Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky mate nektera zkusenost s povanocnim vyprodejem v tescu? Opravdu se tam vyplati jit?
Dneska jsem potkala sousedku a rikala, ze pry tam jde pry bude velky vyber a velke slevy??
Opravdu se tam oplati jit?
Dekuji
@veruka85 veruko, vykašli se na to. nekaž si Vánoce.
S tímhle by měly obchoďáky počkat až od pondělka, přijde mi to hloupé.
@ivabozi píše:
@veruka85 veruko, vykašli se na to. nekaž si Vánoce.S tímhle by měly obchoďáky počkat až od pondělka, přijde mi to hloupé.
No prave moc se mi tam nechce..
ale kdyby to fakt stalo zato…
Nesla bych tam ani kdyby tam davali neco zadarmo
![]()
Bud v klidu
Vyplati? Ty potrebujes neco koupit? Na neco mas zalusk a cekas na lepsi cenu? Protoze jinak se to nevyplati, akorat utratis penize za neco, co nepotrebujes.
@Cuddy píše:
Vyplati? Ty potrebujes neco koupit? Na neco mas zalusk a cekas na lepsi cenu? Protoze jinak se to nevyplati, akorat utratis penize za neco, co nepotrebujes.
Jooo ted si to vystihla ![]()
Spis me nahlodala soisedka, ze pry nakoupila hracky, obleceni, na cely pristi rok za pakazel
@Cuddy píše:
mě by se hodily tepláky pro malého (5 let)
A pro tchýni pyžamo.
@veruka85 píše:
Jooo ted si to vystihlaSpis me nahlodala soisedka, ze pry nakoupila hracky, obleceni, na cely pristi rok za pakazel
Vzhledem k tomu, jak ty obchody byly vybilene jiz pred Vanoci, bych si nedelala iluze, ze koupis nejake pekne/zadane hracky. A na nakup obleceni budes mit cas cely leden, neni treba letet druhy svatek vanocni do obchodu.
Ja den pred Štedrym dnem kupovala pro malou FF a meli toho hromadu a slevy velke, takze ja půjdu, ne asi zítra, ale brzo, protoze jejich oblečeni pro mimina je krasne, ale za plné ceny teda moc ne
Hračky me nezajimaji, těch mame doma plno.Ale v dámském by taky mohlo byt neco hezkého.
Holky a zítra mají tesca otevřeno? Jsem myslela, že se 25. a 26. dodržují svátky. Jinak za mě Tesco super, jen teda ne den po štědrém dnu
@mischelinka píše:
Holky a zítra mají tesca otevřeno? Jsem myslela, že se 25. a 26. dodržují svátky. Jinak za mě Tesco super, jen teda ne den po štědrém dnu
Ja tusim, ze maji jen dopoledne…Tak do 13 hod maximalne… ![]()
@veronika6913 píše:
Ja tusim, ze maji jen dopoledne…Tak do 13 hod maximalne…
To asi jak ktery. Tesco v Letnanech vzdy jeli 26. uz normalni provoz, takze si myslim, ze tomu bude tak i zitra.
Jinak ja bych si vanoce v obchodaku nekazila teda.
Stavujeme se v tescu pravidelně několik let 26.12. při cestě z návštěvy.
Bývají tam neprodané zbytky z vánoc.
Nevím, netuším, jak jsou slevy atraktivní, my asi nejsme cílová skupina. Nicméně ani naše děti to nikdy neoslovilo. Spíše, jak jsem psala výše, atraktivitou - to co se před vánoci neprodalo.
Výprodeje bývají ale většinou na vánoční dekorace, stromky..atak..hračky sem tam taky, ale vždycky je cena trochu nadhozená a pak udělají malou slevu a vypadá to jak extra velká SLEVA. Pokud něco nutně nepotřebuješ nešla bych tam schválně, je to lákadlo na lidi.