Vyklajici se zub

14
14.4.23 13:21

Vyklajici se zub

Dobrý den jdu sem s dotazem zubař mi odstranil zubní kámen a teď mám pocit že se mi dolní jedničky trošku kyvou mám strach aby mi nevypadli nebo abych s tím neměla problém… Koupila jsem si lacalut aktiv aby se mi trošku zatáhli dásně přijde mi že to trošku pomáhá žádný zánět jsem neměla a paradontózu nemám jsem mladá je mi 18 let myslíte že se mi zpevní dáseň? Zubař mi kontroval jestli se mi kyvou a asi by mi řekl že je to něco závažného :roll: myslíte že ti je jen v mojí hlavě? :zed: když tak děkuji za odpovědi :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1341
14.4.23 14:03

Kdyby tam něco bylo v nepořádku, tak by ti to zubař jistě řekl. Pokud budeš mít nějaké potíže, tak se objednej znova. A prosím, oprav si tu hrubku v nadpisu, správně je viklající se zub, A čisti si zuby tak, že si jako ty dásně přitahuješ k zubu, zespod nahoru, nikoliv krouživým pohybem a použij měkký kartáček, mně zubařka doporučila Curaprox. Přeju ti, ať máš zuby v pořádku, dneska to není žádná sranda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vejnarka88
14.4.23 16:56

Určitě pokud by se zuby bylo něco v nepořádku, tak by ti to zubař řekl. Může to být sugesce po dentálce- odstranění kamene. :) Pokud bys ten pocit měla delší dobu, obrátila bych se určitě zpět na zubaře, aby se ti na to podíval. A samozřejmě správná zubní hygiena, od kartáčku po pastu, mezizubní kartáčky a tak. :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová