Výchovný výprask od cizího člověka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5808
25.2.15 13:54

Kdyby ho ohnul přes koleno, tak proti tomu celkem nic… ale na holou? i v létě by mi to vadilo a speciálně v tomhle počasí… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140244
25.2.15 13:55

Pokud by můj syn tohle udělal, tak bych mu ještě přidala. Jak říkal můj muž, ve škole, když se na mě učitel zlobil, dostal jsem ještě doma, abych si to zapamatoval. Neexistovalo, aby rodiče šli učiteli vynadat, tak jak v dnešní době.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5638
25.2.15 13:56

No ten pan mohl byt taky dobrej „magor“… kluk hruza, ale pan ma mit rozum a mohl kluka odtahnout od silnice, zablokovat ho at nehaze apod. a ne mu stahovat kalhoty a placat na holou, to adekvatni neni… takze videt to ja, tak by zaslouzili OBA :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
25.2.15 13:56
@kvaček píše:
@berusa.m abych pravdu řekla, tak ta holá se mi nelíbí, ale s trestem souhlasím…
Bohužel bych se nedivila, kdyby ještě na něho vlítla máma a neudala ho za nějaké sexuální obtěžování.. b ych se fakt nedivila..
U nás účitelka dala facku za pi, a ku, když ho 2 napomenula a maminka na ni zavolala policic.. Já se dozvědět, že mi kluk tituloval učitelku, pi, ku atd. a neposlechl tak by dostal ještě doma..Příspěvek upraven 25.02.15 v 13:54

Přesně tak, to je dneska naprosto běžné - vím od maminky, ředitelka ve škole, navíc zvláštní. Jedno dítě přímo šikanovalo jednoho učitele, ten se jednoho dne neudržel a fakt mu dal pohlavek. Druhý den přišel otec dítěte s papírem, že dítě má zhmožděné ucho (nemělo, ale dr. je známá) a nastal veelký problém. A už se vůbec nebralo v potaz chování dítka, ale pouze toho učitele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
25.2.15 13:57

@ptacak @kvaček Je pravda, že svlékat cizí dítě je opravdu už za hranicí. Já osobně bych mu vrazila pár facek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3767
25.2.15 13:57

@SiriusGG Nejhorší je, že děti v tomto věku už nepřevychováš ničím - mají zažité určité vzorce chování z rodiny, taková agrese může být i reakcí na citovou deprivaci a špatné sociální poměry v rodině. Pokud k tomu budou takové děti ať pozitivně či negativně motivovány, mohou se nějakou dobu chovat na oko slušně, ale vnitřně to v nich bude pořád. Ach jo… Když pak vidím, jak se chovají rodiče některých takových dětí, tak bych v první řadě seřezala je - dítě bude vždycky jen tím, co z něj udělají jeho rodiče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
25.2.15 13:58

No ja souhlasim s panem, co mel delat, kdyz na ustni domluvu ten kluk nereagoval, sice nemusel naholou, stacila vychovna pres obleceni.

Udelat to moje decka, tak bych se stydela, jak jsme je vychovali, ze se chovaji, jak spratci a dovoli si nekoho kamenovat :twisted:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527

@berusa.m no jako ano, dnešní děti ve většině případů jsou dost strašní, ale stáhnout cizímu klukovi kalhoty, pán si celkem zahrává s obviněním ze sexuálního obtěžování. Chápu že pokud to byl starší ročník, asi ho to ani ve snu nenapadne že by mohl být obviněn z něčeho takovýho, ale asi bych taky volala policii, než riskovat obvinění z obtěžování.

Ono já když si vzpomenu na svoje dětství, tak když nás napomenul někdo dospělý, tak jsem doma mlčela amodlila aby se to našio nedozvěděli, páč jsem věděla že dostanu dvakrát tolik a stejně tak to budu dělat u malý. Dnes to je bohužel o něčem jiném

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518

Osobně by mi taky ruka cukala, ale neudělala bych to právě kvůli tomu, co by mohlo následovat. A kdyby došlo na lámání chleba, nesjem si jista, zda bych svědčila v jeho prospěch - asi bych se bálaprávě toho, co tady spoelčnost považuje za „normální“, respektive jak je proti fyzickým trestům. Ale že bych pánovi fandila, to teda jo.

Co se týše mých dětí - ono to je dvousečné. Pokud by prostě moji kuci udělali něco, za co bych je byla prestala fyzicky stejně jako kdyby to udělal někdo jiný, a v podobné situaci, t. j. dělají něco, co je vysloveně nebepečné a nenechají se slovně odradit… ostatně, asi bych se spíš styděla sama za sebe, že mám tak nevychované děti a že svým způsobem na tom mám svůj díl. Ale pokud by trest byl i na můj vkus neúměrný… já nevím… budou se v partě sprostě bavit a kolemjdoucí jim vytmaví facku…

Když ono je to asi i daný tím, jak žiju na malé vsi a tady ještě furt platí, že prostě vychovává a hlídá celá ves… že i já nemám problém pokárat (slovně teda, ale zatím jse nečelila výraznějšímu provinění) cizí dítě…

Na druhou stranu teda, k tématu, děda vyzvedával kloučka ze školky. Kluk nespolupracoval, zlobil, děda ho nějak třepl. Jak moc, netuším, nebyla jsem u toho. Informace se donesla ke snaše. Snacha zprdla dědu, že tedy nebude vyzvedávat kluka, když ho nezvládá jinak než bitím. Bu´d jak bu´d, tohle probírali chlapi v hospodě a ženský v krámě a shodli se, že by snacha zasloužila za tyhle kecy jednu sama. :nevim: Jak říkám, tady na vsi je to… ještě… jinak.

Jo, a slyšela jsem boží příběh. Jede matka s dítětem trolejbusem a naproti sedí babka. Kluk jí celou dobu kope do nohou.
„Chlapečku, moc mě bolí nožičky, prosím, nekopej mě do nich.“
Kluk nic, tak babi požádala matku, aby usměrnila dítě.
A matka, že nemůže, neb dítě má volnou výchovu.
Náhle nad nima takový čahoun vytáhne z pusy žvejkačku a vrazí jí tý máme do vlasů. „Já mám taky volnou výchovu, víte?“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
25.2.15 14:00
@berusa.m píše:
@ptacak @kvaček Je pravda, že svlékat cizí dítě je opravdu už za hranicí. Já osobně bych mu vrazila pár facek.

Já si taky myslím, že bych se neudržela (zejména být na straně projíždějícího řidiče) a dala mu pohlavek. Ale jak říkám, jsem asi deformovaná, ale okamžitě bych volala i na policii, aby to kluk nevěděl, jinak by zdrhnul. Plus asi zkusila kluka natočit na mobil, aby byly podklady, že to vážně dělal. :think: Ale nebyla jsem v té situaci, stoprocentně nevím. Jen vím jistě, že kalhoty bych mu nestáhla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
25.2.15 14:00

@berusa.m ale je taky možné, že mám je intelginetní- bez ironice a došlu mu, že chlapec asi nebude sním diskutovat, když mu ješrtě tam něco slovně říkal, a že by mohlo k něčmeu vážnému dojít- např. nehoda.. než by přijeli policajsi atd. tak mohlo k něčemu dojít.. a je to mžik jednání..
S holou nesouhlasím, ale zas se vžiju do situace, kdy jede třeba maminka s dětmi po silnici a najednou ji skončí na kapotě- sklě kámem a lekne se.. to je chování přes čáru..
To stejné, jak jeden známý načapal výrostky, jak v krabici chtěli zapálit kočku.. taky dostali po hubě a doslova.. Ale to nikdo neviděl, to vím, jak nám to vyprávěl

Příspěvek upraven 25.02.15 v 14:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanney
25.2.15 14:01

Hmm… docela síla, už aby se zavedl zákaz tělesných trestů. Pán je dobrej magor.

• Citovat
  • Upravit
56

No pochopila bych, kdyby mu dal pohlavek, protože ten kluk mohl taky někoho zabít. Ale stáhnout mu kalhoty a dát mu na holou? Tak to mi tedy přijde poměrně dost přes čáru, pán by taky mohl mít pěkné tahanice v dnešní době. Já bych tedy nechtěla, aby nějaký cizí chlap mému synovi dával na holou (ještě ke všemu před ostatími lidmi, spolužáky…) ať už z jakéhokoli důvodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
@ptacak píše:
No, kluk je malý rozmazlenec, který si výprask zasloužil. Jenže já bych asi přivolala PČR, ať ho dovedou rodičům a ti ho potrestají sami.To, že pán zbil cizí dítě, to je mazec. Ale mnohem větší mazec je, že mu stáhnul kalhoty. Za toto bych na pána podala trestní oznámení. Nikdo nebude mé dítě svlékat, i kdyby si sebevíce zasloužil seřezat. A mimochodem, myslím, že se to mine účinkem - na pána si kluk bude stěžovat a rodiče budou rozhořčení. Kdyby domů kluka přivedla policie s tím, že mají rodiče docela problém za tohle chování, určitě by to ti rodiče brali tak, že kluk je hajzlík. Teď se bude brojit proti tomu pánovi 8o

Tím si právě nesjem stoprocentně jista.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
25.2.15 14:03
@Emilie píše:
Jo, a slyšela jsem boží příběh. Jede matka s dítětem trolejbusem a naproti sedí babka. Kluk jí celou dobu kope do nohou.
„Chlapečku, moc mě bolí nožičky, prosím, nekopej mě do nich.“
Kluk nic, tak babi požádala matku, aby usměrnila dítě.
A matka, že nemůže, neb dítě má volnou výchovu.
Náhle nad nima takový čahoun vytáhne z pusy žvejkačku a vrazí jí tý máme do vlasů. „Já mám taky volnou výchovu, víte?“
:potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect