Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
To bude asi tím vedrem
Četla jsem, že to lidem nedělá dobře na mozek, ale že některým až tolik ![]()
@nestarejtese píše:
@LimitedEdition ano jak píšete tohle jsem zažila taky. Nejde o to ze jim jdou vidět kalhotky jak tady někdo psal, ale přirození. Prostě ja fakt nevím co jsou tyto matky zač…
Tak nad kalhotkami by se snad člověk nepohoršoval, to se kolikrát stane i dospělému, že se třeba zohne a jde mu vidět spodní prádlo. Ale prostě i když je to malé dítě, tak si myslím, že intimní partie nemusí dávat na odiv. To dítě z toho nemá rozum, ale měli by to mít ty rodiče. Mezi blízkými příbuznými se to ještě dá pochopit, že se dítě nechá lítat nahaté, ale venku před cizími to prostě nepochopím. Třeba jak se u nás koupe manželův syn tak mě ani nenapadne vejít do koupelny i když je to ještě malé děcko. Jenže až se pak nedej bůh něco stane tak jsou ty matky strašně překvapené.
@mmch píše:
Holky, to je ten drahoušek jak říkám. Vrátila se…https://www.emimino.cz/…rankovani/8/
tož ta má dost
![]()
@Kobliha51 píše:…ráda sleduju na youtube různé kriminální případy z minulosti a v třeba v jednom případě sám pachatel vypovídal(četli jeho výpověď)kde všude onanoval co všechno jej vzrušilo. Čuměla jsem jak puk, kde všude si to chlap může nepozorovaně dělat. Člověk opravdu kolikrát neví co se mu děje za zády…ale jak jsem psala, to bychom nemohli ani na ulici a i když mi taky vadí nahé děti, tak to nekřičím do světa.
Tak varuje ostatní. Třeba trochu hrubě, ale má pravdu. Ty nahé děti taky nechápu, ale je to každého věc. Všelijací úchylové si taky udělají dobře, všichni jsou vlastně spokojeni.
@Sonarka píše:
Já jen doufám, že jsi skutečně limitovaná ediceMě by nikdy nenapadlo tohle řešit a to moji rodiče jsou celkem puritáni, ale jako malé děti jsme s bráchou lítali nazí skoro pořád
A představ si, že chodí i dospělé ženy v létě na ostro, to jsou věci viď
A víš co? Je to každého věc, tak se nemusíš dívat, když tě to pohoršuje.
To jste lítaly po sídlišti nahatí? Ano je to každého věc a věř mi, že jsem se fakt dívat nechtěla
ale když koukáš na ty děti jestli už jedou, protože tam chceš vysadit svoje mrně ať se sjede tak tě fakt nenapadne, že ty děti se tam budou dávat na odiv. A nakonec jsem jí ani sjed nenechala a šly jsme pryč. Každopádně to je věc té matky
@smurfka píše:
tož ta má dost![]()
![]()
Má, měla jsem s ní tu čest…
Úplně mě to praštilo. Ten styl psaní a oblíbená témata. Beztak to bude nějakej úchyl.
![]()
Holky, za to muzou ty paraky ve state ceskem
Jinak na zklidneni pisatelce doporucim Esoprex a kapsle od Nahrin
![]()
@ynax píše:
Možná byste se divilymožná by ses divila, jaké fotky si pedofilové stahují. Nemusí jít o nahatá batolátka, může to být jakákoliv fotka oblečeného dítěte, kterou matka dá na internet. Stačí se podívat na fotky, kde jsou slečny školního věku, pózují na objektiv a matky je hrdě vystavují na soc. sítích
Nedivím se. Já to vím.
@smurfka píše:
no tak si tam někdo bude honit lofasa..to asi nikomu neublíží že..
Někdo je zvyklý. Máš pravdu. ![]()
@ynax píše:
ono to není tak dávno, kdy se nikdo nad nahotou dětí nepozastavoval a málokdo v nich viděl sexuální objekty. Divili a smáli jsme se amíkům, že jsou absurdní, když v dětech nevidí jen děti a nenechávají je lítat nahé. Uplynulo pár let a jak je vidět, svět se stává víc a víc zvráceným i u nás. Kdo vidí v dítěti sexuální objekt, měl by se jít léčit.
Málokdo, kdo vidí v dítěti sexuální objekt, se léčit jde a ještě méně si jich to tady přečte. Spíš se jde léčit, až mu na to přijdou. A neznám dobu, kdy se nad nahotou dětí nikdo nepozastavoval. Tak možná někde v pralese u primitivních kmenů. Tam nemají oblečení.
@mmch píše:
Má, měla jsem s ní tu čest…Úplně mě to praštilo. Ten styl psaní a oblíbená témata. Beztak to bude nějakej úchyl.
![]()
No vida a pak že nejsou.
![]()
Já jen doufám, že jsi skutečně limitovaná edice
Mě by nikdy nenapadlo tohle řešit a to moji rodiče jsou celkem puritáni, ale jako malé děti jsme s bráchou lítali nazí skoro pořád
A představ si, že chodí i dospělé ženy v létě na ostro, to jsou věci viď
A víš co? Je to každého věc, tak se nemusíš dívat, když tě to pohoršuje.