Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@j.a.n.i1 píše: Více
Ať si v nich klidně přijdou, vždyť je to jedno
Prostě hlavně ať mají na tělocvik vhodné sportovní boty.
@j.a.n.i1 píše: Více
To ne
, ja myslím, že teď už je to za námi, ven uz asi chodit nebudou…
![]()
@Fazulina píše: Více
No tak ty boty asi nebyly na tělocvik vhodné.
@hanka.br. píše: Více
ANO, tak jsem to myslela. Ale opravdu se najdou tací, co to kontrolují…
Aby měli v pytlíku na tělocvik dvoje boty…
@hanka.br. píše: Více
Byly to tenisky na sport.
Prostě holt, ač ti to přijde divné, opravdu u nás někteří učitelé trvají na tom, aby děti měly ty boty zvlášť ve škole…
A ne, nebyla jsem u toho. Zrovna jsem měla volno ze stání před školou. Řekla mi to dcera. Že učitelka sprdla kluky, že cvičí v tom, v čem přišli do školy. Prý měli tenisky, oni tady děti u nás v září nic moc jiného nenosí. Ale samozřejmě můžeš namítnout, že to určitě nebyly vhodné tenisky… Možná ten den kluci přišli v lakýrkách… ![]()
Akorát jsem pak musela furt řešit, že musí mít zvlášť ještě sportovní boty do školy, aby ji učitelka nesprdla…
@Fazulina Tak trvat mohou na čem chtějí, vzhledem k tomu jak rychle jim roste noha, nebudu kupovat boty, které budou ležet ve škole. Vzal by si na tělocvik ven tenisky, ve kterých přišel.
@Anonymní píše: Více
Ja mela ta to ze snad většina deti a piberrakj majk dlna nejake pohorky. Nebo vy nikde do prirody nechodite? Minimalne se hodi do deste. Nase decka je potrevovaly do skoly na vykety casto, měly goretex pohorky, daji se koupit i socela hezké, cerne, ktere nejsou kotnikove.
@Cizinka 999 chodíme, ale od určitého věku to nosit nechce. Jak nechodíme na pochody těžkým terénem, vystačí si i s jinými botami.
Nase decka taky, ale jedny goretexky mají vzdy doma pro strycka prihodu
A na skautu jsou s tím taky v pohodě? To nejezdí na zimní víkendové výpravy? Nebo je tam v těch keckách?
@Cizinka 999 asi nejsem tak bohatá, aby nám doma ležely boty, které nikdo nebude nosit. Když byl malý, měl je a daly se prodat dál, od určité velikosti je už nikdo nechce.
@Havlova jezdí jen na jaře a na podzim, v zimě s nimi nejezdí a letos na podzim taky nic nechystaji, jejich hlavní vedoucí nastoupil dálkově na VŠ a nemá moc času. Nevím, jak to je jinde, ale u nás jsou matky asi přecitlivělé a nechtějí je pouštět od listopadu do dubna, že je v noci zima ![]()
To asi jsou. U nás jezdí i v zimě. Snad jen úplná prťata ne, ale to už syn evidentně není.
@Fazulina píše: Více
Chtěla bych být teď ve škole napomenuta učitelkou, že mám stejné boty ve kterých jsem přišla
Já přišla do práce v botech a přezula se do úplně stejných. Mám ráda boty co dýchají, tak jsem je koupila podruhé. Nechci být v práci 12 hodin v botech a pak v nich i jet domů. Hlavně si je venku víc ušpiním.
@stinga píše: Více
To nevím, běžně mají co mesic jednu výpravu, v prosinci spí v klubovně, ale přes zimu nemají žádné vicedenni akce se spaním venku. Není zájem od rodičů.