Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ali to je krásný jméno, bohužel jedno z těch které přítel taky nechce
Je to těžké s těmi chlapi. Nicméně díky ![]()
Mě se už odmalička líbily jména: Tobiáš a Matyáš, ale jak vidím v posledních několika málo letech jsou tu samí Tobiášci a Matyášci
jinak se mi teď nejvíce líbí Sam, nebo Samuel ![]()
Naše tipy jsou Samuel, Tobias, Dominik, Albert, Damián, Kristián a Natan. Které z nich se Vám líbí
![]()
Naše tipy jsou Samuel, Tobias, Dominik, Albert, Damián, Kristián a Natan. Které z nich se Vám líbí
![]()
Filip
Z těch tvých Tobias.
Příspěvek upraven 22.09.13 v 19:31
@Terrry píše:
Ali to je krásný jméno, bohužel jedno z těch které přítel taky nechceJe to těžké s těmi chlapi. Nicméně díky
u nas v rodine a okoli je zas kocka Max a pes Max, takze ja jsem Maxmiliana taky musela vyloucit ![]()
hele a co teda navrhuje pritel?
Tyhle diskuse zbožňuju, Klement a Břenivoj ![]()
Edit: ještě Blahoslav
Příspěvek upraven 22.09.13 v 19:32
@Terrry píše:
Naše tipy jsou Samuel, Tobias, Dominik, Albert, Damián, Kristián a Natan. Které z nich se Vám líbí![]()
já chci aby se můj maličký jmenoval právě Damian nebo Samuel, takže skvělá volba
ale i Dominik a Kristián jsu mc pěkné jména ![]()
Adrián Hartl, Benedikt Hartl, Benjamín Hartl, Dorian Hartl, Jonatan Hartl, Leopold Hartl, Nikola Hartl, Vincent Hartl ![]()
@Terrry
My jsme měli pro chlapečka nachystáno jméno Nataniel
. Takže z tvého výběru se mi líbí nejvíc Natan.
Honzíka, Tomáška, Ondřeje - i když teď si říkám, že jsou taky docela tuctové:-)
@Terrry píše:
Naše tipy jsou Samuel, Tobias, Dominik, Albert, Damián, Kristián a Natan. Které z nich se Vám líbí![]()
Z výběru se mi líbí nejvíc Albert, ale s příjmením nevím nevím jestli to už není spíš jazykolam ![]()
@Terrry píše:
s těchto jmen se mi líbí Samuel, Tobias a Albert.
Když si vyslovím Albert Hartl tak je to trochu jazykolam takže toho spíš ne.