Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Navrhuju spolknout předepsané léky nebo studenou sprchu a ukrýt se do stínu.
Osobně jsem stejného názoru jako zakladatelka, jen teda nemám potřebu o tom zakládat diskuse. Také to nechápu, jak někdo může nechat díte na koupališti nahaté…ale ať si každý dělá co chce…
Chudinky vaše děti a vy ste ***** ze si to neuvědomujete
Z některých tady těch matek mi zůstává rozum stát. A vaše trapný keci mám vite kde,
**** je vám jedno ze sou všude pedofilové a to si říkáte milující rodiče? Už spadněte zpět na zem
edit admin: vulgarismy
@nestarejtese píše:
Jen chci vzkazat všem mamám, co nechavate své děti na koupališti nebo kdekoliv mezi lidma nahé, nebo holčičky v sukýnkách bez kalhotek, že je mi z vás zle. Jak toto můžete svým dětem dělat? Kazite jim jejich roztomilost a ještě k tomu vám nevadí ze je muze nějakej nechutnej pedofil očumovat???ste padlé na hlavu
Toť vše.
ono to není tak dávno, kdy se nikdo nad nahotou dětí nepozastavoval a málokdo v nich viděl sexuální objekty. Divili a smáli jsme se amíkům, že jsou absurdní, když v dětech nevidí jen děti a nenechávají je lítat nahé. Uplynulo pár let a jak je vidět, svět se stává víc a víc zvráceným i u nás. Kdo vidí v dítěti sexuální objekt, měl by se jít léčit.
@nestarejtese píše:
Chudinky vaše děti a vy ste krávy ze si to neuvědomujete![]()
Z některých tady těch matek mi zůstává rozum stát. A vaše trapný keci mám vite kde,
Tyvole je vám jedno ze sou všude pedofilové a to si říkáte milující rodiče? Už spadněte zpět na zem
Tady popisuješ sebe, viď
![]()
@nestarejtese No,já myslím, že pedofilům se líbí dětičky i v plavečkách ![]()
Nechávám svého syna nahatého téměř furt v tomhle vedru. A upřímně teda nemám potřebu na koupalištích okukovat, jestli tohle dítě je a tohle není v plavečkách. Je vidět, co Vás zajímá drahá zakladatelko ![]()
@ynax píše:
ono to není tak dávno, kdy se nikdo nad nahotou dětí nepozastavoval a málokdo v nich viděl sexuální objekty. Divili a smáli jsme se amíkům, že jsou absurdní, když v dětech nevidí jen děti a nenechávají je lítat nahé. Uplynulo pár let a jak je vidět, svět se stává víc a víc zvráceným i u nás. Kdo vidí v dítěti sexuální objekt, měl by se jít léčit.
Krásně napsáno…
Ja mam rozum a urcite nebudu své dítě vystavovat na obdiv cizím lidem asi tak, jen jsem vám chtěla napsat co si o vás mysli většina normálních lidi, toť vše ![]()
@nestarejtese píše:
Ja mam rozum a urcite nebudu své dítě vystavovat na obdiv cizím lidem asi tak, jen jsem vám chtěla napsat co si o vás mysli většina normálních lidi, toť vše
A kde holka bereš tu představu, že zrovna ty jsi normální ![]()
@nestarejtese píše:
Tyvole je vám jedno ze sou všude pedofilové a to si říkáte milující rodiče? Už spadněte zpět na zem
A co takhle nuda pláž, to je teprv sodoma gomora, tam by to s tebou seklo, tam je to samej celej můj nebožtík Alois
Zvyš si dávku a hod se do klidu
Nebo to těm rodičům řekni osobně, vsadím se, že by tě poslali do míst, kde slunce nesvítí ![]()
To jsou starosti..mě je zase na blití z rodičů ( hlavně matek ) co na koupalištích hulí jak fabriky..děti na dece a oni si vyhulují..navíc otravují i ostatní..at už to kouření zakážou konečně všude..
a rodiče at se jdou léčit..
a jestli někdo nechává nahaté děti, aspon mu tím nekazí zdraví..dokud mi na děcko nikdo cizí nešahá, nevidím ujmu v tom že se podívá.. ![]()
@nestarejtese píše:
tak pedofilům rozhodně nefandím, ale ty jsi paranoidní. Jak můžeš vůbec v dnešní době vylézt na ulici! Nebo zapnout počítač
! Víš o tom, že tě můžou sledovat webkamerou?
Navrhuji ti nový název nicku! STRKAMNOSDOVŠEHO ![]()
@nestarejtese píše:
Ja mam rozum a urcite nebudu své dítě vystavovat na obdiv cizím lidem asi tak, jen jsem vám chtěla napsat co si o vás mysli většina normálních lidi, toť vše
většina normálních?
no zatím tady většina píše, že s tím nemá problém..
takže bych napsala menšina normálních..to pak jo..