Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@mertas píše:
@Etcetera78 jo to jo, ale když jsem řekla, že se tedy domluvím s kamarádkama na kafe nebo že pojedu na výlet, tak mi řekl, dělej jak chceš jsi dospělá, ale počítej s dvakrát větší odezvou. takže já mám sedět v koutě jak slepice zatímco oni si spolu hrajou a smějou se a nikdo si nevzpomene, že jsem taky doma
a jdeš si hrát někdy s nima? A ani promluva v jeho světlých chvilkách nepomáhá? A jak to myslela s tou větší odezvou? Co to je za výhrůžku?
@mertas píše:
protože ho mám ráda a když jsme spolu sami, tak je to úžasný chlap. poblbneme, zasmějem se, jdeme na procházku, povídáme si, doma pomáhá, ale to jen do té doby než si jde pro malého. jakmile ho vrátí je zase zpátky super manžel…nechápu to
Toto hovoria aj manzelky alkoholikov… ze ked je triezvy, tak…
@G12 píše:
Sebrala bych se a jela pryč bez ohledu na jeho komentáře.
to bude asi nejlepší co můžu udělat
@mertas ten tvůj chlap je celkem despota, nevím proč s ním jsi, ale to je tvoje věc, nicméně já bych o svém volném čase s ním taky nediskutovala, když on s tebou neprobere ten svůj… Vem si příklad z jeho názoru, ať očekává dvakrát větší odezvu
takovéhle vyhrožování opravdu miluju
mimochodem můj bývalý byl stejný, trvalo mi dlouho než mi došlo, že jsem jeho poskok, který je mu kdykoliv k dispozici a řekla jsem dost.
@Colombina nic ani světlá chvilka…tak at si je s malým sám. celkově ve všem. malý se mě sice bude ptát kam jdu, ale já mu to vysvětlím. manžel at se s tím popera pak jak chce. co tím myslím…půjdu někam já, tak on si bude chodit dvakrát víc… na to kolik mu je mi někdy příjde na nevyzrálého patnáctiletého puberťáka
@G12 píše:
Sebrala bych se a jela pryč bez ohledu na jeho komentáře.
Proč začátek bych udělala totéž.
@mertas Ale na druhou stranu nechápu proč by musel s tebou v klidu kouřit a pít kafíčko, když má jednou za dva týdny dva dny syna.
@xCharlie máš pravdu…na co ze sebe dělat slepici, když on to stejně nikdy nedocení
@meduzza dobře, to je taky pravda, ale proč by si zakladatelka tedy nemohla udělat vlastní plány??? Co je to za vyhrožování???
@mertas píše:
já sedím jak trubka sama celé dny budto v kuchyni nebo obýváku, ale když tedy řeknu, že mě vážně nebaví sedět sama celé dny a půjdu někam s kamarádkama nebo si zajedu na výlet tak už je zle. to mi jen odpoví dělej jak myslíš, seš dospělá, ale počítej s dvakrát větší odezvou.
Také bych odjela pryč. S jakou odezvou
?
@xCharlie píše:
@meduzza dobře, to je taky pravda, ale proč by si zakladatelka tedy nemohla udělat vlastní plány??? Co je to za vyhrožování???
To taky nechápu, však píšu, ať si s ním hlavně nepořizuje dítě. Já bych tam s nimi nebyla. Jen ta představa o životě obou je rozdílná
. Už ten pohled jaký na ní má a jak jí dává najevo co její rodiče. To jsou snad věci, které se vůbec ve vzájemné úctě nevytahují
.
@mertas píše:
Jenomže od nepůjde s ním se nedá vůbec mluvit. jemu je to jedno, pro něj jsem jen semetrika co nesnáší jeho děcko
A toto tobe vyhovuje?
@meduzza a proč by jako nemohl si jít se mnou vypít kafe a zakouřit což mu zabere tak 15 min? jo jednou se stalo, když viděl, že jsem už fakt řádně nakrknutá tak jsem vařila jim polívku a ještě něco tak co půl hodiny za mnou na cigáro přišel…jeden den ze všech světlá výjimka…jinak to stojí za starou bačkoru..jojoo. zítra mě doma nebude, v sobotu nastupuju do práce pak večer půjdu s kamarádkama a v neděli taktéž ráno tradááá
@mertas píše:
@Etcetera78 jo to jo, ale když jsem řekla, že se tedy domluvím s kamarádkama na kafe nebo že pojedu na výlet, tak mi řekl, dělej jak chceš jsi dospělá, ale počítej s dvakrát větší odezvou.takže já mám sedět v koutě jak slepice zatímco oni si spolu hrajou a smějou se a nikdo si nevzpomene, že jsem taky doma
A to znamena jako co?
@meduzza píše:
To taky nechápu, však píšu, ať si s ním hlavně nepořizuje dítě. Já bych tam s nimi nebyla. Jen ta představa o životě obou je rozdílná. Už ten pohled jaký na ní má a jak jí dává najevo co její rodiče. To jsou snad věci, které se vůbec ve vzájemné úctě nevytahují
.
to ne no…tohle od něj bolí hodně…ale mu to je jedno