Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@ontarova.stara píše:
A pokud ani tyto jemne naznaky nepomohou, muze si rodic vypomoci i pasazi ze Zahorova loze…Životě lidský i beztoho krátký,
To uz snad pochopi vaznost situace i nadrzeny pubescent.
a škoda tvého panenského mládí!
Obrať se, utíkej, co ti síla stačí,
dokud kyj ohromný na tě nepřikvačí
a neroztříští tvou hlavičku v kusy!
@Zatimtajnej píše:
To je problém demokracie tohle. Zákonitě k tomu vede. Holt musíme počkat, až lidi dostanou rozum, a zavládne tu anarchie. Do té doby…vydržať!
Nene, válčit rozumnými a podloženými argumenty na webu. Zahánět tmu světlem. ![]()
Citát
„Veškeré zlo pochází z nečinnosti dobra!“
Radši uvedu jen iniciály autora: F. M.D.
@M_Vladim píše:
To spíš zní jako: Chyť příležitost za pačesy a buš do toho, dokud můžeš!
Kdyz se u toho budes se sekerou (zastupujici kyj) kyvat jako starej Bruna, prejde chut na sex kazdeho.
Já bych si s dcerou sedla, ale rozhodně bych nezačala tím, že jsem našla u ní v koši těhotenský test. Probrala bych s ní, jak se má chránit a tak. Moje máma se mnou nikdy tyhle věci neprobírala, bylo to pro ní vždycky pasé, nechráněný sex jsem nikdy neměla, ale pro těhotenský test jsem taky musela kvůli zpožděné ms. Takže ten těhotenský test v koši nemusí znamenat, že se nechrání.
@ontarova.stara píše:
Kdyz se u toho budes se sekerou (zastupujici kyj) kyvat jako starej Bruna, prejde chut na sex kazdeho.
Já těžko, nemusím.
… Já tam čtu něco jiného, něco jako: život je krátký, užij si, než tě smrt dožene. ![]()
@Věčně naštvaná píše:
Hele, já byla celkem vynervovaná a antikoncepci jsem nevěřila, takže když se ms zpozdila, i když jsme se chránili, bála jsem se, že něco selhalo. Třeba je taky jen taková stresařka, jako já..
Jj to je mi jasny
pamatuji na sebe 🙈
Zalezi, jak to pani s dcerou ma. Docela me prekvapuje, co tak obcas v okoli zaslechnu, ze v dnesni dobe je to furt t
akovy tabu
@Florimo píše:
Jj to je mi jasnypamatuji na sebe 🙈
Zalezi, jak to pani s dcerou ma. Docela me prekvapuje, co tak obcas v okoli zaslechnu, ze v dnesni dobe je to furt takovy tabu
Je. A media to přikrmují. Radši krvák, než někoho nahatýho.
![]()
Cituji media proto, že jsou většinovým tvůrcem postoje společnosti - stařešiny u táboráku už těžko někdo poslouchá. ![]()
Jen jsem to dopsal a koukám:
www. novinky. cz/krimi/clanek/muz-na-opavsku-zneuzil-desitky-nezletilych-divek-platil-jim-a-daval-drogy-40348976#seq_no=8&dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky. web. nexttoart&dop_req_id=23cjOtoAlKb-202101261153&source=article-detail
Takže v 16 a s přítelem a ještě s obavami - v klidu. ![]()
Ja měla sex v 16 ti letech a rozhodně mě to psychicky nijak nepoškodilo. Důležité je jí říct, pokud to neví, jak to s pořízením miminka funguje. A myslím že sex doma je přijatelnější než někde v lese/na lavičce / v autě. Věkový rozdíl není nikterak zavratny.
Spíš zamakat na důvěře, aby kdyby byl problém přišla ho řešit s vámi a neudělala nějakou blbost. ![]()