Výhra dovolené a předváděcí akce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3115
4.5.11 20:48
berca1 píše:
My bysme tam nešli,jenže jsou to rodiče,kteří by byli naštvaní,že neměli možnost kvůli nám třeba vyhrát dovolenou.Sousedíme s nima a tak to spíš dělám jen pro klid v rodině.:-(

No právě pro klid v rodině byste tam neměli jezdit:-). To jsou fakt šílené oblbováky. Já se divím, že jsou pořád lidi, co na to chodí, vždyť je to co měsíc v Černých ovcích a pod. jak lidi naletěli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
4.5.11 20:49
berca1 píše:
My tedy určitě s dekama nepůjdeme,ale někdo jiný je možná mít bude.

já nemyslela zrovna tebe ale ty rodiče,hlavně fakt nic nepodepisujte a kdyžtak rodičům najděte i nějaké staré občanské judo nebo nějaký takový pořad,tam se to několikrát řešilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1452
4.5.11 20:50

zkušenost se zájezdem nemám, ale tchýně jela na předváděcí akci k sousedce a donesla si odtamtud digitállní foťák. Zapsali si tam její tel. a od té doby ji měsíc co měsíc volali aby se účastnila jejich akcí. Tato firma předváděla hrnce. tchýně se nechala zlákat a objednala hrnce zhruba za 20 tis. ale naštěstí zo šlo zrušit - švagr jim totiž zavolal a vymyslel si, že tchýně trpí psychickou poruchou a on je její opatrovník..ještě byli ňáké tahanice ale naštěstí to stornovali. Každopádně, nic nepodepisujte, občanku nepředkládejte, na zájezd do turecka bych se vybodla, tam bude zakopaný pes :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
4.5.11 20:51

je tu podobná diskuze, už dost stará https://www.emimino.cz/…ravia-33774/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21645
4.5.11 20:51

prosím tě, hlavně si s nimi dopředu v klidu sedněte a proberte, co od toho setkání mohou čekat, nalaďte je na to, že to bude podvod a hlavně aby nic nepodepisovali! prostě nějak racionálně se připravit na možné varianty. ať z toho nejsou nešťastní a vy s nimi, když bydlíte hned vedle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13768
4.5.11 20:55

Barčí, to mě moc zajímá, jak to dopadne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2891
4.5.11 20:56

ahojky, tohohle se včas vyvarujte :palec: věř mi, pracovala jsem jako asistentka prodeje právě na takovýchto předváděčkách, akorát, že my jsme jezdili po republice a rezervovali si sály v kulturácích, hospodách apod. a lidi chodili na předváděčky. Je to neskutečná zlodějna. Ty sady nádobí co jsme prodávali za 20 tis. tak vedení je nakupovalo za 1500,– 8-o tu práci jsem dělala 5 měs. a musela jsem skončit. Bylo mi neskutečně líto těch lidí, který ty smolouvy v dobré víře podepisovali a já jim musela mazat med kolem huby, jak je to výhodný a tak......práce ač velice dobře placená......ale z morálního hlediska je to hnus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
4.5.11 21:04
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

s něčím podobným přišla nedávno moje babi… taky vyhrála nějakou dovolenou v Turecku a prý že si má zaplatit „jen“ letenku. Tak o tom vážně uvažovala.

Tak jsem jí jen tak cvičně našla ceny individuálních letenek, které byly samozřejmě mnohem dražší, než kdyby si koupila kompletní zájezd all inclusive do Turecka :-D
A navíc by si museli zařídit vše ostatní sami (cestu z/do hotelu, vše si sama zařídit a tak) Takže by je to ve finále přišlo sakra draho.
Hlavně Turecko není moc země pro nezkušené individuální cestovatele jako je moje babča.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
4.5.11 21:07

A jé, tchánům by měl situaci někdo dobře vysvětlit.
Kdysi - počítám před 14ti lety (to snad není ani pravda :-) ), jsem byla s větší partou lidí na večeři.
Kamarádka vyhrála večeři pro asi 12 lidí ......... s předváděcí akcí. Hodě jsme se dopředu smáli, že na nic neskočíme. Tři páry si pad domů odnášely superdar - perličkovou koupel do vany asi za 12 tisíc. Na teleshopingu jí mají asi za 1800,–
Nevěřila jsem vlastním očím. Paní si tenkrát slušně vydělala.
Pak napiš, jak vše dopadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
926
4.5.11 21:17

Mě vždycky, když čtu podobné příběhy, děsí to, kolik lidí ještě dneska věří, že jim někdo dá něco zadarmo (teď nemluvím o opravdových charitách atd.) a ještě jim to vlastně vnucuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
4.5.11 22:43

Nedavno mi volala babicka, jak velike ma stesti, ze dostane ZDARMA! zajezd do Egypta. Jen se pry jeste musi zucastnit nejake predavaci akce a bla bla bla, proste presne neco takoveho, o cem tu pisete.
Ja jsem se okamzite zdesila, jako ty starsi lidi proste skoci na cokoli, mne to hlava nebere, copak i my budeme ve stari takovi s prominutim naivni duverivi hlupaci? :think:

No samozrejme to dopadlo tak, ze babicka nikam nejela a tatka (jeji syn) dodneska resi po vsech certech, aby aspon nemusela platit ty sileny penize okolo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17521
4.5.11 23:03
Mišela1 píše:
berca1 píše:
My bysme tam nešli,jenže jsou to rodiče,kteří by byli naštvaní,že neměli možnost kvůli nám třeba vyhrát dovolenou.Sousedíme s nima a tak to spíš dělám jen pro klid v rodině.:-(
No právě pro klid v rodině byste tam neměli jezdit:-). To jsou fakt šílené oblbováky. Já se divím, že jsou pořád lidi, co na to chodí, vždyť je to co měsíc v Černých ovcích a pod. jak lidi naletěli.

To taky nechápu,jak na to pořád lidi skákají..Hlavně když ti dneska nikdo nedá nic zadarmo. :-) ale jak se říká naivita nemá hranic ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
5.5.11 10:36

Hlavně nic nepodepisovsat. ALe když to vidíš ve všech těch občanských judech a černých ovcích, oni si kolikrát ten podpis sami vyrobí, ty pak máš na krku průšvih s nezaplacením zboží, atd. Jednou jsem byla na podobné akci, protže bylo občerstvení zdarma a dárek (v době, kdy to v ČR teprve začínalo). Předváděli neskutečně drahé deky a matrace, kvalitou nahoře huj a ve spod fuj. Cena jak za zlaté prase. Levnější a kvalitnější koupíš v kamenném obchodě. Když jsme odcházeli bez smlouvy v kapse, byli na ás sprostí.
Zadarmo ti nikdo nic nedá, soutěž je jen záminka a z dovolené se většinou vyklube pěkně drahá a nevýhodná koupě. Radši jim dovolenou kupte, všichni na tom jen vyděláte - klid v rodině, žádná ostuda po rodině, nepotřebné a drahé krámy, co nejdou vrátit (pozvali jste si je domů) a ještě super zájezd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
21.5.11 13:46

Psaly jste tady,že mám pak dát vědět,jak to vše dopadlo.Dopadlo to tak,že se nakonec žádná předváděcí akce nekonala,protože si den před tím rodiče někde našli,že ta firma vlastní ještě několik společností a mezi ně patří i cestovní kancelář.Když tam pak našli hodnocení lidí,kteří již na dovolené byli,tak prý ubytování dobrý,ale když měli odlétat a už byli připraveni na letišti,tak ještě ani neměli vyřízené papíry k odletu.Tak to je odradilo,ale bohužel se naše vztahy,které byly s rodičema dobrý trochu tímto pošramotily.Spíš teda s mamkou,která s náma pořád dost málo komunikuje.No jo,co naděláme.Buď se to zlepší nebo ne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová