Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A neni to poprve, taky si na neco podobneho vzpominam… tak… co si delat pruzkum, staci projet internet, ne? A mas pruzkum hned
Ted jeste jestli se da predpokladat, ze mluvily pravdu…
![]()
Co? Jen jsem na to chtěla upozornit, protože mě to překvapilo, nic víc. Nechci rozpoutávat diskuzi ![]()
Podle mě musí každý počítat s tím, že co napíše do veřejné diskuze, může být kdekoliv citováno, parafrazovano nebo nejak použito. Nedělala bych z toho haló, je to prostě tak ![]()
A snad tu není nikdo, kdo bere každou diskuzi smrtelně vážně
Sociální pruzkumy a podklady pro články se tu delaji spoustu let. Jsou tu i takové, které treba sbírají podklady k bakalarce. Dokonce jsou i taková zadaná temata BP, kde má absolvent správně pracovat s internetovymi zdroji podobnych fór, treba ohledně názorů rodičů na určitou věc. Samozrejme nemůže vycházet jen z emimi.
No ono když si toho na seznamu pročteš víc tak je to tam dost často, téma co se tu objeví od anonyma a pak článek sice necitují přesně, ale inspiraci emiminem to nezapře
Takovejch článků, co jsem už na netu našla, který byly napsaný podle zdejších diskuzí, jsou desítky.
A účelově založených diskuzí kvůli napsání článků taky ![]()
@mroe píše:
A neni to poprve, taky si na neco podobneho vzpominam… tak… co si delat pruzkum, staci projet internet, ne? A mas pruzkum hnedTed jeste jestli se da predpokladat, ze mluvily pravdu…
![]()
![]()
![]()
Tak je to v blesku, tam se snad pravda ani neocekava.
Dokonce jedna uživatelka z dřívějších let chtěla napsat knížku inspirovanou emiminem. Nápad bohužel nedotahla do konce ![]()
Emimino je nejznámější web pro matky.Je potřeba to brat na vědomí.
Tak vidíte, zase jsem o něco chytřejší. To mě nenapadlo, že je to běžná praxe ![]()
Tak, teď už to vím ![]()
Vítej na internetu. Cokoliv kdokoliv kamkoliv napíše, tak je možné, že to někdo na něco použije.
Kdo počítá s něčím jiným, dělá chybu.