Výchovný výprask od cizího člověka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5185
25.2.15 14:19

Náš známý má takového darebného vnuka. Chodil po zahradě a kopal a plival na psa. Děda mu asi 3× řekl, ať toho okamžitě nechá. Vnuk samozřejmě pokračoval. Takže se náš známý naštval a kopl malého s chutí přímo do zádele! Malý nevydal ani hlásku a ani to nepožaloval rodičům. Prostě věděl! Takže občas je to fakt potřeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
25.2.15 14:19
@ptacak píše:
No, kluk je malý rozmazlenec, který si výprask zasloužil. Jenže já bych asi přivolala PČR, ať ho dovedou rodičům a ti ho potrestají sami.To, že pán zbil cizí dítě, to je mazec. Ale mnohem větší mazec je, že mu stáhnul kalhoty. Za toto bych na pána podala trestní oznámení. Nikdo nebude mé dítě svlékat, i kdyby si sebevíce zasloužil seřezat. A mimochodem, myslím, že se to mine účinkem - na pána si kluk bude stěžovat a rodiče budou rozhořčení. Kdyby domů kluka přivedla policie s tím, že mají rodiče docela problém za tohle chování, určitě by to ti rodiče brali tak, že kluk je hajzlík. Teď se bude brojit proti tomu pánovi 8o

Naprosto souhlasím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanney
25.2.15 14:20
@mojmira píše:
to jsi nemyslela vážně, že. Konec tělesných trestů? To by to tady vypadalo. :cert:

naprosto, seřezat dítě je selhání rodiče, znak primitivismu a lenost vysvětlovat, je to krajní řešení a neměl by to nikdy být primární výchovný nástroj.

• Citovat
  • Upravit
140244
25.2.15 14:22
@Hanney píše:
naprosto, seřezat dítě je selhání rodiče, znak primitivismu a lenost vysvětlovat, je to krajní řešení a neměl by to nikdy být primární výchovný nástroj.

kolik máš dětí? a jak jsou staré? nemyslela jsem seřezat, ale nějaká „výchovná“neuškodí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.2.15 14:23
@Hanney píše:

A četlas celý úvodní příspěvěk?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26335
25.2.15 14:23
@Hanney píše:

ještě jednou - jak bys to řešila ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
25.2.15 14:24
@Hanney píše:

Takže raději nechat spratka házet kameny a nechat ho ohrožovat lidi v autech :palec: :roll:

• Citovat
  • Upravit
14335
25.2.15 14:24

@neumisa vysvětlovala… až by se klukovi chtělo toho nechat.. :nevim: jinak nevím.. a doufat, že někoho netrefí d ruhá možnost, dělat nevidím a rychle pryč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140244
25.2.15 14:26

@Hanney já bych tě tipovala na tak zvanou teoretičku, nebo ještě s moc malými dětmi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5598

@Hanney By mě zajímalo, co bys dělala, kdybys tím kamenem dostala sama :roll: Určitě bys trpělivě vysvětlovala 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445

@Hanney Tak přesně rodiče jako ty, pak často kulí oči, když se o svém andílkovi dozvědí, že to takový andílek není.

Absolutně nejsem pro bití, ale občas, fakt občas, protože pak to samozřejmě ztrácí efekt, je jedna na zadek lepší, než cokoli jiného. Já od táty dostala dvakrát za život, a dodnes vím dobře za co a proč to bylo, kdyby mi to prošlo stylem nějakého zákazu a promlouvání do duše, věděla bych, že jsem unikla hooodně snadno. A to na mě přitom promlouvání hodně platilo, protože jsem citlivka, co si všechno bere k srdci ještě několik dní/týdnů poté.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26335
25.2.15 14:27

@Hanney

nic? žádné řešení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140244
25.2.15 14:28
@neumisa píše:
@Hanneynic? žádné řešení?

jo, řešení je vysvětlování :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210

Dostat na holou od cizího na veřejnosti je teda silný kafe… ale kdyby to byl můj kluk, dostal by ještě ode mě a pánovi se šel omluvit, že si na něj otvíral hubu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569

Lepší holý zadek, než někdo zraněný nedejbože zabitý v autě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí