Vydírání - email

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
59372
8.4.19 15:22

tak u je to víc než 48h tak už rozeslali :think: By mne jen zajímalo jestli někdo zaplatil :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
8.4.19 15:23
@Markéta80 píše:
tak u je to víc než 48h tak už rozeslali :think: By mne jen zajímalo jestli někdo zaplatil :lol:
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59372
8.4.19 15:25

@Bábrdl manel říkal že když to poslali mně že si moc nepomohli. prý chtít prachy po Harpagonovi :lol: , to nevím co tím myslel :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
8.4.19 15:51
@Markéta80 píše:
tak u je to víc než 48h tak už rozeslali :think: By mne jen zajímalo jestli někdo zaplatil :lol:

Vsadím se, že určitě jo. Kvůli povolání známeho se ke mně nějaké tyhle události občas dostaly, a někteří lidé skočí úplně na všechno. Věř mi, že jsou blbečci, kteří jsou schopní poslat životní úspory, protože jim někdo pošle mail ve znění, že dotyčný je utajený dědic někoho z tramtárie, a že když pošle prachy na pokrytí dědické daně, zdědí několik milionů dolarů :zed: a klidně vysokoškolsky vzdělaní lidé, to člověk nepochopí

• Citovat
  • Upravit
59372
8.4.19 15:58

@Lalelale neskutečné ale reálné :jazyk: a pak čekají kdy jim dojdou ty miliony a ono nic :mrgreen: To co je ve samu ani nečtu ale právě jeden mail mne došel do doručené :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová