Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Káčuliiinek Brala jsem ji jen chvilku, musela jsem ji ale vysadit. Nálady šílené, chuť na sex nulová
Už měsíc neberu a je mi daleko líp ![]()
@terezkakol A po vysazení Katiy chodila ti MS pravidelně?? Novou hormonálku nechci brát chci mít vyčištěný tělo a hlavně psychicky skvěle naladěna a ne jak na kolotoči ![]()
@Nina27 Ahoj, chci se zeptat, jak pokračuje tvůj cyklus bez HA a jak se cítíš?
Dobry vecer, chtela jsem se zeptat. Rozhodi me hodne vysazeni antikoncepce v pulce brani hodne. Beru ji necelych 14 dni a je mi po ni zle (nevolnost, motanice, jsem nevrla). Pred detmi jsem ji brala normalne a nic mi nedelala. A ted jsem jak prastena.
Nebo mam jeste par dni vydrzet, dobrat plato a az pak se na to vykaslat.
@Schara píše:
Dobry vecer, chtela jsem se zeptat. Rozhodi me hodne vysazeni antikoncepce v pulce brani hodne. Beru ji necelych 14 dni a je mi po ni zle (nevolnost, motanice, jsem nevrla). Pred detmi jsem ji brala normalne a nic mi nedelala. A ted jsem jak prastena.
Nebo mam jeste par dni vydrzet, dobrat plato a az pak se na to vykaslat.
Těžko rici. Vysadila jsem po brání 4.prášku a myslím, že by to jedno, kdybych dobrala. Třeba vám bude hned lip, a třeba taky ne, uvidíte
@lightblue mam strach trosku aby me to uplne nerozhodilo cyklus. Uvidim. Asi doberu a dal pokracovat nebudu.
@Schara píše:
@lightblue mam strach trosku aby me to uplne nerozhodilo cyklus. Uvidim. Asi doberu a dal pokracovat nebudu.
podle mě se s věkem, těhotenstvím, porodem - mění v těle hormonální rovnováha. Měl ajsem to taky tak. Před dětma nic (nebo nic tak úplně ne, ale bolest hlavy, kloubů jsem nepřikládala HA - bohužel) a po dětech děsný. Mígrény, motání hlavy, věčné záněty močáku a gyn. záněty, prostě nikdy více. Ale to je můj názor. Tím, že už berete, tak si to trochu rozhodíte tak jako tak. Je to na Vás.
Holky prosím beru teprve 6. den HA a bolí mě břicho, je mi nějak špatně, jsem unavená, prostě mi není dobře. Jenže už jsme se předevčírem milovali a já mám strach, že když teď přestanu brát, že ještě můžu z toho sexu otěhotnět? Nemusím to teď dobrat do konce plata? Teď už bychom si bez HA samozřejmě dávali pozor, ale jde mi o tu ochranu sexu před tím vysazením…
Zdravím,
měla bych na vás otázku. Seznámila jsem se s partnerem, když jsem brala HA. Teď ji chci vysadit a zajímá mě váš názor, zdali jste poté ve vztahu pocítily změny. Existuje výzkum, že ženy si pod vlivem HA vybírají ne úplně kompatabilní partnery. Ale jsou to jen výzkumy v laboratořích a já bych chtěla vědět, jak je to v reálném životě, zdali vám partner přestal vonět a přitahovat vás nebo naopak.
Pro mě to je reálná zkušenost a ne žádný výzkum v laboratořích. Antikoncepce mě ovlivňuje jak ve výběru partnera, v tom jak se cítím, v sexu, ve všem…takže se může stát i to, že ti začne smrdět partner, který ti předtím voněl a naopak…ale určitě po vysazení zacneš mít na sex obrovskou chuť
![]()
A toho se právě bojím…mám úžasného muže a tohle mě opravdu děsí ![]()
Není se čeho bát, třeba ty změny budou jen pozitivní a partner bude taky spokojený
.
Já žádné problémy při braní HA nemám, chuť na sex velká a žádné změny nepociťuji, ale už ji beru dlouho a chce to vysadit, jenže je tu to ale a tak mě zajímá názor ostatních, co to měly podobné jako já. Třeba změny nebudou, anebo budou jen pozitivní ![]()
Ahoj chtela jsem se zeptat. Brala jsem rok antikoncepci Lamya. Menses jsem vubec nemela. S pritelem jsme se rozhodli o miminko tak jsem vysadila a uz tyden cekam kdy prijde menstruace. Je to normalni ze jeste nic? Dekuju
@Rarasek84 píše:bohužel je možné vše. Zkus se nad tím zamyslet z druhé strany.
Ahoj chtela jsem se zeptat. Brala jsem rok antikoncepci Lamya. Menses jsem vubec nemela. S pritelem jsme se rozhodli o miminko tak jsem vysadila a uz tyden cekam kdy prijde menstruace. Je to normalni ze jeste nic? Dekuju