Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky, na začátku října mě čeká operace žlučníku. Volala jsem si do nemocnice a domluvila nadstandart. Na netu jsem nedohledala bohužel žádné fotky a informace co vše nadstandart nabízí. Paní jsem se prave zapomněla úplně zeptat, tak mě nepadlo jestli někdo nemáte zkušenosti, Mockrat děkuji.
S nadstandardem zkušenosti nemáme, ale přítel byl před dvěma lety ve Vyškově na chirdě hospitalizován a moc si to tam chválil. I to dietní jídlo, co měl předepsané, prý bylo fajn. Sestra tam byla zas na plicním a prý to bylo daleko lepší jak v Brně v Bohunicích.
Na nadstandartu je postel, noční stolek, šatní skříň, televize, psací stůl a židle, koupelna a WC.
@monica2304 píše:
Ahojky, na začátku října mě čeká operace žlučníku. Volala jsem si do nemocnice a domluvila nadstandart. Na netu jsem nedohledala bohužel žádné fotky a informace co vše nadstandart nabízí. Paní jsem se prave zapomněla úplně zeptat, tak mě nepadlo jestli někdo nemáte zkušenosti, Mockrat děkuji.
Hlavně to, že tam budeš sama a budeš mít klid. Jinak jak už se tady píše, postel, skřínˇ, židle, tv, koupelna a možná lednice.
@arinecka píše:
Hlavně to, že tam budeš sama a budeš mít klid. Jinak jak už se tady píše, postel, skřínˇ, židle, tv, koupelna a možná lednice.
Však prave, chci mít klid tak proto jsem se tak rozhodla, stačilo mě to když jsem byla s dcerou v porodnici, příště bych si i tam vzala nadstandart a měli bychom svůj klid.
@NEITIRI píše:
S nadstandardem zkušenosti nemáme, ale přítel byl před dvěma lety ve Vyškově na chirdě hospitalizován a moc si to tam chválil. I to dietní jídlo, co měl předepsané, prý bylo fajn. Sestra tam byla zas na plicním a prý to bylo daleko lepší jak v Brně v Bohunicích.
Tak to jsem moc rada, ze mate dobré zkušenosti. Já jsem rodila v Brně na Obilnaku, tady ve Vyškově mě nechtěli skrz cukrovku, tak proto Brno, ale uz jsem prave nechtěla vůbec do Brna do nemocnice.
@monica2304 píše:
Však prave, chci mít klid tak proto jsem se tak rozhodla, stačilo mě to když jsem byla s dcerou v porodnici, příště bych si i tam vzala nadstandart a měli bychom svůj klid.
Bud rada, ze to jde. V nekterych nemocnicich je to o stesti, dopredu nadstandart zamluvit nejde. Nikdy se mi to nepovedlo, vzdy bylo obsazeno ![]()
@arinecka píše:
Bud rada, ze to jde. V nekterych nemocnicich je to o stesti, dopredu nadstandart zamluvit nejde. Nikdy se mi to nepovedlo, vzdy bylo obsazeno
Tady se snaží vycházet vstříc, když není volný nadstandart na oddělení žen tak klidně jde na oddělení mužů, aby na nadstandartu byla, když ho má dopředu objednaný.
@monica2304 píše:
Tak to jsem moc rada, ze mate dobré zkušenosti. Já jsem rodila v Brně na Obilnaku, tady ve Vyškově mě nechtěli skrz cukrovku, tak proto Brno, ale uz jsem prave nechtěla vůbec do Brna do nemocnice.
Já jsem tam vlastně na chvíli byla taky. Jeden den jsem nevěděla co dřív, nezastavila jsem se v práci, pak na nákup, pak doma chystat Vánoce, pořádně jsem nejedla a večer jsem zkolabovala. Odvezli mě do Vyškova do nemocnice. Kdyby mě dovezli do Brna, tak čekám 4 hodiny než si mě vůbec někdo všimne. Tady jsem byla do 15 minut v ordinaci. Ošetřovala mě taková mladá precizní doktorka, která se o mě zajímala jako o člověka všeobecně, nejen o fyzickou schránku, takže jsem si nakonec ještě docela fajn popovídala s člověkem, který k lidem přistupuje empaticky.