Kdy mohu vysadit antikoncepci?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4462
5.11.14 07:38

@Simiona minimální

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
376
5.11.14 18:55

Jeste jsem nedodala ze vysledek nechraneneho sexu byl ze pritelovo uspkojeni skoncilo ve me tak ze pravdepodobnost asi vetsi ze? Na vic si nejsem jista jestli mesicky byly presne nebo spozdene :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
6.11.14 07:49

@Simiona já jsem to tak pochopila, že to skončilo kde to skončilo. pořád si myslim, že když šnace vždycky je tak že těsně po mS je prostě téměř nuloová, ale uvidíš sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
6.11.14 13:24

Tak pokud by přítelovo uspokojení, jak jsi to hezky nazvala, skončilo jinde, tak by nebylo co řešit ;). Takhle jde jen o to, jestli jsi v těch dnech okolo styku měla ovulaci nebo ne. Ovulace bývá uprostřed cyklu tedy cca 13.- 15. den od začátku poslední menstruace a ani kdyby jsi jí měla co já vím pátý den, nebylo nic jistého. Nevím jestli těhotná být chceš nebo ne, ale teď ti stejně nezbývá než čekat do termínu menstruace a pak si udělat test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
376
6.11.14 14:04

:) no miminko jsme chteli az se trochu ocistim od anti a srovna se mi ten chaos v tele a popravde jsme chteli nejdriv svatbu ale jestli se stane ze budou // budem se tesit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
7.11.14 14:03

Chtěla bych se zeptat co dělat. Vysadila jsem antikoncepci před třemi měsíci a doposud jsem nedostala menstruaci. Brala jsem jí 7 let. Mám ještě počkat nebo jít k doktorce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
8.11.14 07:38

@miall šla bych po prvním vynechání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
30.6.15 10:34

Vím že to sem uplne nepatri, ale znamena to ze u vas byla teda Antikoncepce spolehliva? Dost tu ctu ze nekomu selhala..tak jsem z toho docela nervozni.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
30.6.15 12:56

@Olexa Nespolehlivá je jen pro toho, kdo je sám nespolehlivý a nespolehlivě bere

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
30.6.15 14:58

Brala jsem antikoncepci několik let a když jsem si zapomněla vzít prášek, tak jsem si vzala dva. Nikdy se nic nestalo, celkem jsem to hodně zanedbávala. Záleží ale na jedinci, moje dlouholetá kamarádka otěhotněla i přes to, že byla pečlivá a antikoncepci brala velice poctivě. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
30.6.15 21:58

A to nemela ani třeba strevni potize nebo antibiotika?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
30.6.15 22:01
@EvulkaT píše:
Brala jsem antikoncepci několik let a když jsem si zapomněla vzít prášek, tak jsem si vzala dva. Nikdy se nic nestalo, celkem jsem to hodně zanedbávala. Záleží ale na jedinci, moje dlouholetá kamarádka otěhotněla i přes to, že byla pečlivá a antikoncepci brala velice poctivě. ;)

Tys nad ní snad každý den stála a kontrolovala, jestli bere, že jsi si tak jistá? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
2.7.15 11:57

Já brala HAK 7 let a po vysazení se mi vše srovnávalo další rok až dva. Už to nikdy nechci brát, vypadala jsem jak puberťák - pupínky, mastné vlasy, gyn. problémy. Ale teď už jsem OK :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
8.7.15 10:42

@SussieS To je jasné, že ne :) samozřejmě pouze tlumočím to, co mi řekla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.8.15 09:13

Ahoj, chtěla bych se zeptat, zda jste po vysazení antikoncepce měly problémy „pouze“ fyzické - pleť, vlasy atd. nebo se to někomu odrazilo i na psychice - jiný PMS, strach, nervozita atd.? Moc děkuji.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1