Výška muže a ženy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3323
5.6.17 17:50

Já mám 163 cm. A jsem naprosto spokojená. Chlap má nějakých 185 a nikdy mě nenapadlo, že bych se mu neměla líbit zrovna kvůli výšce. Mám tedy jiné nedostatky :mrgreen:. Myslim, že drobná žena je krásná. A má to i výhody pokud ráda nosíš podpatky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.6.17 17:51

Muj manzel se pred rokem otocil za slecnou, ktera nekomu na ulici pri chuzi vysvetlovala integraly - a jsem z toho na nervy do ted :mrgreen: takze te asi chapu. Ale otazka je, za kym se muzi otaci a koho chteji doma. Mam pocit, ze rada muzu by tezko snasela zenu, ktera by byla vissi nez oni (nekteri samozrejme jo…).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31187
5.6.17 17:56

Ja mam 153. Muz ma 184. Muj historicky nejvyssi partner mel 198 :mrgreen:, nejmensi 183. Nikdy jsem nemela pocit, ze by mi ma „vyska“ mela ubirat na atraktivite :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
5.6.17 18:01

Ahojky :) mám 153 cm/44 kg :) co se týče chlapů, nemám problém, setkala jsem se jen s kladnými reakcemi :). Co mě štve je, že si nemůžu na sebe vzít dlouhé šaty nebo kabát, pončo, protože se v tom prostě ztrácím a nevypadá to dobře :D na to je zase super mít vyšší postavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3087
5.6.17 18:06

Mám také 165 cm. a nepřipadám si vůbec malá. V okolí jsou holky většinou podobně vysoké, i menší. Můj chlap má 180 cm., takže jsme si akorát. Podle mě má naše výška jen samé výhody :palec: 1. Můžeme nosit podpatky a nebudeme vyšší než muž. 2. Můžeme si vybrat jak menší tak vyšší muže. Zirafa s prckem vypadají divně. 3. Co je malé je roztomilé :lol: 4. Když pribereme, nevypadáme jako hromotlukové :lol: 5. Nikde netrčíme… vymyslela bych toho i urco vic, kdybych se zamyslela :palec: ale moje sestra má třeba 170 cm. a dala by snad vše, aby mohla být nižší ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenloth
5.6.17 18:23
@Anonymní píše:
Trápí mě to, že jsem malá. Mám 165 a kolikrát už jsem vyslechla rádoby vtipné poznámky kamarádů a známých. Užse i stalo, že jsem šla s manželem a prošla kolem nás vysoká štíhlá holka ( typ modelkovske postavy, kolem 180 cm) a viděla jsem jak po nich chlap kouká. A jednou dokonce pronesl: hm, to je postavička. Fakt mě štve, že jsem malá. A to že chlapi obdivně hledí na vysoké ženy. Copak malá = nezajímavá???

Myslím, že to je jen úhel pohledu. Vysoké holky si zase můžou připadat jako bidla, když to mají v hlavě tak nastavené. Mám stěží 160 cm, jsem většinou všude nejmenší, legraci si ze mě dělali celý život, ale nemám pocit, že by mi to omezovalo výběr partnerů. Někteří mají rádi menší, některým se líbí vysoké ženy. Myslím, že spousta věcí hraje větší roli, než zrovna výška.
Ale je pravda, že kdybych si mohla vybrat, měla bych aspoň o 10 cm víc. Ale ne kvůli chlapům, spíš všemu ostatnímu, co s sebou malá výška přináší.

• Citovat
  • Upravit
2054
5.6.17 18:55

Mám 165 a připadám si malá, brala bych 170, to je tak akorát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5822
5.6.17 19:00

Taky mám 165 a klidně bych měla i o pár cm míň. Z okolí vím, že se většině mužů líbí malé ženy, připadají si potom jako ochránci ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
5.6.17 19:36
@Aamanda píše:
Taky mám 165 a klidně bych měla i o pár cm míň. Z okolí vím, že se většině mužů líbí malé ženy, připadají si potom jako ochránci ;).

To je trochu jinak a zrovna nedávno o tom byl vědecký výzkum. Většinou nejde o „ochránce“, ale o to, že mohou k ženě přistupovat více dominantněji a podvědoměji je mají za submisivní a podřízenější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5822
5.6.17 20:37

@Joannka1 ano, ale podvědomě. Mě to naprosto vyhovuje. Potřebuju dominantnějšího muže, neb jsem sama dominantní až až :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1381
5.6.17 21:00
@Aamanda píše:
@Joannka1 ano, ale podvědomě. Mě to naprosto vyhovuje. Potřebuju dominantnějšího muže, neb jsem sama dominantní až až :mrgreen:.

mala a vztekla :D…totez plati o chlapech, ti mali trpi povetsinou napoleonskym komplexem, je strasne s nekym takovym treba pracovat…velci chlapi-tim myslim od 190cm vys, jsou dle mych zkusenosti klidnesjsi, flegmatictejsi, proste „nad veci“…nebo tak alespon navenek pusobi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2374
5.6.17 21:12

M8m 179 cm, můj muž 188 cm a mně moje výšla naprosto vyhivuje a nosím běžně i podpatky okolo 5-10 cm, a jsme na to hrdá. S muži jsme nikdy neměla problém, je jich mraky, kterým se moje výšla líbila a právě to obdivovali. Mně se ani malí muži nelíbí. Naštětsí těch vyšších, jako jsme já, je fakt spousta.

JInak si myslím, že každý je takový jako je a výšla asi není pro dobrý vztah rozhodující. Můj exmanžel byl dokonce o 2 cm menší, taky mi to nevadilo, i když to byl jediný můj takový vztah. Říká se, že v postelis e všechno srovná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
5.6.17 21:28

Mám 158 :D a osobně to beru teda za velkou výhodu :D a to hlavně kvůli chlapům…
Máme přece víc na výběr než kterákoliv jiná ;) no ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobea
5.6.17 22:38

Já mám 172 cm, brala bych tak o 5 cm víc, tak to někdy naháním přes podpatky. Chůze žirafy mi nevadí, ale špatně se v tom běhá na vlak :mrgreen:.
Líbí se mi muži od 185 cm výš.

• Citovat
  • Upravit
9947
6.6.17 12:58

@Aenne
Taky dobrý :palec: no já si musím stoupat na špičky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...