Vyvdané dítě - manžel sobec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
244
27.2.14 13:56
@SlecnaSally píše:
Včera jsem si po přečtení jedné diskuze o svatbě říkala, jak bych se chtěla vdávat a dnes mě to zas přešlo, vidím, že i když jste po svatbě tak brzo, stejně to stojí za houby, tak alespoň za to dík…
Já bych si s ním sedla, že buď si určíme pravidl, že jako jeho žena mám nárok mu do výchovy do jisté míry mluvit, nebo si budu trávit ty dny podle svýho a nazdar…Napřed po dobrém a pak po zlém…
Můj názor je, že to stejně nevyřešíte, chová se děsně

mluvit se s ním nedá, podle něj jeho děcko nesnáším a pořád něco mám…takže zbývá druhá možnost…organizace času podle sebe…možná mu pak dojde, že mu bylo líp když měl babu doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
27.2.14 13:58
@mertas píše:
@margotkaa víš, on je když jsme sami jak jsem výše psala úžasný chlap. hodný, pomáhá mi…vše je super až na osudných pár dní…a já když miluju tak pořádně a asi není dobré to, že nemám žádné své zájmy a jsem jen s ním…ted budu chodit do práce a tím pádem si zaplatím nějaké kurzy nebo kroužky a začnu taky trošku žít pro sebe.

On z tebe cítí, že uděláš vše, jsi jak jeho poskok a upřímně, chováš se tak-viz to, jak o něho nechceš přijít a jak je jinak užasněj…Bude ti dělat to, co mu dovolíš a tys mu dovolila přes čáru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
27.2.14 13:59

@SlecnaSally asi jo no…měla jsem si určit hranice hned…a i kdyby si mě nevzla tak co…kolik lidí žije na psí knížku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140240
27.2.14 14:00

Hlavně se nenech vykořisťovat :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
27.2.14 14:00

Jenomze kdyz je krizova situace, tak se chova jako tyran…a vztah, ktery za neco stoji to zvladne, ale ten vas vztah krizove situace-navsteva jeho syna nezvlada

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
27.2.14 14:02

Ať si to zvládá sám. nemám se do ničeho plést tak nebudu…doufám, že se hošánek naučí aspoň vařit at děcko nepadne hlady, ale to se nebojím on si zajde na jídlo ke své matince

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
27.2.14 14:02
@mertas píše:
@SlecnaSally asi jo no…měla jsem si určit hranice hned…a i kdyby si mě nevzla tak co…kolik lidí žije na psí knížku

Právě, má tě jistou a chová se tak… :nevim: Třeba není pozdě na to, mu ty hranice určit, ale musíš si za tím stát a nepolevit, takže se na to připrav, jinak to bude v kelu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
27.2.14 14:06

@SlecnaSally jooo ale to chlapeček ponese hodně těžce, když bude něco co se mu nebude líbit…s tímhle stylem pokud to půjde dál tak nakonec uvěřím, že si to fakt dělám sama a to by pak bylo v čudu už úplně…zatím jsem se podřídila ve všem tak si na to zvykl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972
27.2.14 14:11
@mertas píše:
@margotkaa víš, on je když jsme sami jak jsem výše psala úžasný chlap. hodný, pomáhá mi…vše je super až na osudných pár dní…a já když miluju tak pořádně a asi není dobré to, že nemám žádné své zájmy a jsem jen s ním…ted budu chodit do práce a tím pádem si zaplatím nějaké kurzy nebo kroužky a začnu taky trošku žít pro sebe.

Promiň, ale tento chlap nemůže být super, když v podstatě jeho osobnosti je hrubiánství, hulvátsví a pohrdání tím nejbližším člověkem, Tebou! Co to bude za život, že ty si budeš chodit povinně do kroužků a pryč z domu, když bude mít kluka. A co až budete mít jednou společný dítě? Chceš ho s ním vůbec mít? Jak myslíš, že bude i před ním s tebou jednat? Prosím tě, zamysli se na tím a vyvoď z jeho chování důsledky ať třeba nepropásneš šanci na někoho, kdo si tě bude vážit. On se nikdy nezmění, připadá mně, že má v sobě nějakou potlačenou agresi, třeba trauma z rozvodu a rozdělení péče o dítě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33598
27.2.14 14:12

Tak tohle by se mi taky nelíbilo, tak snad spolu žijete a taky máš právo říct svůj názor a ne mít jen povinnosti, tím jak tě od syna vlastně izoluje si zakládá na to že až vyroste tak tě bude mít úplně na háku, asi by sis měla s manželem sednout a tohle v klidu probrat, ty sis ho vzala s dítětem ale to neznamená že se kvůli tomu musíš postavit na hlavu, kdyby on šel s tebou do vztahu s tvým děckem tak by se mu taky přece nelíbilo kdyby jsi ho takhle odsunovala a předhazovala mu že nemá co do ničeho mluvit. Jak by to potom vypadalo kdyby jste měli společné dítě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
27.2.14 14:21

Jenže s ním se mluvit absolutně nedá :( na prvním místě jen jen jeho syn..ale u něj na prvním místě. u mě byl manžel…do včerejška a pokud mě nezačne konečně brát vážně tak je mi líto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
27.2.14 14:26
@mertas píše:
Jenže s ním se mluvit absolutně nedá :( na prvním místě jen jen jeho syn..ale u něj na prvním místě. u mě byl manžel…do včerejška a pokud mě nezačne konečně brát vážně tak je mi líto

Na prvním místě musíš mít sebe, to je ten základ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
27.2.14 14:29
@SlecnaSally píše:

máš pravdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33598
27.2.14 14:31

To že má rád svého syna je v pořádku, jenže pokud chce všechno dělat takhle tak se neměl znovu ženit, měl zůstat sám. Přece se v rodině nedá říct kdo je na prvním místě, jste partneři a ne soupeři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30963
27.2.14 14:32
@SlecnaSally píše:

Ja bych nerekla mit na prvnim miste sebe jako svou sebeuctu a hrdost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí