Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
O cem je zakladatelko rec? O tom, ze nechces aby mela sex? Nebo o tom, ze chces, aby se hlavne chranila?
To druhe chapu, to prvni - co chces resit? Proste ma sex, je to legalni a asi to chce delat ![]()
@Kelsey píše:
Toz to jsme uplne v haji. Nemam rada tyhle panbickarske veci. A nehodlam s tim zacinat.
tohle jsou ty osudový situace, kdy člověk zkusí úplně všechno ![]()
@pohledzdruhestrany píše:
tohle jsou ty osudový situace, kdy člověk zkusí úplně všechno
A nestacil by popel, hrach, cocka a kroupy? Jako za starych dobrych casu Popelky?
@Anonymní píše:
Ahoj, omlouvám se za anonym, ale jistě pochopíte
Mám 16ti letou pubertální holku, ona se bohužel zamilovala do mého kolegy(22), který stále studuje. Já si myslela, že jim vztah dlouho nevydrží, ale už jsou spolu měsíc a, když jsem přišla z práce našla jsem doma vzkaz že s ním šla ven. Když jsem šla okolo jejího pokoje cítila jsem trochu zápach tak jsem tam zašla s tím, že ji tam otevřu okno. Jak jsem šla okolo koše všimla jsem si krabičky od těhotenského testu, ale uvnitř krabičky nebyl tak jsem prohledala celý koš a naštěstí negativní. Holky já jsem měla za to že je to rozumná holka. Jak se mám vypořádat s tím že už není panna?
Co takhle si s dcerou normálně promluvit o tom?
Nelibit se ti to muze, ale kdyz ji budes tohle zakazovat, tak si akorat tak zhorsite mezi sebou vztah..
Proc si s dcerou nikdy na tohle tema nepromluvía?
@ontarova.stara píše:
A nestacil by popel, hrach, cocka a kroupy? Jako za starych dobrych casu Popelky?
nevím, jestli chci, aby dceru/y šu. kal nějakej footfetišista ![]()
Ale tak dceři do pokoje nelezu, uz vubec ne kdyz neni doma..
Uz bych se ji vubec nehrabala v jejich vecech.
Proc mi prijde jednoduzsi mit dceru nejpozdeji od prvni menstruace periodicky poucenou ohledne bezpecneho sexu, pohlavene prenosnych chorobach, moznostech antikoncepce a mit s ni vztah na urovni dospely-dospely, nez resit, jaktoze (legalne) sexuje, jak tomu zabranit a jak ziskat nejake dukazy o jejich soukromych aktivitach z odpadkoveho kose? ![]()
@Betty MacDonald píše:
Tys byla vždycky mimo, jseš mimo a vždycky budeš mimo. Dávala jsem tvé příspěvky číst mým dcerám… Líbaly mi nohy a jsou šťastné, že se nenarodily tobě.Nadsázka, všichni víme, že jsi troll.
Ja jsem dceri taky predstavila meh
.
A sama uznala, ze je rada, ze ma hodnou, chapajici matku
, hele Bett nerozciluj se Meh je stejne orave jen ten troll ![]()
@T.Petr píše:
A bylo to prd platný![]()
Stejně nakonec zdrhla na ples a princ ji oš…
![]()
![]()
![]()
![]()
Na druhou stranu, lepsi prudit jako tchyne princatko, nez treba Lojzu z Lanskrouna.
Ted jsem se uplne zasnila…k Westminsterskemu opatstvi prave prijizdi v kocaru Ontarka seniorka, maminka budouci manzelky pristiho britskeho krale George, ktery (dle kuloaru) ma pro tchyni velkou slabost a neda na ni dopustit, neb mu pripomina pred jeho narozenim tragicky zesnulou babicku Dianu. Budouci vevodkyne z…(se jeste uvidi, co mlade Ontarce Charles prideli) vyrustala v prakticky proletarskem prostredi ve stredu (predmesti zvazujeme) moravske metropole…
Samozrejme predpokladam, ze mi ta Williamova Kacaba na tu slavu zapujci Dianinu perlovou tiaru. A Ontarovi take nejaky hacafracek prideli, aby nemusel provetravat maturitni sacko, pripadne smoking z tanecnich.
Příspěvek upraven 25.01.21 v 18:42
@me57h píše:Škoda, že jsem Tě neznala dřív.
Sexuálnímu životu šestnáctileté jde zabránit dost snadno.
@Anonymní píše:
Holky já jsem měla za to že je to rozumná holka. Jak se mám vypořádat s tím že už není panna?
První šok přejde, pokud jsi to vůbec netušila.
Mluv s ní, s rozumem tohle nemá moc společného, zamilovala se ![]()
Chápu Tě, já to přesně v tomhle věku zažila u synka.
Jakože moje dítě už???
![]()
Vždyť je to dítě!
![]()
No, už není ![]()
Určitě bych nic nevyčítala, nezakazovala.
Zařídila bych dceři antikoncepci a dala bych s ní řeč.
Neděje se nic strašnýho, čeká to každýho ![]()
@me57h píše:
No už jsem psala. Nastavit jasné hranice, nenechávat přespat mimo bydliště, rozumná večerka. + současná situace tomu celkem nahrává, za covidu nepouštět ven.
Covidopoblázenkyně?
@stinga
Spis ji to nikdy nenapadlo.
doma ji to asi zakazovaly, aby provozovala sex. A nikdy ji nenapadlo dělat to venku
![]()
@LydiaD píše:Šok to je..Hold kazda matka se s tim musi smirit..
První šok přejde, pokud jsi to vůbec netušila.
Mluv s ní, s rozumem tohle nemá moc společného, zamilovala se
Chápu Tě, já to přesně v tomhle věku zažila u synka.
Jakože moje dítě už???![]()
![]()
Vždyť je to dítě!![]()
No, už není
Určitě bych nic nevyčítala, nezakazovala.
Zařídila bych dceři antikoncepci a dala bych s ní řeč.
Neděje se nic strašnýho, čeká to každýho
Jsem si jista, ze me57h ma nad dvermi do detskeho pokoje Arbeit macht frei. Beze srandy.