Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@nestarejtese píše:
Chudinky vaše děti a vy ste krávy ze si to neuvědomujete![]()
Z některých tady těch matek mi zůstává rozum stát. A vaše trapný keci mám vite kde,
Tyvole je vám jedno ze sou všude pedofilové a to si říkáte milující rodiče? Už spadněte zpět na zem
stavim se, ze ty se diteti nikdy neukazes naha, co? Mas vubec deti?
Mimochodem, vis, ze ve viktorianske dobe se chlapeckum na noc privazovali ruce k posteli, aby na sebe nemohli sahat? Precti si neco o tom, je to ze stejneho suplete, jako ty tvoje vyplody tady.
@nestarejtese píše:
Jen chci vzkazat všem mamám, co nechavate své děti na koupališti nebo kdekoliv mezi lidma nahé, nebo holčičky v sukýnkách bez kalhotek, že je mi z vás zle. Jak toto můžete svým dětem dělat? Kazite jim jejich roztomilost a ještě k tomu vám nevadí ze je muze nějakej nechutnej pedofil očumovat???ste padlé na hlavu
Toť vše.
Tak pod to se podepisuju, protože některé matky jsou zřejmě po špatně provedené lobotomii nebo já nevím. Nedávno jsem šla s dcerou z obchodu a po cestě bylo takové dětské hřiště, houpačky, klouzačka atd. Na sídlišti, mezi paneláky a asi 20 metrů od hospody s terasou, takový ten starší pajzlík kde se schází ne moc příjemná společnost. Dcera se chtěla sklouznout tak říkám fajn. Byla tam matka se třemi holčičkami, odhadem mezi 3-7 lety. Přišly jsme k té klouzačce a čekaly jsme než sjedou a stály vedle té klouzačky. A jedna po druhé jak si sedaly na tu klouzačku tak všechny měly šaty a ani jedna kalhotky, takže jim šlo vidět absolutně vše. A hned vedle je chodník a chodilo dost lidí. Normálně jsem popadla dceru a odtáhla jí pryč. Z té matky mi bylo fakt zle. Tohle nepochopím. Nahaté dítě na zahradě u domu kde přes plot nejde vidět budiž, ale toto bylo dost přes čáru. Jako aby matka nechala kolemjdoucí lidi koukat na přirození jejich dětí tak to je hardcore
![]()
@Kobliha51 píše:
Mě je to jedno. Vystavujte si naháče kde chcete. A občas se podívejte kolem sebe. Třeba si něčeho všimnete.
možná by ses divila, jaké fotky si pedofilové stahují. Nemusí jít o nahatá batolátka, může to být jakákoliv fotka oblečeného dítěte, kterou matka dá na internet. Stačí se podívat na fotky, kde jsou slečny školního věku, pózují na objektiv a matky je hrdě vystavují na soc. sítích ![]()
@LimitedEdition A myslíte, že lidi, co šli kolem po chodníku stihli koukat těm holčičkám do rozkroku, jestli mají nebo nemají kalhotky?
To v tom fofru, jak děti jezdí na skluzavce snad ani nejde, ne?
Sama ses uchyl, kdyz koukas po cizich nahych detem a jeste se verejne priznas
@LimitedEdition a co jako? Jen úchyl se divá, jestli ma nekdo kalhotky.Ja v lete takx chodim na ostříže
A pry některé deti nesnasi spodní pradlo, tak jim ho asi matka nedala nebo se oblekaly samy.Me je na bliti z tebe-soudit ostatni, ofrnovat nos, kdyz dela nekdo neco jinak…
@Prosimklid Jak jsem psala, ať si dělá každý kdo chce. Tohle je můj názor a tím to končí, Nemám ani potřebu někoho urážet jako jiní…
@Irinka0210 at si kazdy dela co chce, ale nevahas to vytahnout veřejné na fóru, kde to bude dalsich dvacet let ![]()
@smurfka tak ty mas dost! To je jako v pohodě ze si bude někdo honit nad tvým, dítětem??? Wau
@LimitedEdition ano jak píšete tohle jsem zažila taky. Nejde o to ze jim jdou vidět kalhotky jak tady někdo psal, ale přirození. Prostě ja fakt nevím co jsou tyto matky zač…
@nestarejtese Někoho mi silně připomínáš!?
Tu co zbožňovala diskuze o dětech, co masturbují. I tvoje výrazy… Buď je to tím teplem nebo jsi vážně na kedlub.
![]()
@Prosimklid píše:
@LimitedEdition a co jako? Jen úchyl se divá, jestli ma nekdo kalhotky.Ja v lete takx chodim na ostřížeA pry některé deti nesnasi spodní pradlo, tak jim ho asi matka nedala nebo se oblekaly samy.Me je na bliti z tebe-soudit ostatni, ofrnovat nos, kdyz dela nekdo neco jinak…
Souhlasim. Treba autisticke deti nesnesou spodni pradlo natoz pak mokre plavky na tele.
Nestarejtese:
Hele Ty jsi asi dneska te vodky vypila hodne co? Svymi prispevky to jen dokazujes. Jak nejaky notor co to zase prepiskl a ma potrebu se hadat ![]()
Příspěvek upraven 02.08.17 v 20:48
@Prosimklid píše:
@LimitedEdition a co jako? Jen úchyl se divá, jestli ma nekdo kalhotky.Ja v lete takx chodim na ostřížeA pry některé deti nesnasi spodní pradlo, tak jim ho asi matka nedala nebo se oblekaly samy.Me je na bliti z tebe-soudit ostatni, ofrnovat nos, kdyz dela nekdo neco jinak…
Tak opravdu nekoukám nikde nikomu do rozkroku, ale když stojíš těsné vedle té klouzačky a koukáš na ty děti jak jedou tak prostě se stane, že uvidíš co nechceš, protože něco takového fakt nečekáš. Oblékat samy se mohly, ale matka je má snad zkontrolovat, pokud všem třem vadilo spodní prádlo tak místo šatů dám kraťasy. Kdyby to bylo nějaké odlehlé hřiště no…ale jako na sídlišti u hospody a hned u chodníku kde procházelo dost lidí…tak to jako sorry, ale ta matka zřejmě všech pět pohromami asi neměla. A jsem si stoprocentně jistá, že nejsem jediný člověk co si toho všimnul. Každopádně když to tak vezmu mě to může být jedno, jestli to nevadilo té matce tak mě to může maximálně pohoršit. Moje dítě nikde genitálie nevystavuje, takže já jsem v klidu a věřím, že tu ženskou už asi nepotkám, ale takto na dálku jí přeju hodně štěstí, nedávno jsme měli ve městě dva případy kdy nějaký chlap tahal malé děcka do auta. Takže proč takovým individuím nezavdávat příčiny že…
@nestarejtese píše:
@smurfka tak ty mas dost! To je jako v pohodě ze si bude někdo honit nad tvým, dítětem??? Wau
nad mým..to ty máš dost..nad hlavou mu stát nebude..to zaprvé..za druhé, pokud už někdo takový chodí na koupaliště ( jakože jsem si ještě teda za ty léta nevšimla ), tak se asi dost kryje a není ani jisté nad kým si vlastně honí..určitě upřeně na jedno dítě nečučí..takže jestli ho vzrušují macandy, chlapi, nebo děti to leda se ho zeptat - až ho někdy objevím.. ![]()