Kdy mohu vysadit antikoncepci?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
269
7.2.16 21:14

@Káčuliiinek Brala jsem ji jen chvilku, musela jsem ji ale vysadit. Nálady šílené, chuť na sex nulová :roll: Už měsíc neberu a je mi daleko líp :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.2.16 21:34

@terezkakol A po vysazení Katiy chodila ti MS pravidelně?? Novou hormonálku nechci brát chci mít vyčištěný tělo a hlavně psychicky skvěle naladěna a ne jak na kolotoči :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
537
21.2.16 16:30

@Nina27 Ahoj, chci se zeptat, jak pokračuje tvůj cyklus bez HA a jak se cítíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
27.2.17 19:07

Dobry vecer, chtela jsem se zeptat. Rozhodi me hodne vysazeni antikoncepce v pulce brani hodne. Beru ji necelych 14 dni a je mi po ni zle (nevolnost, motanice, jsem nevrla). Pred detmi jsem ji brala normalne a nic mi nedelala. A ted jsem jak prastena.
Nebo mam jeste par dni vydrzet, dobrat plato a az pak se na to vykaslat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
537
27.2.17 19:13
@Schara píše:
Dobry vecer, chtela jsem se zeptat. Rozhodi me hodne vysazeni antikoncepce v pulce brani hodne. Beru ji necelych 14 dni a je mi po ni zle (nevolnost, motanice, jsem nevrla). Pred detmi jsem ji brala normalne a nic mi nedelala. A ted jsem jak prastena.
Nebo mam jeste par dni vydrzet, dobrat plato a az pak se na to vykaslat.

Těžko rici. Vysadila jsem po brání 4.prášku a myslím, že by to jedno, kdybych dobrala. Třeba vám bude hned lip, a třeba taky ne, uvidíte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
27.2.17 20:12

@lightblue mam strach trosku aby me to uplne nerozhodilo cyklus. Uvidim. Asi doberu a dal pokracovat nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
537
28.2.17 09:21
@Schara píše:
@lightblue mam strach trosku aby me to uplne nerozhodilo cyklus. Uvidim. Asi doberu a dal pokracovat nebudu.

podle mě se s věkem, těhotenstvím, porodem - mění v těle hormonální rovnováha. Měl ajsem to taky tak. Před dětma nic (nebo nic tak úplně ne, ale bolest hlavy, kloubů jsem nepřikládala HA - bohužel) a po dětech děsný. Mígrény, motání hlavy, věčné záněty močáku a gyn. záněty, prostě nikdy více. Ale to je můj názor. Tím, že už berete, tak si to trochu rozhodíte tak jako tak. Je to na Vás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.7.18 15:34

Vysadit po 6 dnech?

Holky prosím beru teprve 6. den HA a bolí mě břicho, je mi nějak špatně, jsem unavená, prostě mi není dobře. Jenže už jsme se předevčírem milovali a já mám strach, že když teď přestanu brát, že ještě můžu z toho sexu otěhotnět? Nemusím to teď dobrat do konce plata? Teď už bychom si bez HA samozřejmě dávali pozor, ale jde mi o tu ochranu sexu před tím vysazením…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.8.18 10:06

Zdravím,
měla bych na vás otázku. Seznámila jsem se s partnerem, když jsem brala HA. Teď ji chci vysadit a zajímá mě váš názor, zdali jste poté ve vztahu pocítily změny. Existuje výzkum, že ženy si pod vlivem HA vybírají ne úplně kompatabilní partnery. Ale jsou to jen výzkumy v laboratořích a já bych chtěla vědět, jak je to v reálném životě, zdali vám partner přestal vonět a přitahovat vás nebo naopak.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.8.18 10:21

Pro mě to je reálná zkušenost a ne žádný výzkum v laboratořích. Antikoncepce mě ovlivňuje jak ve výběru partnera, v tom jak se cítím, v sexu, ve všem…takže se může stát i to, že ti začne smrdět partner, který ti předtím voněl a naopak…ale určitě po vysazení zacneš mít na sex obrovskou chuť :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.8.18 10:25

A toho se právě bojím…mám úžasného muže a tohle mě opravdu děsí :?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.8.18 10:32

Není se čeho bát, třeba ty změny budou jen pozitivní a partner bude taky spokojený :* .

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.8.18 10:39

Já žádné problémy při braní HA nemám, chuť na sex velká a žádné změny nepociťuji, ale už ji beru dlouho a chce to vysadit, jenže je tu to ale a tak mě zajímá názor ostatních, co to měly podobné jako já. Třeba změny nebudou, anebo budou jen pozitivní :)

• Citovat
  • Upravit
14
18.8.18 08:30

Lamya

Ahoj chtela jsem se zeptat. Brala jsem rok antikoncepci Lamya. Menses jsem vubec nemela. S pritelem jsme se rozhodli o miminko tak jsem vysadila a uz tyden cekam kdy prijde menstruace. Je to normalni ze jeste nic? Dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
537
18.8.18 15:45
@Rarasek84 píše:
Ahoj chtela jsem se zeptat. Brala jsem rok antikoncepci Lamya. Menses jsem vubec nemela. S pritelem jsme se rozhodli o miminko tak jsem vysadila a uz tyden cekam kdy prijde menstruace. Je to normalni ze jeste nic? Dekuju
bohužel je možné vše. Zkus se nad tím zamyslet z druhé strany.
Přijde ti v pořádku nemenstruovat vůbec? My ženy bereme obvykle antikoncepcipouze z důvodu ochrany před otehotnenim. Ale…že to otočí funkci ženského těla o 360 st., na to nikdo nepomysli.
Já vysadila před 3 roky a jediné, co mi funguje je ms. Tuk tuk jinak to ostatní nepočítám. Trvalo mi dlouho, než se mi tělo srovnalo jako celek.
Každopádně mohu doporučit gynex kapky, a tělo celkově procistit a dát tomu cas. Hlavně nebezet k doktorovi pro dalsi hormony na spusteni ms :zed: to je totiz jedine, co oni umi. Je to vsechno jen byznys. Přeju hodně stesti.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí