Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Dáda69 píše:
Ahoj Leni,na to imuno se teprve chystám.Dáda
Aha. Ale asi by bylo lepší, kdyby v tom tu chybku našli, přeléčili a pak bylo mimi, co ? Mně hrozně vadilo, že se nám mimi takovou dobu nedaří (předtím se nám zadařilo 2× bez problémů) a po revizi to nešlo. Fakt jsem měla hrůzu z toho co mi tam provedli, když vlastně vše je OK a pořád se nedařilo… ![]()
Leni,taky si myslím,že by bylo lepší,kdyby tam něco našli a přeléčili a zadařilo se!Už jenom proto,že mě bude už 38let a na 1IVF jsem byla v26 letech.Asi to bude imunita na trofoblast.Dáda
Dádo to je šílený !!!
Moc, moc mačkám palečky, by jste se konečně dočkali !!!
A stejně je hrozný, že třeba to imuno řešej až teď
![]()
Dádo to je smutný:( taky Ti moc držím palečky je opravdu hrozný, že na vyšetření imuno jdeš po tolika letech snažení. Mám jednu kamarádku a ta byla na IVF „teprve“ 2× a taky jí nikdo nikam nežene a podle mmě to není úplně normální.
Já jsem na tom podobně jako Leníí, povedlo se to 3× a vždy v podstatě ihned, ale pokaždé na 6tt konec a po poslední revizi rok nic a tak jsme šli na imuno. proběhlo léčení a teď se konečně zadařilo.
Držím všem palce:)))
Ahoj Leni a Libi,díky za podporu,je fajn si s někým o tom pokecat.Dáda ![]()
Dádo já v nejhorším období našla nejvíce útěchy na různých diskuzích, jednomu je hned lépe když má pocit, že v tom není úplně sám a naše trápení může opravdu pochopit jen ten kdo to zažil.
Drž se, bude líp:)))
Holky a můžete mě napsat jak to tam probíhá to vyšetření imuna?
Díky Dáda ![]()
Dádo- Libi čeká mimi, jak psala o stánku vepředu, teď by měla být asi tak ve 14tt ![]()
A imuno ? Alespoň u nís v Podolí- všichni se tam sejdete na 8 hod. (radím přijít dřív ať nemusíte tolik čekat), pak vám podle pořadí- tobě vezmou krev a manžel odevzdá spermijky do kalíšku
No a pak se čeká na konzulteci s dr.- opět podle pořadí, těhu mají přednost. Tam se vás ptá jak dlouho se snažíte, co už máte za sebou, atd., atd… Výsledky jsou cca za měsíc.
Dádo je to přesně tak jak napsala Lenií, jsem ve 14tt a je to moje první a musím říct, že i docela vymodlený mrně:) i když ve srovnání s tebou to není tak hrozný, já mám za sebou 3× zamlknuté těhotenství vždy kolem 6tt a pak to pro změnu rok nešlo, ale přeléčení na imunitu pomohlo:)
Opravdu nemusíš mít z vyšetření na imuno žádné obavy, probíhá to přesně jak napsala Lenií, všichni jsou tam moc milý, my se tam vždy docela pobavili a pokaždý dorazili pozdě až kolem půl 9 a i tak jsme tam nikdy nebyli déle než do 10hodin. Hlavně si před vstupem do čekárny vemte číslo, jsou tam volně každý si je bere sám. Kdy vůbec jedete?
Ahoj Leni a Libi,díky za informace.Jedeme na začátku května do Podolí.
Už aby to konečně vyšlo.I když mám dost práce i koníčků,tak mám pocit prázdnoty.Jste z Prahy?Já jsem zBrna.
Dneska mě nějak nefunguje registrace,ale jsem to já Dáda.
Ráda si s váma píšu.Přeji vám oběma krásný zbytek víkendu.Dáda
![]()
Dádo my jsme z Prahy ![]()
A Tobě přeju ať přijdou na nějakou prkotinu, a hlavně rychlé přeléčení a brzy pohodové těhulkování http://family.cz/…a-xpohyb.gif
![]()
PS: Já budu za chvilku měnit obrázek v podpisu- právě za tenhle
![]()
Lenií tak to je fakt dost dobrej obrázek:)))
Dádo já ti moc držím palce ať je to opravdu nějaká maličkost která se rychle přeléčí:)
Já jsem z Jablonce.
Lenii,obrázek je moooooc pěknej.
Jsem na netu nováček,tak mám dotaz kde se dají tyobrázky stáhnout.
Vajíčko už mám uložený,doufám,že bude ještě letos aktuální.Dáda
![]()
Dádo obrázky jsou všude možně na netu, zadej do vyhledávače gify nebo gifs a pak už jen hledat a hledat
Je opravdu spousta dobrých stránek např. http://www.animace.org/gif.html nebo http://www.animace.org/gif.html je toho fakt fúra. A pozor, je to šííííílenej žrout času
![]()
A pokud nám zítra pindíka potvrděj, tak je možný, že to vajíčko použijeme taky tak za 2-3 roky znova
![]()
Tak se loučím, jdeme se na náš den D (genetickej UTZ- na srdíčko) pořádně vychrupat ![]()