Vyvdané dítě - manžel sobec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11462
28.2.14 11:57

Jak moc muze byt spinave dite co jde z domu. Kalhoty? Bunda? Boty? Cepice?
Ty cista. On cunatko.
Prehanis.
Tak hlavne abyste to s manzelem ve volnrm veceru vyresili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2205
28.2.14 12:00

Kdo chce hledá způsoby, kdo ne, hledá důvody ;) neřeš tu děcko, to za nic nemůže a neřeš ani ex, do té ti nic taky neni, tvůj partner je trouba, ten by to měl řešit a vyřešit ;) obávám se, že to je, ale jaksi slepá ulička…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
28.2.14 12:02

Jo jsem ráda z toho důvodu, že to bylo z manželovi strany a tak nějak tiše doufám, že si konečně pořádně promluvíme. a pokud vím, nikdy jsem tu nezmínila nic o tom, že bych dítěti byla nějak,,vzdálená,,. kolikrát jsem ho hlídala jak byl manžel v práci, chodím pro něj ho vyzvedávat od matky, někdy i vracet, vodím ho ke své rodině když jsem s ním sama, nebo jezdíme spolu sami na výlety, loni např. dinopark nebo koupaliště atd. byla jsem s ním vícekrát sama než s ním i s manželem. a pokud vím, tuto diskuzi jsem nezakládala o tom, že nemám s malým žádný vztah, ale o tom, že se s jeho otcem nedá domluvit na ničem. na žádných pravidlech, které by u nás pro všechny platili. a že manžel dělá vše jak chce jeho syn, a já když se ozvu tak řve a že ted mi za to, že jsem chtěla koupit bonbony pro své sestry, protož malý je u nich bagruje na kila po mě řval at se mezi ně nepletu. dobře, beru to s tím jídlem..možná to beru podle sester..všechny jedly normálně, ale co už dobře toto beru… ale nenechám na sebe od chlapa řvát za to, že chci nějaký pravidla a že mě štve že čtyřleté dítě pomalu někdy krmí…možná některým z vás to je šumák, ale mě ne, budu v tom dalších x let než vyroste a nervíky jsou také jen jedny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
28.2.14 12:02

Připadá mi, že moc tlačíš na pilu. S jídlem, s oblečením, s výchvou…jako bys ty byla jediná, kdo se dokáže o kluka správně postarat. Trochu uber páru a hoď se víc do pohody a neřeš všechny záležitosti jako by to bylo něco neskutečně zásadního. Trochu nadhledu, humoru a tolerance by ti asi neuškodilo. Pro tebe jsou všichni asi nemožní - bejvalka, že dává kluka ušpiněného, partner, že s ním není řeč a jen rozmazluje, malej, že nejí atd. Kašli na to, jsou to tvoje nervy, který si tímhle neustále řešícím postojem ničíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jemys
28.2.14 12:03

@mertas Tak prostě vem pro kluka oblečení a u tchyně se převlékne, ne?
Hlavně si fakt zkuste vymyslet nějaký program - jako normální rodina.
V prvním příspěvku si stěžuješ, že trávíš víkendy sama, páč chlap je jen s dítětem. Proč nejsi s nima? Proč nehrajete nějaký hry? Nejdete na výlet? To že si se mnou chlap nevykouří cigáro, páč si hraje s dítětem nevidím jako extra problém. Tady nejde o přetahovanou, s kým stráví o víkendu víc času. Jako rodina máte trávit čas dohromady a né se o chlapa přetahovat s dítětem

• Citovat
  • Upravit
19609
28.2.14 12:04
@Lady Bee píše: Četla jsem tuto diskuzi a neměla jsem nějak chuŤ přispívat, myslela jsem, že si fajn ženská co má doma chlapa ňouma, ale z tvých posledních příspěvků začínám nabírat dojmu, že jsi jen tele, které tu situaci prostě nezvládlo :palec: klasická macecha, která žárlí na 4letý dítě a které neposlouchá jak švýcarský hodinky, sama děti nemáš, tak neřikej jak ty bys tamto a jak tohle by u tebe neprošlo a ještě jsi tak trošku hloupá, radovat se nad tím, že se situace vyřešila tak, že děcko jde k babičce 8o no to si to vyřešila!!! Jen si oddálila problém, které stejně za chvíli praskne a dávat děcko k babičce pořád, když ty se umaneš asi taky moc nejde 8o a hlavně by si zasloužil přes čumák partner, ten řeší problémy stejně jako ty, tzn. vůbec!!!Někdy mi už opravdu lezou na nervy všechny ty zvlykající ublížený macechy, to je pořád jeden a ten samej scénář :cert:

Souhlasím :potlesk: A když to tak zpětně pročítám, je mi toho kluka asi i líto :roll:
Možná by si měla macecha uvědomit, že bude hůř…občas dítě vyjádří i svůj vlastní názor ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
28.2.14 12:07

@mertas Je to hlavně chyba ve vaší komunikaci, jste dospělí, ale nedokážete se domluvit. Ono taky záleží, jak se co řekne, na tónu a tak. To nemůžu posoudit, jak spolu mluvíte. Ale s těma bonbónama to fakt nechápu, ty u sebe běžně nemáš v penžence třeba stovku, že musíš i takovou prkotinu řešit s ním?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2205
28.2.14 12:08

@mertas Mě příjde, že máš dost smíšené pocity, nevíš jestli být naštvaná víc na partnera, nebo na to, že partner má ještě dítě a samozřejmě se to odráží nebo do budoucna bude odrážet na tom děcku, ptž averze rychle narůstá, takových tu je XY ;) opravdu ti přeju aby partner nějak zakročil, samozřejmě na něj musíš v klidi, i když tak nějak o tom pochybuji, ptž evidentně to neni poprvé co to řešíte… a lidi se nemění ze dne na den a i přestože teď ti hraje do karet a dělá něco pro tvou spokojenost, tak bych se tím moc nechlácholila, až získá zase pevnou půdu pod nohama, tak zjistíš, že jste tam kde jste byli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
28.2.14 12:08

@Jemys jako to jo, ale převléct se může, ale já nechápu, že to jeho matce nevadí, jednou se dokonce stalo, že jsem si ho vyzvedávala, ona tam byla s babičkou a dávali mi plnou igelitku věcí s tím, že to nemá vyprané. tak jsem jim hezky rychle řekla, at si to nechají a nosil celou dobu to co má u nás. ono třeba jak jsme s malým sama, třeba na výše zmíněném výletu je to pohodička, srandujem, blbněme, JÍ normálně a problémy začnou až se objeví manžel, a když vidím, že vše jde normálně když je malý se mnou (normálně jí, obouvá se, oblíká, jak jsme sami doma tak si sám hraje atd. ) a jak se objeví on a najednou to nejde berou mě všichni čerti a když něco řeknu tak je zle. se mnou to jde v pohodě s tatínkem ne…ale tady v tom už není chyba ve mě, ale to si musí ujasnit manžel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
28.2.14 12:10

@Lady Bee uvidíme…každopádně teď nastupuju do práce a bude to zase jiné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
28.2.14 12:13

@mertas s tatínkem jsou si vzácnější, tak ten jejich kontakt probíhá holt jinak, než by sis představovala. Ono celkově - zajímalo by mě, kolik ti je - bys měla přijít na to, že lidi se nebudou chovat podle toho, jak to vyhovuje tobě a jak ty to považuješ za správné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140240
28.2.14 12:15

@mertas někdy mě připadne, že mluvíš rozumně a někdy, že mluvíš jak puberťačka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
28.2.14 12:18

Mertas
jsem s chlapem skoro tři roky, já mám dvě dcery a od dceru a syna. Dcera jeu nás šla do plné péče, kluk jezdí 1× za 14dní na víkendy. Vím o čem píšeš. Ze začáku to byl pro mě ale i pro holky teror-kluk mohl všechno tatínek se zněj málem doslova „posral“ kdykoliv něco chtěl. Kluk kradl peníze v eškole, holkám, babičce bylo vše vpořádku. Kluk dělal průsery ve škole-bylo vše vpořádku, skákalo se kolem něho a když jsem se ozvala že máme 4děti a ne jen jeho bylo mě řečeno-jeho ale nevidím a musím si ho užít ne…
tak jsem zvolila jinou taktiku, když byl u nás jela jsem třeba k našim, nebo si udělala program s holkama abych nepřekážela /neboj taky jsem několikrát slyšela že ho nesnáším/. No a nastala změna, tak po dvou letech-chlap pochopil že kluk je mamáne a vychcánek že donáší mamince co se u nás děje, že ktátoj chce jen když ví že sním něco podnikne, že se holkám posmívá že on u nás nic nemusí atd… asi chce vše čas. jsem sice stále ostražitá abych neřekla něco „nevhopdného“ ale ani chlap se sním už tak neprdí… jen je pravda žeaž tak hnusně se ke mě nechoval i když hádky byly a jsou u nás jen kvůli jeho ex a synovi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
28.2.14 12:22
@mertas píše:
@Etcetera78 jo to jo, ale když jsem řekla, že se tedy domluvím s kamarádkama na kafe nebo že pojedu na výlet, tak mi řekl, dělej jak chceš jsi dospělá, ale počítej s dvakrát větší odezvou. takže já mám sedět v koutě jak slepice zatímco oni si spolu hrajou a smějou se a nikdo si nevzpomene, že jsem taky doma

nevyhrožuj a udělej to, pane jak jsem mu pak scházela prostě nebudu vám překážet, užijte si víkend a ty si ho taky naplánuj… ale nadávání to už je holka moc :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1010
28.2.14 12:26

Než jsem měla vlastní děti tak jsem taky měla plno názorů na ty cizí, ale teď už to vidím jinak. Taky jsem si myslela, že moje děti budou jak ze škatulky, ale stačí vyjít ze dveří a otřou se o stěnu, auto a hned jsou jak šmudly. Jíst normální jídlo se jim nechce a kokinka by jedli na kila.

Můj názor? Matka dítěte nemusí kluka vychovávat špatně, ale on prostě zkouší co si může dovolit k vám. To vy musíte nastolit pravidla jak to ve vaší domácnosti chodí, ale pokud se nedohodnete vy dva tak se nediv, že toho dítko využívá. Zkus pozitivní motivaci na oba a věřím, že se to srovná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí