Výsledky imuna

Napsat příspěvek
Velikost písma:
221
10.2.07 12:05
Dáda69 píše:
Ahoj Leni,na to imuno se teprve chystám.Dáda

Aha. Ale asi by bylo lepší, kdyby v tom tu chybku našli, přeléčili a pak bylo mimi, co ? Mně hrozně vadilo, že se nám mimi takovou dobu nedaří (předtím se nám zadařilo 2× bez problémů) a po revizi to nešlo. Fakt jsem měla hrůzu z toho co mi tam provedli, když vlastně vše je OK a pořád se nedařilo… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
12.2.07 17:37

Leni,taky si myslím,že by bylo lepší,kdyby tam něco našli a přeléčili a zadařilo se!Už jenom proto,že mě bude už 38let a na 1IVF jsem byla v26 letech.Asi to bude imunita na trofoblast.Dáda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
13.2.07 18:10

Dádo to je šílený !!! :( Moc, moc mačkám palečky, by jste se konečně dočkali !!!
A stejně je hrozný, že třeba to imuno řešej až teď :? :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
14.2.07 19:52

Dádo to je smutný:( taky Ti moc držím palečky je opravdu hrozný, že na vyšetření imuno jdeš po tolika letech snažení. Mám jednu kamarádku a ta byla na IVF „teprve“ 2× a taky jí nikdo nikam nežene a podle mmě to není úplně normální.

Já jsem na tom podobně jako Leníí, povedlo se to 3× a vždy v podstatě ihned, ale pokaždé na 6tt konec a po poslední revizi rok nic a tak jsme šli na imuno. proběhlo léčení a teď se konečně zadařilo.

Držím všem palce:)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
14.2.07 22:24

Ahoj Leni a Libi,díky za podporu,je fajn si s někým o tom pokecat.Dáda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
15.2.07 17:19

Dádo já v nejhorším období našla nejvíce útěchy na různých diskuzích, jednomu je hned lépe když má pocit, že v tom není úplně sám a naše trápení může opravdu pochopit jen ten kdo to zažil.

Drž se, bude líp:)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
15.2.07 18:16

Libi a už miminko máš a nebo ho čekáš? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
16.2.07 18:13

Holky a můžete mě napsat jak to tam probíhá to vyšetření imuna?
Díky Dáda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
17.2.07 10:27

Dádo- Libi čeká mimi, jak psala o stánku vepředu, teď by měla být asi tak ve 14tt :wink:

A imuno ? Alespoň u nís v Podolí- všichni se tam sejdete na 8 hod. (radím přijít dřív ať nemusíte tolik čekat), pak vám podle pořadí- tobě vezmou krev a manžel odevzdá spermijky do kalíšku :D No a pak se čeká na konzulteci s dr.- opět podle pořadí, těhu mají přednost. Tam se vás ptá jak dlouho se snažíte, co už máte za sebou, atd., atd… Výsledky jsou cca za měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
18.2.07 10:12

Dádo je to přesně tak jak napsala Lenií, jsem ve 14tt a je to moje první a musím říct, že i docela vymodlený mrně:) i když ve srovnání s tebou to není tak hrozný, já mám za sebou 3× zamlknuté těhotenství vždy kolem 6tt a pak to pro změnu rok nešlo, ale přeléčení na imunitu pomohlo:)

Opravdu nemusíš mít z vyšetření na imuno žádné obavy, probíhá to přesně jak napsala Lenií, všichni jsou tam moc milý, my se tam vždy docela pobavili a pokaždý dorazili pozdě až kolem půl 9 a i tak jsme tam nikdy nebyli déle než do 10hodin. Hlavně si před vstupem do čekárny vemte číslo, jsou tam volně každý si je bere sám. Kdy vůbec jedete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
18.2.07 13:20

Ahoj Leni a Libi,díky za informace.Jedeme na začátku května do Podolí.
Už aby to konečně vyšlo.I když mám dost práce i koníčků,tak mám pocit prázdnoty.Jste z Prahy?Já jsem zBrna.
Dneska mě nějak nefunguje registrace,ale jsem to já Dáda.
Ráda si s váma píšu.Přeji vám oběma krásný zbytek víkendu.Dáda :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
221
19.2.07 12:40

Dádo my jsme z Prahy :wink:
A Tobě přeju ať přijdou na nějakou prkotinu, a hlavně rychlé přeléčení a brzy pohodové těhulkování http://family.cz/…a-xpohyb.gif :lol: :wink:

PS: Já budu za chvilku měnit obrázek v podpisu- právě za tenhle :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
19.2.07 13:34

Lenií tak to je fakt dost dobrej obrázek:)))
Dádo já ti moc držím palce ať je to opravdu nějaká maličkost která se rychle přeléčí:)

Já jsem z Jablonce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
20.2.07 13:59

Lenii,obrázek je moooooc pěknej.
Jsem na netu nováček,tak mám dotaz kde se dají tyobrázky stáhnout.
Vajíčko už mám uložený,doufám,že bude ještě letos aktuální.Dáda :lol: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
20.2.07 22:24

Dádo obrázky jsou všude možně na netu, zadej do vyhledávače gify nebo gifs a pak už jen hledat a hledat :lol: Je opravdu spousta dobrých stránek např. http://www.animace.org/gif.html nebo http://www.animace.org/gif.html je toho fakt fúra. A pozor, je to šííííílenej žrout času :oops: :lol: :lol:
A pokud nám zítra pindíka potvrděj, tak je možný, že to vajíčko použijeme taky tak za 2-3 roky znova :lol: 8)
Tak se loučím, jdeme se na náš den D (genetickej UTZ- na srdíčko) pořádně vychrupat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí