Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Bora-Bora píše:
Tak v tom se jezdí taxíkem a sedí na baru
tak na baru vysedávám ráda, ale na taxíka už mi pak nezbyde, když si koupím pěkný boty a jdu vypít pár drinků
joo nohy jsou krásný, kdybych malinko mákla tak mám možná podobný, jen se nikdy takhle krásně neopálím ![]()
@Bora-Bora píše:
@juliettee tak s takovýma botama snad na baru drinky neplatíš,,ne?2 dny zpátky jsem si nohy fotila pro přítele a nevypadají špatně, takže taky ještě máknout a bude to
tak ono když jdu s kamarádkou tak platím sama
samozřejmě že když jdu s chlapem tak platí on.
@Bora-Bora píše:
@speedyy no vždyt taky není důvod mát trauma, život je o jiných kvalitách než cm
Záleží, co měříš
![]()
@evill píše:
Ja 174 a on 175 oba jsme prcci.
nechápu,174 ty a prcek?
@mirecekblbecek píše:
nechápu,174 ty a prcek?
Baže, já mám 174 od 15ti let a vždy jsem si připadala jako rozhledna ![]()
@mirecekblbecek píše:
nechápu,174 ty a prcek?
@ichtys píše:
Baže, já mám 174 od 15ti let a vždy jsem si připadala jako rozhledna
Holky ono záleží v jaké společnosti se pohybujete. Jak uzsem psala, maji u nás v rodině ženy okolo 180 a muži okolo 200,takze mě až bolí za krkem když se k nim dívám vzhůru. Jasně že nejsem prtava ale ani žádný obr. Spíš takový střed.
@evill píše:
Holky ono záleží v jaké společnosti se pohybujete. Jak uzsem psala, maji u nás v rodině ženy okolo 180 a muži okolo 200,takze mě až bolí za krkem když se k nim dívám vzhůru. Jasně že nejsem prtava ale ani žádný obr. Spíš takový střed.
dobře, ale to přeci není o rodině, at přijdeš kamkoli tak malá nejsi, já se svými 173 si někdy připadám jako obr, není mi to příjemné. Jinak synové mají 190 a rostou, takže u nás taky samí obři.
U nas rozdil skoro 35 ve prospech muze
151 a 185.
@evill píše:
Nezalezi, snad chodis i po ulici, ne? Se podivej na me
a nejvyssi osoba v rodine meri 171 a to je bratr, jinak zeny do 155 a muzi do 170 max uz nekolik generaci
@Bora-Bora píše:
@evill ty jseš vysoká, ostatní obrovský. Nemůžeš to brát podle vaší rodiny, ale podle průměru populace.
Nevím, co bys řekla o mě, když sebe označuješ za prcka?
ale je fakt, že každá to berem podle sebe, jak nám to vyhovo)vuje.