Vysoké AMH

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Vrk
8812
4.7.14 23:44

@martulax a ms prisla po utrogestanu tedy? To mivam ms taky…je to jen spadove krvaceni…ja bych chtela tu pravou, co prijde vzdy po ovulce. Ja ted beru metformin 1-0-0…tak uvidime zda ms dorazi, ale chtelo by to i nejist cukr vubec. Pco hrozne cukr vadi, vlastne znej vznikaji :( vim to a stejne ulitavam. Ja jsem ale stihla…177/58 a stejne cukruju vic nez je zdravo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
7.7.14 10:17

Přišla jen po utrogestanu, bez něj by nejspíš nedorazila, už v 18 jsem neměla ms vůbec, pak antico a pak vysazení a nic. bohužel jsem taky víc na to sladké a tak to nevydržím,58 to je vpoho, to já se za posledních 5 let dopracovala k vel 46 a to jsem v 18 měla problém s anorexii, kdy jsem vůbec nejedla, možná tehdy jsem si totálně naboural metabolismus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
7.7.14 10:55

@martulax jee, to urcite. Vubec nejist je to nejhorsi co jde udelat:( ma to jen kratkodoby efekt a nasledky jsou mnoho nasobne horsi.:( ja jsem ted 45dc a ms nikde :( ale porad doufam;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
7.7.14 10:57

@martulax http://www. emimino. cz/diskuse/jak-donutit-telo-s-pco-fungovat-nejist-cukr-195773/strankovani/3/?anchor=postId30676233#postId30676233
Mrkni sem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
7.7.14 20:55

No já jsem to vydržela poměrně několik let asi od 14,v 19 už jsem měla už váhu vpoho a od 25 to začalo jít dost rychle, postupně jsem nabrala 30 kg pak jsem vysadila antico a to bylo…poslední hřebíček.
Diky za diskuzi, letos po tom lapar. jsem se striktně držela 2 mesice, žádný rafinovaný cukr, no a pak jsem začala chodit do práce, nervy..a zase se to zvrhlo a jim vsechno, snažím se zdravě, nejsem moc na tučné ani českou kuchyni, ale bez čokolády nevím, asi už jsem na ni závislá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
8.7.14 01:24

@martulax takze ti o skodlivosti cukru u pco uz nekdo rikal? Ono jde jen o to vydrzet treba tyden dva…a pak uz to jde samo. Ja si delam treba maliny se slehackou radsi nebo puding slazeny stevii ;) taky to jde. Jen to chce fantazii a za tyden se ti chutove poharky otupele cukrem probudi a chute budou daleko bahatejsi. Nerikam uz nikdy si nedat ani kopecek zmrzky, ale proste s miroz. Treba urcit si dva dny v tydnu kdy muzes vse…pozdeji. ja kdyz uz mam za sebou 2ivf a mimi nikde uz bych zkusila kde co jen aby se zadarilo;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
8.7.14 21:07

Neříkal a doktor mi řekl, že mám jíst vše s mírou, ale na netu jsem si našla hodně informací, tak se snažím, ale moc mi to nejde, ty 2 mes jsem to vydržela, ale na cukr chuť porad měla, ale porad se z něčeho nervuju, tak si to musím srovnat v hlavě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
9.7.14 01:32

@martulax to jo, chce to si spojit stres s necim jinym nez cokoladou a cukrem. Ja to tak zas mam, kdyz mam pohodu…dovolrnou. tak si dam na co mam chut a to je chyba. Chceto to uplne vyskrtnout a ani se nepodivat;). Vsak jak pisu, lze to sladke zdrave nahradit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
11.7.14 07:28

@Vrk Tak to máme úplně obráceně, co ms?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
11.7.14 08:49

@martulax porad nikde. Dnes jsem 49dc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
14.7.14 20:47

@Vrk tak jak, já teď v červenci taky zkusím počkat, jestli dorazí sama ms, dam si teď pauzu a pak jsme se domluvili doma na IUI na srpen, tak to snad vyjde. Nemáš vyzkoušené třeba i nějaké cvičení, třeba Mojžíšovou? nebo cokoliv jiného, četla jsem o kineziologii, teď se musím zaměřit na ten jídelníček, dost jsem to flakala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
14.7.14 21:35

@martulax byla jsem 2× u fyzio na mojzisce a cvicila vkuse snad mesic a ted uz jen cas od casu, ale verim ze muze pomoct. Jinak ja 52dc…ale byla jsem v patek na utz a sliznice stoupla na 5mm:). A 2×8mm folik ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
24.7.14 21:01

Tak to vypadá dobře, je vidět, ze metformin nejspíš funguje. Já jsem teď čekala na ovu a asi vypadá ze včera proběhla,man.byl utahany, takže z neděle to stačit nebude, tak dlouho sper nepřežijou…už se z toho asi moc stresuju, ale štve mě, že nespolupracuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
25.7.14 07:10

@martulax to jo, to je skoda. Ja mam ohromnou tadost z te ms a ovu dle medo taky byla. Mela jsem dost citlive bradavky. Vsechno si zapisuju a presne to sedi na datum pred 14dny. Ty jo je to super. Popravde jsem tomu moc verila a verim a doufam, ze nam to ted pujde doma a chodis na utz aby se mrkli zda tam folik fakt je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
29.7.14 20:27

@Vrk minulý měsíc jsem na ultrazvuku byla, fólik vyrostl jeden, byla jsem na IUI a do menstruace jsem měla bolesti, pak dobrý. tento měsíc jsem na uz nebyla, ale podle všech příznaků jsem si myslela, že mám ovu, tak jsem zkusila test, tak byl pozitivní, takže ovu byla, ale zase mám bolesti kolem vaječníků a mam pocit, že mě prasknout prsy, tak už fakt nevím. mam strach, že se mi zase obaluji vajecniky, co když se vajco neuvolni? to už nikdo nepozná. čekám, kdy přijde ms, ale ovu byla ve středu, tak se mi to zase posouvá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí