Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nemate někdo zkušenosti s tim, ze nez se telo srovna po vysazení antikoncepce tak jste byly zavodnene? Mam dny, kdy si připadám jako by otekla od bricha dolu a navic cely den v práci sedim ![]()
@lightblue píše:
Nemate někdo zkušenosti s tim, ze nez se telo srovna po vysazení antikoncepce tak jste byly zavodnene? Mam dny, kdy si připadám jako by otekla od bricha dolu a navic cely den v práci sedim
Ja vysadila antikoncepci pred cca 3 mesici a od te doby mi prijde ze jsem porad nafoukla, bolestiva ovulace, kdyz ne ovulace tak menstruace a kdyz ani jedno tak jsem proste nafoukla, ale ja to vydrzim, to svinstvo brat proste nebudu a telo potrebuje asi vic casu aby se srovnalo nez 3 mesice. Plet ok, ale bricho teda ne ![]()
Ahoj ![]()
Vysadila jsem antiko minulou neděli, v 7 denní pauze jsem dostala ms, teď ale pořád špiním, sice ne moc. Je to antikoncepci? Gynekolozka má dovču, tak ani zavolat nemůžu ![]()
@Anonymní píše:
@lupilka.cz I když jsem ji brala jen měsíc?
o i tak, tělo se zblblo hormonama během jednoh oměsíce a po tak krátké době hned vysadíš a tělo neví, kde je. ![]()
@terezkakol být tebou tak vydržím, je to zkrátka pro tělo změna, ono se to ustálí. Určitě bych to neřešila asi zatím u doktora, pokud tě to vyloženě neobtěžuje. Bohužel HA dokáže věci, o kterých se nám ani nesnilo ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj
Vysadila jsem antiko minulou neděli, v 7 denní pauze jsem dostala ms, teď ale pořád špiním, sice ne moc. Je to antikoncepci? Gynekolozka má dovču, tak ani zavolat nemůžu
jo, je to běžné, pokud jsi s užíváním začala.. normálně ber dál, ono se to ustálí.
@Anonymní píše:
@lupilka.cz I když jsem ji brala jen měsíc?
No pak ještě větší důvod k rozhazeni hormonu
Ahojky holky máte některá z vás zkušenosti s hormonálkou Katya?? Hormony mám jak na kolotoči a sem z toho fakt na palici
od ty doby co sem s přítelem ji beru rok a premýšlím že ji vysadim
snížila se mi chuť k sexu co sem ji začla brát a než sem ji začla brát tak chuť byla pořád…máte nebo ste to měla taky tak ať je to jakákoliv hormonálka
že se vám chtělo brečet pak zase smát ![]()
@Káčuliiinek bohužel to dělá snad každá antikoncepce, jenže ženy si to nepřipustí, nebo jim to nedojde jako mě. A teď po x letech braní jsem jedině ráda, že jsem to vyhodila do koše a už nikdy víc. ![]()
No on to dr nevi, ze jsem vysazovala tak pockam jeste tyden dva a jestli nic tak se s nim poradim, ale nevim zda bych vyvolavacku chtěla, snad to prijde samo..Ale docela jsem prekvapena, myslela jsem, ze s tim nebudu mit problem, vysazovala jsem uz driv po 2letech a mela jsem vse v pohode a ted nic