Výpočet kalorickeho deficitu

Anonymní
14.10.21 16:42

Výpočet kalorickeho deficitu

Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli by mi nekdo nemohl pomoct s výpočtem kalorickeho deficitu. Našla jsem spoustu videí a návodu, ale žádný mi to dobre nevysvětlil. Mam 14 let, 167cm a okolo 65 kilo. Chtěla bych zhubnout. Má nekdo zkušenost? Nechci návod, tak jako konečné číslo, které bych měla přijmout, jestli by byl nekdo tak ochotný.

Předem dekuji :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2529
14.10.21 16:56

Prosím nehubni a nepokoušej se o to, já jako hlupačka začala ve 14 letech taky a postupně jsem se v životě dopracovala k velmi vysoké váze.
Jak jednou začneš a zasáhneš do metabolismu, nikdy už se těch diet nezbavíš, když budeš hubnout ZCELA BEZDŮVODNĚ (ne nejsi tlustá, jsi ve vývinu).

RADĚJI VÍCE SPORTUJ! :roll: :roll: :roll:

Příspěvek upraven 14.10.21 v 17:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Barpro
14.10.21 16:56

Doporučuji kalorické tabulky, spočítají vám kolik by měl být příjem kalorií a dá se to i zapisovat. Rozhodně bych ale ve vašem věku rapidně nehubla, jste ještě vývinu a ještě se vytáhnete.

• Citovat
  • Upravit
1554
14.10.21 16:57

Raději sportuj, tělo a metabolismus se ti ještě bude měnit, tak do toho tak brzo nezasahuj. Máš krásnou váhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonym_lalalala
14.10.21 16:58

@Barpro dekuji

• Citovat
  • Upravit
Barpro
14.10.21 16:59

@Anonym_lalalala Je to aplikace na android i iPhone, doporučí vám tam správný příjem všeho, od sacharidů po bílkoviny. Je to dobrý návod na správnou stravu.

• Citovat
  • Upravit
1439
14.10.21 19:31

Necpi se sladkym, mekacem a nepij sladke limonady. A sportuj. Vic si s tim ve svem veku nezahravej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová