Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@mertas Nečetla jsem diskusi… kromě toho, že se tvůj partner chová jako hovado, mě zarazila ještě jedna věc, to s těmi bonb=ony pro holčičky. Proč s ním takovou věc konzltuješ? Tak snad než tam jedete, koupíš nějaké sladkosti a je to, ne? Tohle nechápu.
@Denisa56 píše:
@mertas Nečetla jsem diskusi… kromě toho, že se tvůj partner chová jako hovado, mě zarazila ještě jedna věc, to s těmi bonb=ony pro holčičky. Proč s ním takovou věc konzltuješ? Tak snad než tam jedete, koupíš nějaké sladkosti a je to, ne? Tohle nechápu.
presne tak. Ma Te uplne v hrsti a ovlada Te jako robota. UTEC dokud je cas, uz prilis mnoho casu jsi promrhala.
@mertas píše:
A víte co holky, dopiju kafe a jdu na bazén. za hodinu příjde domů tak at ví, jak se domů chodí když ho nikdo nečeká…proč čekat do zítra než příjde s malým
Vim, ze se s nim mozna neda mluvit. Ale prijde mne, ze take trochu kolem sebe kopes jak mala holka. Trucovani moc nepomuze…
Začala bych tím, že jeho víkendy se synem budu brát jako příležitost vypadnout a udělat si svůj program a zároveň tak otestovat jeho reakce.
Osobně bych s takovým člověkem nebyla. ![]()
Bonbony pro vlastní neteře bych koupila sama, proč to chceš po něm?
Leda že u vás nakupuje on, to pak jo.
S těma bonbonama…peníze měl u sebe zrovna on…a jak jsem ho pak dotáhla k obchodu, řekl mi pokud na ně máš tak je kup…jo a nejsou to neteře, ale moje malé sestřičky
tatka si vzal o dost mlaší partnerku ![]()
@mertas píše:
S těma bonbonama…peníze měl u sebe zrovna on…a jak jsem ho pak dotáhla k obchodu, řekl mi pokud na ně máš tak je kup…jo a nejsou to neteře, ale moje malé sestřičkytatka si vzal o dost mlaší partnerku
Bych se asi před tím obchodem neudržela a neručila bych za sebe. ![]()
Je to opravdu hajzlík a šla bych od něho co nejdřív. Promiň za upřímnost ![]()
@mertas píše:
S těma bonbonama…peníze měl u sebe zrovna on…a jak jsem ho pak dotáhla k obchodu, řekl mi pokud na ně máš tak je kup…jo a nejsou to neteře, ale moje malé sestřičkytatka si vzal o dost mlaší partnerku
ten se vyziva v tom, ze Te sikanuje a ublizuje…Ty dokazes takoveho cloveka milovat??? Nemyslim jenom ty blby bonbony, ale to vsechno, co Ti provadi…Ja Te nechci urazit, ale jestli nemas psychicky problem, ze s timto tyranem zijes a milujes ho.
@mertas podle tvého příspěvku si tě bohužel partner vůbec neváží a nebere tě jako sobě rovného, což je ale základ dobrého vztahu ![]()
Asi by jsi mu měla dupnout na krk, protože po dobrém to u vás asi nepůjde ![]()
Přeju hodně sil…
Promin, ale utec. On te nemiluje ani za mak, cim dele to udelas, to
Im vic to bude bolet a muzes si nest nasledky dal
Ja cekala, take jsem mela skveleho milujciho manzela nez prisly jeho deti. A vis jak jsem postupne skoncila? Bez sebevedomi a ztrapeni mi vypadaly vlasy. Utekla jsem po 6letech a ted? Ted mam opravdu bajecneho npveho. manzela, ktery mi to uz 9 let dokazuje oprabdovou laskou a uctou- jo a nasel si me bez vlasu? Ktere mi marostly zpet az po porodu.
Připojuji se k těm, co radí co nejrychlejší útěk. A pokud chceš zůstat, tak se určitě řiď příkazem tvého muže a mezi jeho syna a něj se nemontuj. Prostě, když bude syn u vás, odejdi a ať se tatínek stará. On se sice věnuje synovi naplno, ale bohužel jen v kategorii příjemných věcí, tj. hraní, filmy, sladkosti. Dala bych mu pocítit, že dítě jsou i „vopruzy“ typu čištění zůbu, hygiena, špinavý oblečení, návštěva doktorů, nemoci, výměna poblinkanýho ložního prádla apod.
Tak v poblinkaném někdy i jinak znečištěném ložním prádle a oblečení nechávám tatínka se vymáchat samotného. ani by mě nehlo. však on na vše příjde sám. jemu dítě přeroste přes hlavu. a co malého od jeho matky nebo babičky jeho matky dostanem tak špinavého jak sviňa…on s tím nehodlá nic dělat..jen mu vypere, ostříhá nehty a finito. nadávala jsem mu at jí něco řekne, ale prý by to k ničemu nebylo…tak at dělá jak myslí. já se jednou budu starat o své dítě podle svého nejlepšího rozhodnutí a uvážení a pokud jemu jeho prvorozený syn bude v patnácti skákat po hlavě jeho problém. už jsem se zařekla. jeho dítě jeho starost
@mertas píše:
A víte co holky, dopiju kafe a jdu na bazén. za hodinu příjde domů tak at ví, jak se domů chodí když ho nikdo nečeká…proč čekat do zítra než příjde s malým
A jak bylo? ![]()
@Nelisa jooo to jsem zapomněla napsat. bazén se nakonec nekonal ![]()
místo toho se konala bojová porada s manželem…řekla jsem mu že buďto hodí zpátečku a začne mě taky respektovat nebo odcházím…nečekal to, zarazil se a ejhle nakonec malý zítra místo k nám jde k babičce
![]()