Vyvdané dítě - manžel sobec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
975
27.2.14 14:32

@mertas - Tak co je to za vztah, kdyz se s nim absolutne neda mluvit? nicis si zivot, misto toho, aby jsi toho sobce a tyrana tvrde poslala do haje. Lepsi to nebude. Jenom horsi…A kdyz syn vyroste a nebude ku vam tak casto jezdit, bude zase neco jineho…myslim, ze casu a nervu s nim si promrhala az prilis, nechces to ukoncit a konecne zacit zit v klidu a pohodovem vztahu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972
27.2.14 14:36
@mertas píše:
Jenže s ním se mluvit absolutně nedá :( na prvním místě jen jen jeho syn..ale u něj na prvním místě. u mě byl manžel…do včerejška a pokud mě nezačne konečně brát vážně tak je mi líto

On nic vážně brát nezačne. Možná pokud ho „vystrašíš“ rozchodem bude slibovat, ale to je tak asi všechno. Vůbec nechápu, jak žít s člověkem, se kterým se nedá diskutovat. On prostě řekne bude to tak a přes to vlak nejede, pokud to chápu dobře. Ale to by se v mým případě sakra spletl.
A navíc v manželství by měli být partneři pro sebe na prvním místě, pak až děti. Tak to prostě je… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
984
27.2.14 14:37

To, že je na prvním místě u manžela syn, se dá pochopit. To, že se mu maximálně věnuje, když je u vás a občas i rozmazluje, je docela normální. Má špatné svědomí, takže chce být pro syna pořád otcem a vzorem i když s ním nemůže být denně, sice způsob jak to dělá je špatný, ale co už. Jak se ovšem chová k tobě je nepřípustné. Já bych si s ním dnes sedla a v klidi řekla:,, Helé já tě mám opravdu ráda a věř nebo ne, ale tvýho syna taky, jenomže tahle situace je pro mě už neúnosná. Takže bych moc chtěla, aby jste mě do svého progrymu zapojili. nemusím vám stát za prdelou celej den, ale taky nemýním sedět jako tydýt a čekat až vy si pohrajete a všimnete především ty, že jsem tady i já. Jestli tak moc nechceš, abych s tvým synem, měla alespoň kamarádský vztah, tak mi nebudeš bránit, abych si zase já udělala svůj program a opavaž se mi vyhrožovat, že se mi to vrátí. Já pro tebe a tvýho malého dělám víc než dost a to má povinnost tedy rozhodně není. je to tvůj syn tak si mu vař, per, choď k doktorovi a vše co je s ním spojené dělej sám. Já si pojedu za svýmy koníčky, udělám si svůj program a ty si můžeš utužovat vztah, ale beze mě." Nezlob se na mě, ale tomuhle jsi měla udělat přítrž už dávno. ty jsi jeho syna neporodila, takže k nělu nemáž absolutně žádnou povinnost, anad jen ho tolerovat a nestěžovat mu pobyt. vůbec tam nemusíš sedět. Buď si tě začnou všímat a občas tě zapojí do hry či co budou dělat nebo kup ty bonbóny a jeď za ségrama. Jestli bude i tak problém pak nevím na co by jsi měla čekat. S takovým člověkem si dítě nepořizuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
27.2.14 14:40

No tak kdybych řekla, že pokud se to nezmění tak jdu, tak on mi řekne tak jdi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
27.2.14 14:41

@LenaNell máš nejspíš pravdu…ale on si myslí, že mi vadí že si s ním hraje atd jenže to mi je jedno mě jde o jeho přístup

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
27.2.14 14:42
@mertas píše:
No tak kdybych řekla, že pokud se to nezmění tak jdu, tak on mi řekne tak jdi

Protoze si je jisty, ze ty nikam nepujdes :? To je vazne bezva milujici manzel :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
27.2.14 14:43
@mertas píše:
No tak kdybych řekla, že pokud se to nezmění tak jdu, tak on mi řekne tak jdi

Hm, tak to bude ta „opravdová láska“…
co na to říct :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
27.2.14 14:44

@LenaNell - hezky napsane, ale myslim, si, ze by nepomohl ani rozhovor…Mozna by to vydrzelo mesic, mozna…Mne jenom rozum stoji na tim, jak s takovym nechci rict co, zustala tak dlouho a neplanuje ho ani opustit. Takovym chlapem bych opovrhovala, hnusil by se mi a nedokazala ho uz milovat, co by se ke mne takto zacal chovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
27.2.14 14:45

A víte co holky, dopiju kafe a jdu na bazén. za hodinu příjde domů tak at ví, jak se domů chodí když ho nikdo nečeká…proč čekat do zítra než příjde s malým

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
984
27.2.14 14:47

@mertas Řekni mu, že ti vůbec nevadí, že se mu tak moc věnuje a že to chápeš, ale že by jsi se chtěla k ním připojit, být s nimi a stát se součástí jejich vztahu, alespoň do mírý, která je možná. Ale pokud ti řekl ať jdeš, promiň, ale proč tam jsi. On tě vyloženě vykořišťuje. Chce pro svého syna služku, ale ty chceš být víc. Každopádně ať to dopadne jakkoliv, máš na víc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
27.2.14 14:47
@mertas píše:
A víte co holky, dopiju kafe a jdu na bazén. za hodinu příjde domů tak at ví, jak se domů chodí když ho nikdo nečeká…proč čekat do zítra než příjde s malým

Dobre, proc to odkladat :D Kazdopadne ale nesmis povolit, protoze pak uz by si byl tim tuplem jisty, ze s tebou muze orat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
984
27.2.14 14:50

@margotkaa taky si to myslím, snad by pomohlo zbalit věci a počkat si až se doplazí a bude prosit ať se vráti. Někdy, občas, zřítka se lidé mění nebo spíše se dokáží určitý čas přetvařovat, ale v jádru zůstanou stejní. Já bych s takým člověkem nezůstala a ještě bych děkovala za to, že s ním nemám dítě. Ještě je pořá šance mít fajn chlapa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33594
27.2.14 14:50
@mertas píše:

Správný přístup, jdi, žijeme jen jednou. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
27.2.14 14:51

@mertas - nazoru mas uz tady hodne a vsechny se shoduji, je na Tobe, jak se svym zivotem nalozis. Jestli ho obetujes sobeckemu tyranovi, ktery Te podle me nemiluje-choval by se k Tobe jinak, anebo si zivot prozijes v klidu a v pohode s nekym jinym.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
27.2.14 14:55

@LenaNell - i kdyby se doplazil a prosil, uz bych se k nemu nevratila, snazil by se mozna mesic a zaclo by to vsechno znovu, tyran zustane tyranem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí