Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, máte zkušenosti s vysazení atk katya? Nebo i s jinou? Změnilo to vaše chutě na sex? a myslíte si že používání atk má vliv na děložní čípek?
dikyyy
Ahoj hele já jsem brala harmonet, a můžu ti říct že moje chutě n sex se změnily 100%.Když jsem jí přestala brát byla jsem jak utržená ze řetězu, chudák můj přítel ![]()
Záleží, jaké libido jsi měla před braním, jestli ti ho HA snížilo, tak se ti velmi pravděpodobně zase zvýší
pokud je stále stejné, tak to asi ani lepší nebude ![]()
Já brala Mercilon a po vysazení jsem byla jak šílená. Přítel taky nechápal
Určitě to ovlivní hodně. Moje kamarádka měla problém s antikoncepcí, když vysadila, odjela do ciziny a tam to rok nedostala vůbec a ted se vrátila a má problémy. Ztloustla o 12 kilo a stále nedostává MS včas a občas musí k doktorovi, aby jí píchli vyvolávačku. Měl někdo z vás s tím taky problém? Je už z toho nešťastná. Antikoncepci brala cca 8 let vkuse…
Dobrý večer, chtěla bych se zeptat, jestli někdo nemá podobnou zkušenost… Brala jsem antikoncepci Esete, dobrala platíčko, dostala menstruaci a nenasadila nové… Cekala jsem na další menstruaci a jeden den začala krvácet, tak sem počkala na druhý a nasadila pilulky… Nyni už mám třetí pilulku a nekrvácím…
Tak pokračuji dál v platíčku… Myslíte, že s tím nebude problém?.., jinak test jsem si dělalataké a vyšel negativní…
Děkuji za rady:)
@Anonymní píše:
Dobrý večer, chtěla bych se zeptat, jestli někdo nemá podobnou zkušenost… Brala jsem antikoncepci Esete, dobrala platíčko, dostala menstruaci a nenasadila nové… Cekala jsem na další menstruaci a jeden den začala krvácet, tak sem počkala na druhý a nasadila pilulky… Nyni už mám třetí pilulku a nekrvácím…
Tak pokračuji dál v platíčku… Myslíte, že s tím nebude problém?.., jinak test jsem si dělalataké a vyšel negativní…Děkuji za rady:)
Mohlo to utnout, v pohodě…
Ahoj mám dotaz, vysadila.jsem HA Marvelon, brala jsem cca 3 roky.
Poslední prášek jsem měla minulý týden, a od ty doby porad spinim, vývoje to třeba dva dny dobrý ale pak další den začnu znovu.
Měla jste to některá taky tak? Nebo je něco jak to srovnat čaje, nebo něco podobného diky
@Peczka Až po roce? No to budu mít to samé pomalu, já mám vysazené prášky sedmý měsíc a je to děs s tím nepravidelným cyklem.
No tak kontryhel, ks. objednala, spolu s jeřábem ptačím tinktura, ženský čaj - devíti bylin, tak snad to podchytim v čas. Přeju brzké srovnání cyklu…
![]()
@Peczka Já teď dostala do doktora Proveru 5mg, mám jí brát od 17DC do 25DC, pak vysadit a v rozmezí 3 až 7 dnů by měla přijít MS. ale už jsem tady pročítala diskuze a také to tak být nemusí a zas nevím, zda je to k něčemu dobré, když chci otěhotnět ![]()
Tak já u dr. ještě. nebyla jdu třetího, Teda jestli přestanu špinit, chci už vědět odborný názor…:-/ a co se týká dr, tak v naší ordinaci jsou dva, jeden je tam celý týden krom středy a druhy je tam právě ty středy, to je dr.co sel do důchodu…patřila mu před tím ordinace, tak ze když se mi nebude líbit názor jednoho tak stačí jít k druhému… ![]()
@Peczka To je právě nový
odešla jsem od své stávající, protože v prosinci mě upozornila na cystu a dodnes jí tam mám…když jsem jí prosila, aby mi na to něco dala nebo co, tak mi řekla, že na to nic není, že buď praskne nebo musím pod kudlu…tenhle mi řekl, že není tak velká, ale že je lepší to hlídat a že ty prášky by jí měly vstřebat a když ne, tak určí další postup. Takže asi tak ![]()
@Peczka To mě také teď vyhovuje, že tento je tam déle než tamta, také kvůli práci. Jen středy má operační dny v nemocnici. Já měla strach odejít, tamta byla taková přísná. Tak jsem měla z toho strach. Ale teď jsem za to ráda, zatím jsem tedy u toho nového byla jednou v pondělí, ale na druhou stranu dal mi vyvolávačku, MS přišla za dva dny a platila jsem za ni 30 Kč, tam jsem dostala vyvolávačku, přišla po týdnu a stála mě ta injekce 300,– Kč.
@Peczka Jo to já také…
a nakonec si jí vyžádal sám, ale řekl, že s touto doktorkou má zkušenosti, že kartu neposílá. Takže asi tak.