Vysněné povolání
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
mno tak být porodní asistentka mě teda taky docela láká, ale teda možná spíš dula
Nicméně to budu muset počkat až děti odrostou abych mohla být nonstop k dispozici ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja cim dal vic touzim po tom, byt ucitelkou, ale malych prcku
klidne i ve skolce…ale ziju v zahranici, takze by to znamenalo studovat tady, coz bych mozna i zvladla, ale jestli by me pak jakozto cizinku vzali ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mam sen a stale doufam,ze se mi jeste splni.Mit chovnou stanici psu,utulek,nebo pracovat v utulku.Proste neco se psema,u psu.
- Citovat
- Upravit
Chtěla bych si plevelit ve velkém skleníku a starat se o kytičky a nevidět živáčka… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Neprihlasena Jaruna píše:
Mam sen a stale doufam,ze se mi jeste splni.Mit chovnou stanici psu,utulek,nebo pracovat v utulku.Proste neco se psema,u psu.
Tak to jsi můj člověk, mám úplně stejné přání…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já chtěla být zvěrolékařka.
Bohužel sem brzy zjistila že nedokážu vidět ani kapku své krve natož zvířecí
.Při zabíjení králíku sem omdlívala a tak naši usoudili že to není správná cesta.Mé povolání je být matkou a dobrou ženou a taky je mi zatim tak fajn ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Larr píše:
Jaké zaměstnání jste vždy chtěli dělat, co by vás bavilo, co je vaším snem. A nebo máte vysněné povolání?
můj sen je mít vlastní galerii, prodávat tam své obrazy… být uznávaná malířka.. zatím se neyvskystlo nic co by to mělo zhatit ale cesta je dlouhá ![]()
- Citovat
- Upravit
Já jsem vždycky chtěla na dráhu…a taky jsem tam 20 let a 10 měsíců pracovala, bohužel i mě potkalo propouštění a po mateřské se nemám kam vrátit ![]()
A lákalo by mě i dělat u postižených dětí, ale je to řehole…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kvatapka píše:Neprihlasena Jaruna píše:Tak to jsi můj člověk, mám úplně stejné přání…
Nekecej
..to jsem rada,ze nejsem jedina takovej blazen,ja totiz nikoho jineho neznam.Stale tomu verim,ze to jednou bude a ja jsem vzdycky vsechno dotahla do konce,tak snad i tohle.
- Citovat
- Upravit
Ja jsem uz odmalicka chtela byt zdravotni sestricka, rodice o tom nechteli slyset, zdravka nepripadala v uvahu. Az jako dospela jsem nasla odvahu si svuj sen splnit a zacala studovat na VS, bohuzel po dvou letech jsem kvuli zdravotnim problemum skoncila. Dodnes me to moc mrzi, sen uz,definitivne zustane jen snem:-(
Hned druhe me vysnene povolani byla knihovnice - odmala jsem knihomol a knihovny jsou pro me neco jako disneyland:-) Ovsem casem jsem dospela k tomu, ze nejlepsi by bylo byt manzelkou milionare, ovsem to uz se mi taky nepostesti, tak mam holt smulu:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Anonymní píše:
ja ho mam a doufam, ze jeste dlouho buduze se situace zmeni k lepsimu. Delam policejniho psovoda
- Citovat
- Upravit
Neprihlasena Jaruna píše:Kvatapka píše:NekecejNeprihlasena Jaruna píše:Tak to jsi můj člověk, mám úplně stejné přání…
Mam sen a stale doufam,ze se mi jeste splni.Mit chovnou stanici psu,utulek,nebo pracovat v utulku.Proste neco se psema,u psu...to jsem rada,ze nejsem jedina takovej blazen,ja totiz nikoho jineho neznam.Stale tomu verim,ze to jednou bude a ja jsem vzdycky vsechno dotahla do konce,tak snad i tohle.
Holky, tohle prani se vam stopro splni, staci jen zajit do nejakeho utulku zadat o praci, vezmou vas vsemi deseti, to se klidne vsadim!
Ja delala v utulku brigadu a moje znama ma soukromy utulek a ooobrovsky nedostatek pracovniku - co vim, je to tak v kazdem utulku, s kterym je v kontaktu.
Ale prace teda desna! Nikdy vice!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
momi33 píše:
letuška.
Ale na to jsem moc blbá,tlustá a ošklivá
- Citovat
- Upravit