Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holka, je to sobec a ta jeho „ohromna laska“ k diteti…proc, kdyz je jeho syn nemocny, nesedi u neho celou noc tvuj muz, ale ty??? Utekla bych…Jedna s Tebou stylem „drz hubu, navar, vyper a vyzehli“ Jeho vubec nezajima, jaky mas nazor a co potrebujes, jestli Te neco trapi. Utec
@meduzza píše:
@mertas Ale na druhou stranu nechápu proč by musel s tebou v klidu kouřit a pít kafíčko, když má jednou za dva týdny dva dny syna.
Ale to je otázka tak 15 minut? To snad nikoho nezabije. Mně by vadilo to jeho chování, řvaní, osočování a připomínání rodiny. To do normální, zdravého vztahu, ve kterém je nějaká úcta a tolerance, nepatří.
@Cuddy ![]()
asi za mák mi to nevyhovuje
u mě je problém v tom, že ho mám strašně moc ráda a nechtěla bych o něj přijít. ale musím taky pochopit svoje práva, možnosti a hlavně myslet i trošku na sebe
Když bude mít kluka, tak se sbal a udělej si svůj program. Bez ohledu na jeho kecy. Jo a ani bych jim před odchodem jídlo nenachystala, ať se tatínek postará, když se do toho nemáš plést. A prostě bych to vyhrotila až tak, že by mu to třeba došlo, když po dobrým to nejde!
@mertas Bohuzel jsi obet toho, ze doma jsi nevidela funkcni rodinu. Jinak si toto neumim vysvetlit.
@margotkaa píše:
Holka, je to sobec a ta jeho „ohromna laska“ k diteti…proc, kdyz je jeho syn nemocny, nesedi u neho celou noc tvuj muz, ale ty??? Utekla bych…Jedna s Tebou stylem „drz hubu, navar, vyper a vyzehli“ Jeho vubec nezajima, jaky mas nazor a co potrebujes, jestli Te neco trapi. Utec
A ja se teda obavam, ze cim bude syn starsi, tim vice se k tobe bude chovat jako tatinek a budes sluzka a povl pro oba ![]()
@Colombina píše:
Ale to je otázka tak 15 minut? To snad nikoho nezabije. Mně by vadilo to jeho chování, řvaní, osočování a připomínání rodiny. To do normální, zdravého vztahu, ve kterém je nějaká úcta a tolerance, nepatří.
A osobne si myslim, ze se laska (to, jak ma clovek druheho rad) neprojevuje v tech idealnich chvilich. Neexistuje zadne… „ale jinak se chova pekne“… To, jak ma ten druhy rad a jak cloveka respektuje se poznava prave v tech tezkych chvilich, u vas je to obdobi, kdy je u vas jeho syn.
@medanek píše:
A ja se teda obavam, ze cim bude syn starsi, tim vice se k tobe bude chovat jako tatinek a budes sluzka a povl pro oba[/citace/
já se hlavně bojím toho co by se dělo kdyby přišlo naše dítě…nechci ho jen z tady toho důvodu…protože na rozdíly bych se určitě dívat nemohla a svoje dítě bych v žádném případě neomezovala
@mertas - vubec nemam dojem, ze by Te miloval a zalezelo mu na Tobe…miluje jenom sebe a to hodne moc, pak dlouho dlouho nic, pak sveho syna a pak mozna Tebe. Promin za uprimnost. Je to tyran a lepsi to nebude, bohuzel.
@margotkaa chápu, že přede mnou vždy upřednostní své dítě, ale neuvědomuje si že si mě vzal a tím pádem mám taky slovo a že nebudu kvůli jeho děcka sedět v koutě. jo pro malého udělám první poslední, ale ne za cenu vlastní oběti. a víš co mi včera řekl?? jeho bývalka ho dáva věčně ve špinavých věcech, neostříhané špinavé nehty, zuby nevyčištěné..a když jsem mu řekla at jí něco řekne, že to pak je jeho vizitka když s ním jde po venku tak mi řekne že s ní se nedá mluvit a at se nestarám, že on si ho za víkend dá do pořádku., to sice jo, ale v neděli ho vrátí a v úterý je kluk na tom stejně jak byl předtím a když jsem mu řekla že pokud takhle bude jednou chodit do školy tak nerada bych viděla to jak malého za to budou šikanovat tak mi řekne to by bylo jednou a už by se to nestalo já jsem táta tak se postarám aby se to neopakovalo. ale když mu řeknu tak to nedovol at chodí jak špindíra ted tak to ne, on své drahé bývalé neřekne ani muk, ale na ně hubu má dokořán
@mertas - chces takto prozit cely zivot? Navic je pravda, jak pisou holky, az syn povyroste bude si k Tobe dovolovat a chovat se jako k onuci podle vzoru sveho otce. Holka, na svete se najdou chlapi, kteri jsou fajn, tak PROC si chces znicit zivot timto blbcem? Ja osobne bych takoveho cloveka nedokazala milovat, hnusil by se mi.
Včera jsem si po přečtení jedné diskuze o svatbě říkala, jak bych se chtěla vdávat a dnes mě to zas přešlo, vidím, že i když jste po svatbě tak brzo, stejně to stojí za houby, tak alespoň za to dík…
Já bych si s ním sedla, že buď si určíme pravidl, že jako jeho žena mám nárok mu do výchovy do jisté míry mluvit, nebo si budu trávit ty dny podle svýho a nazdar…Napřed po dobrém a pak po zlém…
Můj názor je, že to stejně nevyřešíte, chová se děsně
@margotkaa víš, on je když jsme sami jak jsem výše psala úžasný chlap. hodný, pomáhá mi…vše je super až na osudných pár dní…a já když miluju tak pořádně a asi není dobré to, že nemám žádné své zájmy a jsem jen s ním…ted budu chodit do práce a tím pádem si zaplatím nějaké kurzy nebo kroužky a začnu taky trošku žít pro sebe.