Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Prosím poraďte dobrý digitální foťák na takové běžné focení - dovolené, narozeniny atd. Tak do 3 tisíc. Jediný požadavek, aby byl na dobíjecí baterii, která je součástí foťáku, nechci na tužkové baterky. Díky všem za tipy
@lucik2011 Já doporučuji Canon, měla jsem ho já. Zkusím najít, ale radši bych koukla na megapixel.cz
http://www.megapixel.cz/…hot-elph-135 měla jsem tento ale o třídu starší. Byl skvělý.
Skoro vsechny jsou stejne [ muzou napsat ja nevim ze to ma 19megapixelu ale stejne je to mereno v atelierech pri „dokonalem“ foceni] vybirala bych podle ceny na co mas proste [ v dnesni dobe to fakt vyjde vsechno na jedno brdo] a baterku do nabijecky maji snad vsechny…
@Lelek23 já měla v ruce dost kompakťáků a jsou tam rozdíly jako blázen. Můj měl 12 mpx a fotil lépe jak nějaký s 20 mpx
takže ![]()
@Halibar Mě starý Canon s 2mpx fotil lépe než teď asi tři roky starý olympus s 10
Na mpx bych až tolik nekoukala.
Já teda obecně Canon doporučit nemůžu. Měla jsem dva, oba mě umřely těsně po záruční době, první na dovolené
, s druhým jsme měli potíže od začátku, vybíjel rychle baterky, reklamace nám opakovaně neuznaly.. už bych do nich nešla, fotky sice pěkné, ale výdrž žádná ![]()
@Halibar na pixelech to nezalezi… spise na podminkach… ja mezi temi kompaktnimi dotaky moc rozdil nevidim, maximalne treba v rozsahu blesku a nastavenim [trba to bylo pro to ze ten fotak 20mpx. byl zle nastaven jinak by vysel na stejno jako tvuj, jsem nedavno prenastavovala muj prvni dig. mela ho leta pujceny moje sestra a nekolik lidi a fotil priserne… po zmene nastaveni fotil lepe…] u zrcadlovek je to neco jineho, nebo polozrcadlovek tam zavisi na vel. svetlocitliveho cipu a typu cipu ale to jsem odbocila a v tehle dizkuzi na tom nezalezi