovní místa a byla tam adresa
Já jsem zas nevěděla kdy, ale tipovala jsem ten začátek dubna, když lidi nabírají od 15.3.
Super,díky Anguo
.Taky se moc těším.Dnes jedu do DM do Valmezu na mléka rýžové,telefonem jsem si je tam objednávala a paní prodavačka mi říkala,že se to tady má otevírat snad 2.dubna,ale nevěděla kde???Tak to je super,to budeme mít docela blízko,co
Četla jsem na to samou chválu…a ty ceny
.Super!!!
No já to mám nejblíž, jak to jde, výš do kopca už se obchody nestaví
Já tam mám právě i slevové kuponky pro malého, ale buď nakupuju nárazově (a tedy za moc peněz) ve Valmezu nebo ve Zlíně. Ceny jsou super, věci jsou super, i ty jejich privátní značky jsou fajn a v neposlední řadě se tam dostanu bez problémů s kočárem - což je teď pro mě důležité. Takže už aby to bylo
![]()
Já jsme četla,že tam funguje nějaká slevová karta?To myslíš?Já tam jedu dnes poprvé…jsem moc zvědavá co tam všechno najdu.A to místo Vaculíka bude docela velké,že?
Prosím tě kde to v tom Valmezu je?Asi????
Oni tam mají program babybonus - zaregistruješ se tam klidně už jako těhule nebo dítě (ale nevím, do kolika let) a oni posílají slevy na pleny, kosmetiku, příkrmy, šťávy… Takové knížečky. Myslím, že tam byla i nějaká sleva do Litexu nebo 10 % na všecky dětské věci a tak.
Pak k tomu mám ještě i tu jejich kartu, ale tu mám chviličku a zas tam moc nechodím - což se změní ![]()
Já kupuju hlavně to, na co mám slevu
Teď jsem byla na nějaké kaše, příkrmy, přesnídávky, ubrousky. Koupila jsem do tašky i ty jejich babylove - takové menší balení a jsou taky fajn, přitom levné.
Ale i bez slev se mi tam zdály dobré ceny - třeba kaše Humana tam byla za 55,–, v Hypernově i mají za 70,– ![]()
Ve Valmezu je to,jak se jde zespodu na náměstí - je tam most přes Bečvu, tak po pravé straně pod tím mostem. Dřív tam byly potraviny. Když přijedeš autobusem a projdeš přes tržnici pod nadjezdem, tak to uvidíš přímo před sebou.
jo,super.Díky.Už jsem se dívala na jejich internetové stránky.Na ten babybonus nedostaneme,protože je ještě pro děti narozené v roce 2008 a my jsme rok narození 2007,sice 28.12.ale bohužel???Zeptám se tam prodavaček???Tak já spíš na ty potraviny,jestli jsem to dobře pochopila ten jejich sortiment,tak to bude dobrá konkurence zdravé výživě u nás
,která teda je nic moc!!!!Aspon podle mě.Nepotřebuju výrobky bio,ale dcera je alergická na bílkovinu kravského mléka a tam by měli být hodně výrobky rýžové a ovesné.Tak jsem natěšená ![]()
Jsem kazdy den na prochazce v parku kdyz dobre pocasi. Uz tak chci teplo a slunca ale opet snih. Ja vim o centru pro mimino,Chci jít tam ve středu, protože je otevřena do 5, a další den až do 2, ale mne to nejde.
Spring, tak když vás uvidíme, tak se k vám budem hlásit
Ale my parkem většinou jenom krátce procházíme po cestě někam… Což se změní, až začnem využívat místní hřiště ![]()
To znamená, že zítra otevře nový obchod, tak se můžete s kočarkem, jeden musí nutně jít. Takže do Valmezu chtela by, a může rozhodnout, že se tam ještě.
Holky,prosim, lepší říct, kde hledat nové obchod,kde Hipermarket ja vim,chodim tam.Budet kolem jeho?