Vyvdané dítě - manžel sobec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10185
27.2.14 14:56

@mertas Nečetla jsem diskusi… kromě toho, že se tvůj partner chová jako hovado, mě zarazila ještě jedna věc, to s těmi bonb=ony pro holčičky. Proč s ním takovou věc konzltuješ? Tak snad než tam jedete, koupíš nějaké sladkosti a je to, ne? Tohle nechápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
984
27.2.14 14:57

@margotkaa JO TE JE PRAVDA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
27.2.14 14:58
@Denisa56 píše:
@mertas Nečetla jsem diskusi… kromě toho, že se tvůj partner chová jako hovado, mě zarazila ještě jedna věc, to s těmi bonb=ony pro holčičky. Proč s ním takovou věc konzltuješ? Tak snad než tam jedete, koupíš nějaké sladkosti a je to, ne? Tohle nechápu.

:palec: presne tak. Ma Te uplne v hrsti a ovlada Te jako robota. UTEC dokud je cas, uz prilis mnoho casu jsi promrhala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30957
27.2.14 15:01
@mertas píše:
A víte co holky, dopiju kafe a jdu na bazén. za hodinu příjde domů tak at ví, jak se domů chodí když ho nikdo nečeká…proč čekat do zítra než příjde s malým

Vim, ze se s nim mozna neda mluvit. Ale prijde mne, ze take trochu kolem sebe kopes jak mala holka. Trucovani moc nepomuze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
27.2.14 15:03

Začala bych tím, že jeho víkendy se synem budu brát jako příležitost vypadnout a udělat si svůj program a zároveň tak otestovat jeho reakce.
Osobně bych s takovým člověkem nebyla. :nevim:
Bonbony pro vlastní neteře bych koupila sama, proč to chceš po něm? :think: Leda že u vás nakupuje on, to pak jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
27.2.14 15:19

S těma bonbonama…peníze měl u sebe zrovna on…a jak jsem ho pak dotáhla k obchodu, řekl mi pokud na ně máš tak je kup…jo a nejsou to neteře, ale moje malé sestřičky :) tatka si vzal o dost mlaší partnerku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972
27.2.14 15:24
@mertas píše:
S těma bonbonama…peníze měl u sebe zrovna on…a jak jsem ho pak dotáhla k obchodu, řekl mi pokud na ně máš tak je kup…jo a nejsou to neteře, ale moje malé sestřičky :) tatka si vzal o dost mlaší partnerku :)

Bych se asi před tím obchodem neudržela a neručila bych za sebe. ;)
Je to opravdu hajzlík a šla bych od něho co nejdřív. Promiň za upřímnost :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
27.2.14 15:34
@mertas píše:
S těma bonbonama…peníze měl u sebe zrovna on…a jak jsem ho pak dotáhla k obchodu, řekl mi pokud na ně máš tak je kup…jo a nejsou to neteře, ale moje malé sestřičky :) tatka si vzal o dost mlaší partnerku :)

8o 8o 8o 8o ten se vyziva v tom, ze Te sikanuje a ublizuje…Ty dokazes takoveho cloveka milovat??? Nemyslim jenom ty blby bonbony, ale to vsechno, co Ti provadi…Ja Te nechci urazit, ale jestli nemas psychicky problem, ze s timto tyranem zijes a milujes ho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
27.2.14 15:37

@mertas podle tvého příspěvku si tě bohužel partner vůbec neváží a nebere tě jako sobě rovného, což je ale základ dobrého vztahu :oops:
Asi by jsi mu měla dupnout na krk, protože po dobrém to u vás asi nepůjde :nevim:
Přeju hodně sil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
984
27.2.14 15:39

Utíkej pryč, spíš utíkej za štěštím které u něj nenajdeš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kotatko77
27.2.14 18:21

Promin, ale utec. On te nemiluje ani za mak, cim dele to udelas, to
Im vic to bude bolet a muzes si nest nasledky dal
Ja cekala, take jsem mela skveleho milujciho manzela nez prisly jeho deti. A vis jak jsem postupne skoncila? Bez sebevedomi a ztrapeni mi vypadaly vlasy. Utekla jsem po 6letech a ted? Ted mam opravdu bajecneho npveho. manzela, ktery mi to uz 9 let dokazuje oprabdovou laskou a uctou- jo a nasel si me bez vlasu? Ktere mi marostly zpet az po porodu.

• Citovat
  • Upravit
1055
27.2.14 20:32

Připojuji se k těm, co radí co nejrychlejší útěk. A pokud chceš zůstat, tak se určitě řiď příkazem tvého muže a mezi jeho syna a něj se nemontuj. Prostě, když bude syn u vás, odejdi a ať se tatínek stará. On se sice věnuje synovi naplno, ale bohužel jen v kategorii příjemných věcí, tj. hraní, filmy, sladkosti. Dala bych mu pocítit, že dítě jsou i „vopruzy“ typu čištění zůbu, hygiena, špinavý oblečení, návštěva doktorů, nemoci, výměna poblinkanýho ložního prádla apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
27.2.14 21:13

Tak v poblinkaném někdy i jinak znečištěném ložním prádle a oblečení nechávám tatínka se vymáchat samotného. ani by mě nehlo. však on na vše příjde sám. jemu dítě přeroste přes hlavu. a co malého od jeho matky nebo babičky jeho matky dostanem tak špinavého jak sviňa…on s tím nehodlá nic dělat..jen mu vypere, ostříhá nehty a finito. nadávala jsem mu at jí něco řekne, ale prý by to k ničemu nebylo…tak at dělá jak myslí. já se jednou budu starat o své dítě podle svého nejlepšího rozhodnutí a uvážení a pokud jemu jeho prvorozený syn bude v patnácti skákat po hlavě jeho problém. už jsem se zařekla. jeho dítě jeho starost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
27.2.14 21:38
@mertas píše:
A víte co holky, dopiju kafe a jdu na bazén. za hodinu příjde domů tak at ví, jak se domů chodí když ho nikdo nečeká…proč čekat do zítra než příjde s malým

A jak bylo? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
27.2.14 21:49

@Nelisa jooo to jsem zapomněla napsat. bazén se nakonec nekonal :(:( místo toho se konala bojová porada s manželem…řekla jsem mu že buďto hodí zpátečku a začne mě taky respektovat nebo odcházím…nečekal to, zarazil se a ejhle nakonec malý zítra místo k nám jde k babičce :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí