Vysoké AMH

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7151
16.4.14 14:45

@Petra Z ahojky, ja take, chystam se na long protokol koncem kvetna. Kolik jsi mela nejmensi davky a jak jsi reagovala? Chci se vyhnout ohss! A jaky mas nazor na vztah poctu a kvality? Je pravda, ze cim vetsi pocet vajicek tim jsou mene kvalitni? Ja mela 150 a 100 IU Puregon, stim.12dni odber 33 vajec, 26 oplodnenych, 5vyvijejich a 1embryo zavedeno 5 AA, nic na zamrazeni. Embrya se nevyvijela od 2.dne,tech pet vydrzelo do 5dne PK, ale na zavedeni bylo pry jen to jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65320
16.4.14 16:59

@Tinkka no koukni na podpis všechny kety byly z jedné stimulace
Ja mel. Puregon u první stimulace 125 jednotek a před odběrem stop, protože pry bylo mnoho mnoho folikulů
Další stimulace 75 jednotek a na poslední asi 3 dny 150 jednotek a 31 folikulů a z toho 23 vajíček a 21 oplodněno
6 jich šlo na prodlouženou kultivaci a zbytek zamrazit
Ohss jsem mela ale dalo se to zvládnout
Nechtěli dělat et ale nakonec ze ano ale jen jedno embryo
Diky bohu za to---je to matyasek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7151
16.4.14 17:11

@Petra Z No, taky sila teda! Takze to bude take Tve druhe ivf..vim, ze jsi psala, ze Te tlaci vek, vid? Ale zase jedno ditko uz mas a to je super :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65320
16.4.14 19:26

@Tinkka ano tlačí
Bude mi 40 :zed: ale přesně hlavne ze mam Matyáše

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
25.6.14 00:38

@martulax ahojky, jak to dopadlo po drillingu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
29.6.14 13:59

@Vrk
Po drillingu 3pokusy o IUI, ke dvoum ani nedošlo až na 3,v utery jdu na krev, ale mám takový pocit ze to nevyšlo, už fakt nevím, tělo bez hormonů nefunguje, největší problém je u mě asi stres v práci a tak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
29.6.14 14:10

@martulax a ovulace tedy byla po drillingu i bez leku? To je dobry zacatek nahodou!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
29.6.14 14:19

No bez léků hned po zákroku, pak přišla sama menstruace za měsíc a půl a pak už nic, zase mrtvo, tak utrogestan clostilbegyt a až teď v červnu se vytvořil 1 váček, tak jsem dnes test a negativní(14 dni po IUI) a pocit jako před menstruaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
29.6.14 14:22

@Vrk no a manžel nechce Ivf, tak pokud to nevyjde, tak to asi vzdam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7151
29.6.14 14:35

@martulax Muj taky nechtel, ale nakonec podlehl natlaku! Nevim jak ty chlapi si to predstavujou. V nasem pripade je chyba ve spatnem spg a pan nechce ivf. Pry, budeme to zkouset dal prirozene(po skoro 3letech) v nasem veku 33 a 38 let. Neskutecne me tim vytaci! Jinak na jedne diskusi divka s nickem sikoku chvalila tradicni cinskou medicinu! Take nemela ovulaci, po 3mesicich brani neceho se ji ovu obnovila a hned otehotnela! Tak ja myslim, ze pokud je jen tohle Vas problem, ze by to za zkousku stalo!!! Tak ji zkus napsat a zkonzultovat to! Drzim palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
29.6.14 14:50

@Tinkka diky,manžel má astenozoospermie, snad to mam dobře napsaný, takže bezva kombinace, je mi v červenci 31,manžel 30,spolupracovat nechce téměř vůbec, pr i jeho známí co měli jít na Ivf a byly beznadějny, tak se jim to povedlo přirozeně, takže o tom nechce ani slyšet. Já jsem vyzkoušela už i gynex, teď beru meformin.Mam ale porad takový nepříjemný tlak v zádech a bolesti, hl je mi porad blbe asi i z těch hormonů, tak nevím jestli se to pco nezhorsuje.
O té čínské medicíně přemýšlím, pr už nevím co bych zkusila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7151
29.6.14 15:02

@martulax zkus to urcite, nemas co ztratit a ja bylinkam a alternative dost verim! Jinak muj muz je asi podobnej pripad jako Tvuj, takze vim o cem mluvis, nastesti jsem ho natlakem udolala, ale stve me to, ptz by se mel hlavne on sam snazit, ze! Ale on je takovej konzervativni, laxni ke vsemu a navic jsou to vyhozene penize, ze (dle nej). Takze sice milostive odevzda material, ale nejake pochopeni od nej opravdu nemuzu cekat! Ted bral 2mesice Fertilan a spg se zlepsil dost tj.celk.mn.z 1mil. na24mil.,pohyb 5na20,morfo. z0na1procento. Takze to take vyzkousejte, treba to zabere! A pak mate sanci i prirozene!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
29.6.14 15:17

@Tinkka diky,u nás byl problém i s tím vzorkem, no jo ti chlapi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7151
29.6.14 15:20

@martulax jo,to u nas taky! Vzdy ho nosime z domova. Jak uz je to po x te, tak v poho. Ale tam by si to neudelal ani omylem, chapes ta potupa :) musime to brat s nadhledem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
29.6.14 20:43

@martulax ja ted taky beru metformin, jak dlouho beres? Ja cca 8dni…kez by to zabralo mam 1tabletu denne 500mg. A ty? Mam ho na 6-8tydnu a pak ten drilling kdyztak. Ono nekdy ani to ivf neni vyhra. Ja uz mam za sebou 2ivf-4×transfer a tehule stejne nejsem a vracim se k prirode :). Piju caje, gynexy, ted ten metformin…no uvidime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí