Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím všechny ![]()
Už delší dobu mám depky a potřebuju se vyzpovídát a dostat to ze sebe. Jsem na Mateřské,mám dvě děti a milujícího chlapa,ale bohužel mi schází nějaka dobrá kamarádka spřízněná duše ![]()
Jsem s chlapem šTastná a dětičky i když zlobí,ale miluju je nadevše na světe a jsou oni tři pro mně vše,ale předse jenom ta spřízněná duše schází. Mněla jsem před lety nejlepší kamarádku,ale našla si pak přítele a odstěhovala se a něak jsme ukončili přátelství i jsme se pohádali kvůli blbosti a hrozně mně to mrzí.Od té doby mám smůlu na kamarádky,zatím bohužel nemám takovou spřízněnou duši a hrozně mi to chybí,nemá s kým pokecat,s kým se navštěvovat a taky si jednou za čas vyrazit.Kamarádky mám,ale nevidíme se často a jsou i dál ode mně,jedna je super holčina,ale bohužel bydlí od nás dále nemůžeme se často vidět a ostatní slibujou a nic s toho,třeba jedna tá chodí ke mně hlavně když ji to doma nebaví samou s dítětem a nemá kam jít tak přijede k nám,ale často už nechodí,jeji dítě je prostě rozmazlený fracek,ketrý má špatný vliv an měho kluka a učí ho strašný lumpárny a taky se po synovi i ohnala několikrát a dostal od ní facku a od té doby když řeknu klukovi,že přijedou tak mi řekne že je nechce a klepe se,má z ní strach a jsme radši bez nich.
Tá bývalá kámoška jsme se začali bavit a má taky už dítě a když jsem se to dozvědela tak se mi vrhli slzy do očí,že jsem to vše nezažila s ní její těhotěnství,návštěva po porodu,ona byla první člověk kromně tatínka,že viděla mého kluka po narození a první naše návštěva a ten kdo to zažil tak pochopí,že mi je to strašně líto že jsme se pohádali kvůli blbosti a že se už nevídáme,síce teď si vidíme aspoň z fotek vidíme děti,ale to je vše a mám hrozné depky a trápí mně to,že nemám tady vlastně nikoho ![]()
Asi už stárnu nebo nevím,ale třeba teď si tak uvědomuju některé chyby z minulosti a co bych dala za to kdyby to vše dopadlo jinak,ale život jde dál..
Touhle diskuzí jestli se najde někdo kdo na tom podobně jako já,budu ráda když písne a pokecáme. Jinak nemusíte reagovat,já jsem se jenom potřebovala malinko vyzpovídat a trošku si ulevit u kávičky a volné chvílce. Omlouvám se že je to dlouhý článek,ale už jsem to potřebovala aspoň trochu se vypsat.
Za stějnou nebo podobnou situaci když napíšete budu ráda,jinak přeji všem krásny zbytek dne,s pozdravem mamina25
![]()
Ahoj, a s tou bývalou kamarádkou by to nešlo urovnat? Kdyby ses jí ozvala první, zavolala nebo zkusila poslat sms.. Odkud si? Dobře se třeba hledají kamarádky i tady, založíš si diskuzi že hledáš kamarádku odtud a odtud a třeba se někdo nový ozve, nesmutni ![]()
Já mám taky depku, už 2 dny a pěkně velkou
U mě to jsou problémy s rodinou, naštěstí ne s tou, co jsem vytvořila já
Nemám ani žádnou kamarádku která by mě vyslechla
Je to prostě celé v pr*eli
Snažím se dýchat a nějak toto období přežít, protože vím, že bude zase dobře… ![]()
A nemůžeš zavolat té kamarádce?Já mám kamarádek spoustu,ale už mám jiné zájmy než ony,takže se nevídáme.Mě moc kamarádky nechybí.Já chodím k jedné na nehty,a tam si vždy dobře povykládám.Jinak já na věčné kamarádství nevěřím.
michaela1808 píše:
chápu…škoda, že bydlíš tak daleko
Ty to máš ale blízko ke mě ![]()
PetaP bohužel číslo na ní nemám a jak jsem psala že vidíme si děti jak rostou,ale to už je bohužel minulost,už má jiný život a hlavně jiné kamarádky,to se nedá nic dělat,je mi to líto nebo jsme si rozumněli a hodně jsme zažili a pak i po letech na to nezapomenu
Jinak jednou jsem už zakládala nějakou diskuzi Maminy z Jablonce nad Nisou a teda moc maminek se neozvalo a s jednou z liberce jsme si i celkem dlouho psali,ale už taky nic
,díky za povzbuzení ![]()
ww píše:
Já mám taky depku, už 2 dny a pěkně velkouU mě to jsou problémy s rodinou, naštěstí ne s tou, co jsem vytvořila já
Nemám ani žádnou kamarádku která by mě vyslechla
Je to prostě celé v pr*eli
Snažím se dýchat a nějak toto období přežít, protože vím, že bude zase dobře…
uplně to rozumím a s rodinou jsem mněla taky problémy a nějak jsem to urovnala pro klid v rodině a užívám si svou rodinu,děti a chlapa a s tou kámoškou to mám stejný,ale holky ještě že funguje tohle e mimino,že je to moje útočiště kde se dovím spustu věcí a zkušenosti ostatních maminek a taky se tady můžu vyzpovídát a pokecat ,za to jsem moc vďečná ![]()
michaela1808 píše:
a odkuď si?
levmah28 píše:michaela1808 píše:Ty to máš ale blízko ke mě
jj, už jsem Tě zaregistrovala dřív:mrgreen:
nemohli bysme třeba založit nějakou skupinu, zatím virtuální a tak by se vidělo…a omlouvám se zakladatelce, že tady na její diskuzi kupčíme ![]()
levmah 28 taky nevěřím na věčné kamarádství,ale já mám ráda lidi a nějaká spřízněná duše mi chybí.Vím,že jsou na tom někteří lidi hůř,že maj třeba skvělou rodinu,ale bohužel zdraví jim neslouží a třeba si řeknete že tady fňukám ![]()
Nechci se rozhodně litovat,to néé
,jsem pro každou srandu,chci si život užívát naplno a užít si každou minutu života,mám bohužel taky zdravotní problémy,ale dá se tím v pohodě žít,i když mně to mrzí,že už ty problémy nastali a nevím jak dlouho se potáhnou se mnou,ale naštěstí je to v pohodě a hlavně mi to dalo jako ponaučení,že si víc vážím svůj život a jsem pro všechno,jak srandu,zábavu,někam vyrazit s dětmi cokoli ![]()
mamina25 píše:michaela1808 píše:a odkuď si?
od Zlína, mrkla jsme Tvůj profil a máme se fakt docela z ruky.
mi taky chybí někdo normální v mém okolí, mám kamarádky většinou bezdětné, ačkoliv nejsem už nejmladší
, prostě nejdřív byly všechny udělané, že jsem těhu, pak z malé, ale už vidím, že jsem trochu bokem. máme s malou už určitý režim a oni to samozřejmě dost dobře nechápou. manžel jezdí domů až večer, takže někdy je to na budku. když bylo teplo, snažily jsme se furt někde lítat, ale to bylo jednodušší, nakojit se dalo kdekoliv, v kočáru malá usla taky kdekoliv, ale teď už je to horší, tak to na mě taky občas padne.
zkusila bych možná buď najít někoho tady nebo obnovit ty staré kontakty…
michaela1808 píše:levmah28 píše:jj, už jsem Tě zaregistrovala dřív:mrgreen:michaela1808 píše:Ty to máš ale blízko ke mě
nemohli bysme třeba založit nějakou skupinu, zatím virtuální a tak by se vidělo…a omlouvám se zakladatelce, že tady na její diskuzi kupčíme
Já jsem ve skupině Vsetín a okolí.Jinak jsou tady těhulácké diskuse okolí Zlín.Radši SZ si budeme psát.
michaela1808 píše:levmah28 píše:jj, už jsem Tě zaregistrovala dřív:mrgreen:michaela1808 píše:Ty to máš ale blízko ke mě
nemohli bysme třeba založit nějakou skupinu, zatím virtuální a tak by se vidělo…a omlouvám se zakladatelce, že tady na její diskuzi kupčíme
nemusíš se omlouvat,aspoň se najdete třeba některé,že pocházite ze stějného města a anio o tom nevíte,tak jsem ráda že se třeba takhle seznámite i ostatní holky ![]()
mamina25 píše:
levmah 28 taky nevěřím na věčné kamarádství,ale já mám ráda lidi a nějaká spřízněná duše mi chybí.Vím,že jsou na tom někteří lidi hůř,že maj třeba skvělou rodinu,ale bohužel zdraví jim neslouží a třeba si řeknete že tady fňukám
Nechci se rozhodně litovat,to néé,jsem pro každou srandu,chci si život užívát naplno a užít si každou minutu života,mám bohužel taky zdravotní problémy,ale dá se tím v pohodě žít,i když mně to mrzí,že už ty problémy nastali a nevím jak dlouho se potáhnou se mnou,ale naštěstí je to v pohodě a hlavně mi to dalo jako ponaučení,že si víc vážím svůj život a jsem pro všechno,jak srandu,zábavu,někam vyrazit s dětmi cokoli
Jak jsem psala,tak mám hodně kamarádek,ale ani jedna není taková,které bych věřila
vím,že se chceš vypovídat,a znám ten pocit.