Vyplati se jit zitra na vyprodejndo tesca?

493
25.12.15 19:31

Vyplati se jit zitra na vyprodejndo tesca?

Holky mate nektera zkusenost s povanocnim vyprodejem v tescu? Opravdu se tam vyplati jit?

Dneska jsem potkala sousedku a rikala, ze pry tam jde pry bude velky vyber a velke slevy??

Opravdu se tam oplati jit?

Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1118
25.12.15 19:39

@veruka85 veruko, vykašli se na to. nekaž si Vánoce. :-) S tímhle by měly obchoďáky počkat až od pondělka, přijde mi to hloupé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
25.12.15 19:42
@ivabozi píše:
@veruka85 veruko, vykašli se na to. nekaž si Vánoce. :-) S tímhle by měly obchoďáky počkat až od pondělka, přijde mi to hloupé.

No prave moc se mi tam nechce.. :) ale kdyby to fakt stalo zato…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56312
25.12.15 19:46

Nesla bych tam ani kdyby tam davali neco zadarmo :mrgreen: :mrgreen:
Bud v klidu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30988
25.12.15 19:57

Vyplati? Ty potrebujes neco koupit? Na neco mas zalusk a cekas na lepsi cenu? Protoze jinak se to nevyplati, akorat utratis penize za neco, co nepotrebujes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
25.12.15 20:00
@Cuddy píše:
Vyplati? Ty potrebujes neco koupit? Na neco mas zalusk a cekas na lepsi cenu? Protoze jinak se to nevyplati, akorat utratis penize za neco, co nepotrebujes.

Jooo ted si to vystihla :))

Spis me nahlodala soisedka, ze pry nakoupila hracky, obleceni, na cely pristi rok za pakazel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
25.12.15 20:02
@Cuddy píše:

mě by se hodily tepláky pro malého (5 let) :-P A pro tchýni pyžamo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30988
25.12.15 20:04
@veruka85 píše:
Jooo ted si to vystihla :))Spis me nahlodala soisedka, ze pry nakoupila hracky, obleceni, na cely pristi rok za pakazel

Vzhledem k tomu, jak ty obchody byly vybilene jiz pred Vanoci, bych si nedelala iluze, ze koupis nejake pekne/zadane hracky. A na nakup obleceni budes mit cas cely leden, neni treba letet druhy svatek vanocni do obchodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2880
25.12.15 20:21

Ja den pred Štedrym dnem kupovala pro malou FF a meli toho hromadu a slevy velke, takze ja půjdu, ne asi zítra, ale brzo, protoze jejich oblečeni pro mimina je krasne, ale za plné ceny teda moc ne :D Hračky me nezajimaji, těch mame doma plno.Ale v dámském by taky mohlo byt neco hezkého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6538
25.12.15 20:26

Holky a zítra mají tesca otevřeno? Jsem myslela, že se 25. a 26. dodržují svátky. Jinak za mě Tesco super, jen teda ne den po štědrém dnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
25.12.15 20:35
@mischelinka píše:
Holky a zítra mají tesca otevřeno? Jsem myslela, že se 25. a 26. dodržují svátky. Jinak za mě Tesco super, jen teda ne den po štědrém dnu

Ja tusim, ze maji jen dopoledne…Tak do 13 hod maximalne… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67825
25.12.15 20:57
@veronika6913 píše:
Ja tusim, ze maji jen dopoledne…Tak do 13 hod maximalne… :think:

To asi jak ktery. Tesco v Letnanech vzdy jeli 26. uz normalni provoz, takze si myslim, ze tomu bude tak i zitra.
Jinak ja bych si vanoce v obchodaku nekazila teda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3743
25.12.15 21:01

Stavujeme se v tescu pravidelně několik let 26.12. při cestě z návštěvy.

Bývají tam neprodané zbytky z vánoc.

Nevím, netuším, jak jsou slevy atraktivní, my asi nejsme cílová skupina. Nicméně ani naše děti to nikdy neoslovilo. Spíše, jak jsem psala výše, atraktivitou - to co se před vánoci neprodalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3383
25.12.15 21:03

Výprodeje bývají ale většinou na vánoční dekorace, stromky..atak..hračky sem tam taky, ale vždycky je cena trochu nadhozená a pak udělají malou slevu a vypadá to jak extra velká SLEVA. Pokud něco nutně nepotřebuješ nešla bych tam schválně, je to lákadlo na lidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
25.12.15 21:07

A pak že Vánoce nejsou svátky konzumu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie