Výchovný výprask od cizího člověka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9273
25.2.15 14:38

Pořád čtete o pedofilii a leze vám to na mozek. :zed: Na všechno hned volat policii :roll:.
Nějaká divná morálka se rozmohla. Být s. prostý na důchodce je o. k.,ale dát dítěti na zadek je skoro pedofilie :roll: 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1040

Souhlasím s pánem, být to moje dítě dostane ještě ode mne.ten to tak rychle nezapomene a bude sewkat dobrotu, holomek.to je děs, jak jsou děcka dnes nevychovaní. :poblion: :poblion: kdyby bylo více rodičů, kteří děcka usměrní adakvátně, nemuselo být tolik zločinů u mladistvých, nikdo jim nic neřekne, rodiče jen mazánkovi kupují co na očích vidí a děcku výchovu supluje ulice, rodiče musí vydělávat, aby mazánci měli vše. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140244
@Hanney píše:
vedle :)

možná vedle, možná ne, ale pokud tak reaguješ, tipuje že vedle nejsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9273
25.2.15 14:40

Zjistit, že se tak chová moje dítě dostane ještě doma a pánovi se omluvím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31292
25.2.15 14:43

Nooo…ošemetná situace.
Tohle vidět, tak pána budu odsuzovat za to stahování kalhot. I kdyby to byl můj vlastní syn, tak dědu sprdnu (a mladej by si to pak za klobouk taky nedal). Né za facku nebo plácanec, ale za to svlíkání. To se na mě nezlobte, ale aby někdo z ulice stahoval dítěti kalhoty?? :think:

A kdybych byla svědkem toho házení, nevím, asi bych ho seřvala a dle jeho reakce pak pokračovala, ale dost dobře si nedovedu představit, že bych někde na ulici začala ručně vychovávat cizí dítě. Asi bych dle aktuální situace a věku a voprsklosti dítka volila mezi voláním PČR (ono ta ostuda, když ti dítko přivedou benga - nehledě na oplejtačky s OSPODem!! je trestem i pro rodiče a to už si dítko potrestá po svém, a nejspíš taky dostane doma po pérdeli) a nebo pohlavkem…

ale nevím. Já si zatím se všemi cizimi nevychovanými spratky poradila slovně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
25.2.15 14:48
@neumisa píše:
však jo, to beru - ale oznámit spratkovi, že na něj volám policii - to mě fakt pobavilo. Představa, že tam pokorně čeká, než se orgáni dovalí… ono jim to občas trvá i pár hodin, že…

Já to taky vidím na bézvá story, jak jaxme se bezva bavili, pi. o, jako když paříme na písíčku čtyřicátej pátej levl dutyfrý, jo, jak nejvíc bodů je za fakanfáro, no ten geron tmimoň pobíhal a řval na mě, jako co si to dovoluje? chápeš, jo… a taxme z něho měli p.del, prej zavolá cajty, no hustý, no ty voe, fakt pak cajti přijeli, ale to už jsme se zdekovali za roh a měli jsme p.del z toho, jak ten zapí. čenej geront nemá ánung, kdezme… ty voe, bych šecky geronty postavil do řady a postřílel za tohle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9414
25.2.15 14:50
@Emilie píše:
Já to taky vidím na bézvá story, jak jaxme se bezva bavili, pi. o, jako když paříme na písíčku čtyřicátej pátej levl dutyfrý, jo, jak nejvíc bodů je za fakanfáro, no ten geron tmimoň pobíhal a řval na mě, jako co si to dovoluje? chápeš, jo… a taxme z něho měli p.del, prej zavolá cajty, no hustý, no ty voe, fakt pak cajti přijeli, ale to už jsme se zdekovali za roh a měli jsme p.del z toho, jak ten zapí. čenej geront nemá ánung, kdezme… ty voe, bych šecky geronty postavil do řady a postřílel za tohle…
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26335
25.2.15 14:51

@Emilie
jo, to je vcelku přesný popis. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
25.2.15 14:52

@Emilie :mrgreen:
Slovník prosím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
25.2.15 14:55
@Emilie píše:
Já to taky vidím na bézvá story, jak jaxme se bezva bavili, pi. o, jako když paříme na písíčku čtyřicátej pátej levl dutyfrý, jo, jak nejvíc bodů je za fakanfáro, no ten geron tmimoň pobíhal a řval na mě, jako co si to dovoluje? chápeš, jo… a taxme z něho měli p.del, prej zavolá cajty, no hustý, no ty voe, fakt pak cajti přijeli, ale to už jsme se zdekovali za roh a měli jsme p.del z toho, jak ten zapí. čenej geront nemá ánung, kdezme… ty voe, bych šecky geronty postavil do řady a postřílel za tohle…
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5638
25.2.15 14:56

Chlap mu v tom mel pouze zabranit, to je dokonce povinnost kdyz to videl, ze muze nekoho ohrozit, ale tzn. odtahnout ho, zamezit hazet a to by fyzicky zvladl kdyz fyzicky zvladnul i stahnout mu gate a dat na holou… potrestani uz mu neprinalezelo… nema pravo „vychovavat“ cizi dite… mohl k tomu prizvat svedka, zavolat policii… potud bych brala chovani pana v poradku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
25.2.15 14:57
@catherine100 píše:
@Emilie :mrgreen:
Slovník prosím :mrgreen:

Dobře, věřím, že doma by to znělo takhle:

S kamarády jsme na přechodu pro chodce pomáhali babičkám a maminkám s kočárkami na druhou stranu. Náhle se přiřítí tento starší pán, který je zřejmě duševně vyšinutý, a stěžuje si, že když jmse ho převáděli na druhou stranu, tak že došlo k ulížení na zdraví a odcizení jeho francouzské hole. Protože jsme na místě incident nevyřešili, ikdyž svědčili mí kamarádi, trval na zavolání Policie České republiky. Těm ovšem sdělil, že jsem zde byl jen já a házel na projíždějící auta a procházející auta kameny. Toto ale není v žádném případě pravda, no snad mami věříš mně!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25243
25.2.15 15:01

@andrea.sb To mě napadlo jako první. Rozhodně bych policií klukovi minimálně pohrozila, kdyby neposlouchal, asi bych to uskutečnila.
Mám podobnou zkušenost s takovým syčákem, který ničil hračky ostatním dětem. Nikdy bych na něj fyzicky nesáhla, ale řekla jsem mu, ať jsi jde hrát se svými hračkami. Jeho maminka, která tomu celou dobu naprosto klidně přihlížela, mě přestala zdravit… Lidi jsou různí :zed: Teď je to třídní sígr, učitelka neví co s ním a matka se jí směje do očí, když jí něco řekna :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
25.2.15 15:08
@Aries6 píše:
@andrea.sb To mě napadlo jako první. Rozhodně bych policií klukovi minimálně pohrozila, kdyby neposlouchal, asi bych to uskutečnila.
Mám podobnou zkušenost s takovým syčákem, který ničil hračky ostatním dětem. Nikdy bych na něj fyzicky nesáhla, ale řekla jsem mu, ať jsi jde hrát se svými hračkami. Jeho maminka, která tomu celou dobu naprosto klidně přihlížela, mě přestala zdravit… Lidi jsou různí :zed: Teď je to třídní sígr, učitelka neví co s ním a matka se jí směje do očí, když jí něco řekna :zed:

Ve školce byl taky jeden problémový chlapeček. jenže jaksi tu agresi nebo jak to nazvat, hloupost, jednoduchost, mají v rodině. A když už to nebylo k tomu, když už ředitelka sebrala odvahu rodičům oznámit, že dítě je prostě nevychovanej spratek (pochopitelně ne takhle), tak se dalo čekat, matka se nasr… a dítě dala pryč, protože tady si na ehm Karlíčka všichni zasedli. Že nás nikoho nezdraví, je jasný jak facka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25243
25.2.15 15:11

@Emilie Ach jo… to jsou dneska lidi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie