Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A co drivejsi kamaradi? Ten potrat si nevycitej, asi jsi dobre mela promyslene, proc do toho jdes, ne? casu na dite jeste mas…
@prejeta_zaba nejde přece jen o konverzaci, ale hlavně o trávení společného času přece, o nějaké styčné body. Když hledám partnera, tak je pro mě důležité, jak tráví volný čas. Už to mi ukáže, kolik toho času bychom mohli trávit spolu (i kdyby nám nevznikl časem nějaký nový společný koníček). A když mi partner řekne, že rád hraje badminton, tak nepřemýšlím nad tím, jak s ním budu hodiny konverzovat o badmintonu (
), ale v duchu si říkám, že bych si s ním třeba ráda někdy/pravidelně zahrála taky a že je to super plán třeba na dva večery týdně…například.
@Badboda, zakladatelko… to bylo o tom, že když mi vyhlédnutý partner vysvětlí, že nejraději svůj volný čas tráví četbou a sledováním seriálů, tak si okamžitě představím ty večery, kdy on si čte nebo zírá na telku a já…já si třeba můžu číst taky (ovšem na to si nehledám partnera, abychom si každý někde ve svém koutku domu četli)…nebo si radši najdu někoho jiného.
@Bubla Bůčková turistika je náhodou super. Na tohle by mě protějšek určitě nalákal, už bych se viděla, jak s ním „prochodím“ víkendy
Tohle náhodou JE program a dá se to výborně s někým sdílet.
Takže znovu - určitě nevidím na četbě a TV seriálech nic špatného a nenormálního, ale netroufla bych si hledat partnera jen na základě této holé věty. Proto mi to přišlo jak ta retro Annonce. ![]()